Strona 1450 z 2174 PierwszyPierwszy ... 450 950 1350 1400 1440 1448 1449 1450 1451 1452 1460 1500 1550 1950 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,491 do 14,500 z 21739

Wątek: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

DuzaPanna jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

hehe, sory Guano, ale a ledwie pozbyłam się współlokatorki i delektuję się samotnością, więc z oferty nie skorzystam

utopiłam wczoraj 10deko na basenie Paseczka nie zmieniam, bo dziś rozpustnie zjem pizzę więc jest szansa, że jutro waga mnie skarci. Ale co tam, nie nagradza za dobre zachowanie to ja się naganami przejmować (chwilowo) nie będe

A tak na serio, to zbliża się piątek i mój dietetyczny dylemat - dać jeszcze szansę Dukanowi i czy poszukać czegoś innego. Kurcze, takiej świrusce to dobrze GRATULUJUĘ I ZAZDRASZCZAM

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez GuanoApes Zobacz posta
    witam Was serdecznie!

Ależ mam nerwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś w wyjątkowej ofercie oddam i dopłacę 2w1.
    SĄSIEDZI+BRAT

Oferta aktualna dokąd nie zostanie zabrana!!

Urszulo trzymaj się kobieto. Ściskam serdecznie w ten ciężki i przykry dzień

---------- Wiadomość dodana o 11:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:07 ----------

a tak na marginesie...chcę zrobić sernik Magdowy, ale nie mam tego sera w wiaderku zreszta drogi jest i nie chce kupować. Ale mam twaróg w kostce. Muszę go zmielić??? czy mogę go mikserem rozbebrać?? Szczerze mówiąc moja cierpliwość na mielenie sie skończyła i byłabym przeszczęśliwa jakby ktoś napisał, że mogę to zrobić mikserem....

Mam takiego w***** brzydko mówiąc, że rozwaliłabym dosłownie wszystko
    a to nie dobrze... może rączkami zmiażdż serek dla wyładowania złości

brat hmmm gdybym była wolna a sąsiadów to i ja bym komuś oddała, heh

a co to się takiego dzieje co?

Ja to tylko jakieś doły łapię ostatnio ale to przed @ wiec niby nie ma się co dziwić :/
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar swiruskaa_ona
    swiruskaa_ona jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Dziewczyny a jakich firm jecie serki homogenizowane?bo juz sama nie wiem czy jem dobre... Ja mieszkam w małym miasteczku gdzie mam do dyspozycji sklepy takie jak: intermarche, biedronke,netto

ByLe Do LaTa =)

Mama_na_diecie jest nieaktywny Znany na forum

jestem po pierwszych cwiczeniach callanitecksu ))))) cudownie sie czuje

co do jogurtow .... jovi, jana, pilos,

bocian201 Guest

Cytat Zamieszczone przez swiruskaa_ona Zobacz posta
    Dziewczyny a jakich firm jecie serki homogenizowane?bo juz sama nie wiem czy jem dobre... Ja mieszkam w małym miasteczku gdzie mam do dyspozycji sklepy takie jak: intermarche, biedronke,netto
    z biedronki president z dodatkami 9szczypiorek,ogórek)
    A masz lidla bo tam są z serii Pilos 3%
    Mazik czytałam oby dwie
    Wiolka wdech wydech wdech wydech
    Ula dasz radę
    callanetics hmmm dla mnie nuda nuda nuda-sorki
    A ja dziś dwa razy zaliczyłam kościół raz ze świecą a raz na pogrzeb szłam teraz nadganiam w domu obiadki sprzatanko itp
    Młody ma wakacje więc sie byczy szkoda że wywiadówka dopiero po feriachwięc cały stres prze de mną
    Madziu jak miło czytać że jesteś hmmm zadowolona spojkojna uśmiechnieta czyli co szczęśłiwa
    Moni dla mnie ty możesz mieć nick jaki chcesz tylko bądź

Awatar mazik50
    mazik50 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom

Witam Kochane
    Lekarza już zaliczyłam-dostałam antybiotyk... Wezmę na wieczór, bo nie będę się potem w nocy zrywać na drugą dawkę... Mówi, ze jest niby lepiej...
    Właśnie piję sobie zestaw ziółek zalecony od mojej prywatnej czarownicy-zielarki i poczytuję, co tam u Was

Serek naturalny :P ..... ale wiecie co dziewczyny!!!!!!!! Schudłam 1,5 kg nie moge uwierzyć ! Wchodziłam na tą wagę z dwa razy ;D zawołałam nawet chłopaka i jest 1,5 kg ) a dzisiaj 3 dzień i ostatni I fazy. Miłego dnia życzę )
    O wow! Ale Ci poleciało! Gratuluję!!!!!!!!!!!!

Cytat Zamieszczone przez Mama_na_diecie Zobacz posta
    Witajcie dziewczyny z rana...
    Mam atakie pytanie czy moze mi toras z was pomoc w temacie CalleneticksBylabym przeograomnie wdzieczna bo jestem cholernie tymi ciwzeniami zafascynowana ale niegdzie nie moge uzyskac zrodla szukalam nawet w empiku :/
    Kiedyś bardzo dawno temu ćwiczyłam callanetics i miałam nawet zestawy ćwiczeń, ale to było wieki temu. Znalazłam na chomiku coś takiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

witam Was serdecznie!

Ależ mam nerwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziś w wyjątkowej ofercie oddam i dopłacę 2w1.
    SĄSIEDZI+BRAT

Oferta aktualna dokąd nie zostanie zabrana!!

Urszulo trzymaj się kobieto. Ściskam serdecznie w ten ciężki i przykry dzień

---------- Wiadomość dodana o 11:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:07 ----------

a tak na marginesie...chcę zrobić sernik Magdowy, ale nie mam tego sera w wiaderku zreszta drogi jest i nie chce kupować. Ale mam twaróg w kostce. Muszę go zmielić??? czy mogę go mikserem rozbebrać?? Szczerze mówiąc moja cierpliwość na mielenie sie skończyła i byłabym przeszczęśliwa jakby ktoś napisał, że mogę to zrobić mikserem....

Mam takiego w***** brzydko mówiąc, że rozwaliłabym dosłownie wszystko
    O matko! A co się stało??????????
    Ser myślę, że możesz zrobić tak jak do lodów Wioli-czyli blenderem z serkiem homo zmiksować na gładką masę.

Ja jem z Aldi w dużym pojemniku 500g [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] on ma 0% tłuszczu. Albo z Rolmleczu takie z niebiesko, zielono-białym wieczkiem-opakowanie 200g, ale on już coś tam tłuszczu ma...

Cytat Zamieszczone przez bocian201 Zobacz posta
    Mazik czytałam oby dwie
    A jakie jeszcze czytałaś i polecasz?

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
    Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
    Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
    Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama

Awatar agii100
    agii100 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Thumbs up Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

[QUOTE=swiruskaa_ona;1912052]Dziewczyny a jakich firm jecie serki homogenizowane?bo juz sama nie wiem czy jem dobre...
    hey w Lidlu dostępne są serki homo 3% w opakowaniu 500g w smaku nawet, nawet
    od 2.08.2010

po roku....a kiedyś było tak:

Awatar swiruskaa_ona
    swiruskaa_ona jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez bocian201 Zobacz posta
    z biedronki president z dodatkami 9szczypiorek,ogórek)
    A masz lidla bo tam są z serii Pilos 3%
    Mazik czytałam oby dwie
    Wiolka wdech wydech wdech wydech
    Ula dasz radę
    callanetics hmmm dla mnie nuda nuda nuda-sorki
    A ja dziś dwa razy zaliczyłam kościół raz ze świecą a raz na pogrzeb szłam teraz nadganiam w domu obiadki sprzatanko itp
    Młody ma wakacje więc sie byczy szkoda że wywiadówka dopiero po feriachwięc cały stres prze de mną
    Madziu jak miło czytać że jesteś hmmm zadowolona spojkojna uśmiechnieta czyli co szczęśłiwa
    Moni dla mnie ty możesz mieć nick jaki chcesz tylko bądź
    właśnie lidl dopiero się buduje ale dzięki coś poszukam!!!

---------- Wiadomość dodana o 17:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:24 ----------

mazik dzięki sama nie mogę w to uwierzyć! Ale się cieszę )

---------- Wiadomość dodana o 18:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:41 ----------

Mama Wiola:P właśnie próbowałam zrobić placuszki serowe i mi się nie udały nie wiem dlaczego... w ogóle nie szło tego obrócić jakby ciasto było za rzadkie ... eh :P ale co tam spróbuje kiedy indziej na razie zadowoliłam się serkiem... a na kolacje coś wymyśle

---------- Wiadomość dodana o 18:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:00 ----------

Cytat Zamieszczone przez DuzaPanna Zobacz posta
    hehe, sory Guano, ale a ledwie pozbyłam się współlokatorki i delektuję się samotnością, więc z oferty nie skorzystam

utopiłam wczoraj 10deko na basenie Paseczka nie zmieniam, bo dziś rozpustnie zjem pizzę więc jest szansa, że jutro waga mnie skarci. Ale co tam, nie nagradza za dobre zachowanie to ja się naganami przejmować (chwilowo) nie będe

A tak na serio, to zbliża się piątek i mój dietetyczny dylemat - dać jeszcze szansę Dukanowi i czy poszukać czegoś innego. Kurcze, takiej świrusce to dobrze GRATULUJUĘ I ZAZDRASZCZAM
    Dziękuję bardzo;p ale ja mam tak zawsze ,że szybko schudne z dietą do 60 kg a później waga STOP i koniec;/ nie ruszy się poniżej... mam nadzieje ,że tym razem będzie inaczej...

ByLe Do LaTa =)

Awatar GuanoApes
    GuanoApes jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Gosiu hmm...ja będąc na Twoim miescu bym jeszcze pociągnęła. Skoro tracisz w obwodach i to widac, nic tylko dukać dalej. Ja tracę na wadze a po mnie nie widać wierz mi wolałabym odwrotnie
    Zmieniaj suwak kobitko

Moniko świrusko ja wlasnie w lidlu nabywam jogurty. Wszystkie są dobre, które mają do 5%tłuszczu, a najlepiej 0% i które nie maja w składzie napisanego cukier, glukoza, fruktoza... trzeba czytać etykiety ;]
    Gratuluję spadku!!! Fantastyczny! aż 1,5kg!! nieźle

Magdziula no no proszę mi się tutaj nie dołować, bo przyjadę i tyłeczek skopię
    a brat dla Ciebie zbyt gówniarzowaty, ale wiesz może brakuje Ci rodzeństwa

MArz oby tym razem pomógl ten antybiot.
    Blenderem blenderem ;p i tego też nie posiadam mam stary poczciwy mikser ale już wykonane zadanie bojowe

Kasiu dwa razy w kościele!! Matko święta chcesz być? nie no żartuję. eh...na pogrzebie drugi raz...aaa...kurcze przykra sprawa

A nie możesz młodego gdzieś wysłać na te ferie, bynajmniej na część? odpoczęłabyś ździebko....

ej strasznie mnie dziś suszy. Wypiłam już dziś będzie pewnie ponad 3l wody...ratunku!! i cały czas kapeć w buzi

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

bocian201 Guest

Cytat Zamieszczone przez mazik50 Zobacz posta
    Witam Kochane Lekarza już zaliczyłam-dostałam antybiotyk... Wezmę na wieczór, bo nie będę się potem w nocy zrywać na drugą dawkę... Mówi, ze jest niby lepiej... Właśnie piję sobie zestaw ziółek zalecony od mojej prywatnej czarownicy-zielarki i poczytuję, co tam u Was
    super że lepiej
    a jakie ziółka pijesz??? i co za czarownica zielarka

---------- Wiadomość dodana o 18:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:16 ----------

Cytat Zamieszczone przez mazik50 Zobacz posta
    A jakie jeszcze czytałaś i polecasz?
    chyba oprócz jednej wszystkie na tej str co podałam i dla mnie wszystkie fajne :P

---------- Wiadomość dodana o 18:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:17 ----------

Mama Wiola:P właśnie próbowałam zrobić placuszki serowe i mi się nie udały nie wiem dlaczego... w ogóle nie szło tego obrócić jakby ciasto było za rzadkie ... eh :P ale co tam spróbuje kiedy indziej na razie zadowoliłam się serkiem... a na kolacje coś wymyśle
    ja ci powiem w czym problem dobrze rozgrzana patelnia i dopiero jak idzie podważyć łopatka z jednej str to obrócisz inaczej nie dasz rady

---------- Wiadomość dodana o 18:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:18 ----------

Kasiu dwa razy w kościele!! Matko święta chcesz być? nie no żartuję. eh...na pogrzebie drugi raz...aaa...kurcze przykra sprawa A nie możesz młodego gdzieś wysłać na te ferie, bynajmniej na część? odpoczęłabyś ździebko....
    Ja i świeta ))) dobre ha ha
    No wiesz czasem i na pogrzeb trzeba iść zmarł koleżanki ojciec to i tak miałam mniej emocjonalnie jak Ulka nasza pewnie miała cięzki dzień
    Pewnie że bym mogła tylko kasa kasa kasa czyli odwieczny problem
    jakbym miała na zbyciu tysiaka tobym go do Londynu wysłała))

---------- Wiadomość dodana o 18:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:22 ----------

ej strasznie mnie dziś suszy. Wypiłam już dziś będzie pewnie ponad 3l wody...ratunku!! i cały czas kapeć w buzi
    czyżby kac))) żartowałam:
    .................................................. ..........................................

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów