Strona 1451 z 2174 PierwszyPierwszy ... 451 951 1351 1401 1441 1449 1450 1451 1452 1453 1461 1501 1551 1951 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14,501 do 14,510 z 21739

Wątek: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Awatar GuanoApes
    GuanoApes jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Paranoje we dwoje- czyli ja i dr.Dukan:)

Cytat Zamieszczone przez bocian201 Zobacz posta
    Ja i świeta ))) dobre ha ha
    No wiesz czasem i na pogrzeb trzeba iść zmarł koleżanki ojciec to i tak miałam mniej emocjonalnie jak Ulka nasza pewnie miała cięzki dzień
    eh to prawda. Mam nadzieję, że trzyma się jakoś. Dzielna jest- musi.

Pewnie że bym mogła tylko kasa kasa kasa czyli odwieczny problem
    jakbym miała na zbyciu tysiaka tobym go do Londynu wysłała
    jakbyś miała to sama byś się wysłała. Ale ja mam na myśli gdzieś jednak bliżej. Jakaś rodzinka niedaleko czy cuś?

czyżby kac))) żartowałam:
    żeby kac to wiedziałabym przynamniej po czym i że coś dobrego było a tak nie wiem

Wiecie co..a dziś otworzyłam szafkę schować jeden świstek. A ja tam trzymam papiery ważne i słodycze w tej samej szafce. Tak się do mnie czekolada uśmiechała, że nie wyobrażacie sobie. I już miałam sięgnąć. Myślałam, tylko kosteczkę. Ale w myślach ździeliłam się po gębie i wzięlam i zamknęłam szafkę...

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

Awatar mazik50
    mazik50 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom

Cytat Zamieszczone przez agii100 Zobacz posta
    Dziewczyny a jakich firm jecie serki homogenizowane?bo juz sama nie wiem czy jem dobre...
    hey w Lidlu dostępne są serki homo 3% w opakowaniu 500g w smaku nawet, nawet
    Wszystkie serki, które są do 5% tłuszczu są ok-więc to co jesz może być. Kilka wpisów wcześniej pisałam jakie serki homo jej-znajdź mój wcześniejszy wpis.

Cytat Zamieszczone przez swiruskaa_ona Zobacz posta

Dziękuję bardzo;p ale ja mam tak zawsze ,że szybko schudne z dietą do 60 kg a później waga STOP i koniec;/ nie ruszy się poniżej... mam nadzieje ,że tym razem będzie inaczej...
    W każdej diecie trafi Ci się zastój i tu nie będzie inaczej-grunt, żeby się nie poddać i go przetrzymać.

super że lepiej
    a jakie ziółka pijesz??? i co za czarownica zielarka
    A mam taką koleżankę, która zna się na ziołach, sama je zbiera, suszy, robi soki, syropy. I poleciła mi zestaw ziół pyrosan-tyle, że Herbapol już ich nie robi, więc pojechałam, kopiłam osobno zioła, które wchodzą w skład pyrosanu, wymieszałam i piłam herbatkę-dobre na infekcje. Poza tym kupiłam jeszcze ziółka na oczyszczenie organizmu (pokrzywa, skrzyp i mniszek).

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.
    Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
    Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
    Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama

bocian201 Guest

Cytat Zamieszczone przez GuanoApes Zobacz posta
    eh to prawda. Mam nadzieję, że trzyma się jakoś. Dzielna jest- musi.

jakbyś miała to sama byś się wysłała. Ale ja mam na myśli gdzieś jednak bliżej. Jakaś rodzinka niedaleko czy cuś?

żeby kac to wiedziałabym przynamniej po czym i że coś dobrego było a tak nie wiem

Wiecie co..a dziś otworzyłam szafkę schować jeden świstek. A ja tam trzymam papiery ważne i słodycze w tej samej szafce. Tak się do mnie czekolada uśmiechała, że nie wyobrażacie sobie. I już miałam sięgnąć. Myślałam, tylko kosteczkę. Ale w myślach ździeliłam się po gębie i wzięlam i zamknęłam szafkę...
    Tia rodzinki brak
    Jeździł do Karpacza do moich kuzynów ,zapraszali go ale jakoś mi głupio bo maja spore problemy i ustaliłam że jak się wykaraskają to latem go podeślęDzielna jestes a ja dzis poległam na ciepłym lodzie bo byłam w lidlu i chciałam kupić te na słodziku i co i nico nie było,tak się wściekłam że sobie normalne kupiłam

---------- Wiadomość dodana o 18:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:43 ----------

Cytat Zamieszczone przez mazik50 Zobacz posta

A mam taką koleżankę, która zna się na ziołach, sama je zbiera, suszy, robi soki, syropy. I poleciła mi zestaw ziół pyrosan-tyle, że Herbapol już ich nie robi, więc pojechałam, kopiłam osobno zioła, które wchodzą w skład pyrosanu, wymieszałam i piłam herbatkę-dobre na infekcje. Poza tym kupiłam jeszcze ziółka na oczyszczenie organizmu (pokrzywa, skrzyp i mniszek).
    jakie soki ??? jakie syropy???? jak byś kiedyś mogła miała chęci i czas to może da ci jakieś ciekawe przepisy
    ładnie proszę

Awatar tattoo87
    tattoo87 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin

cześć kochane! ja w biegu dziś cały dzień..wróciłam z pracy,zjadłam pyszne udka i kostke twarogu na słodko na deser i za dwie godz ...znów do pracy! mamy przemetkowywanie całego sklepy bo bedzie ostatnie cięcie cen,,tak wiec zbieram dupeczke na 21 i tak do północy jutro ustaliłam sobie że zważe się po 5 dniach proto i zaktualizuje suwak tak żeby zgadzał się z moim stanem rzeczywisctym czyli jojo po Świętach...ale nie wytrzymałam i zważyłam się już dziś...65kg równo na liczniku..także walcze o 63,czyli dwa bardz 3 kilo...tyle utrzymywało mi się przez wakacje i w takiej wadze czulam sie komfortowo.takze oficjalnie walcze dalej...od jutra PW i kolejne 5 dni bez ważenia(nie moge tego robic codziennie bo za bardz jestem uzależniona od wagi i przez to mam chwiejny nastrój)
    pozdrawiam Was wszystkie wieczornie:*
    DUKAN Start 9.03.2010
    III FAZA od 11.07.2010 do 15.04.2011
    tu jestem:
    Moja prywatna walka ze sobą - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

Witam .Łapię oddech po całym zabieganym dniu . Rano byłam w kościółku i jak to pisze Kasia ze świecą , powrót, szybko obowiązki przy mamci , śniadanko i biegiem do lekarza ginekologa (kontrola , wszystko dobrze ), powrót i po Natalkę do szkoły , szybki obiad i znowu z nią do szkoły tańca a w międzyczasie przeczekać trzeba było u Uli i dopiero wróciłam do domku .Chlebek który wczoraj piekłam z przepisu Mama Diet super a starczy go chyba na tydzień lub dłużej bo nie można przeholować normy otrąb . Dzisiaj były dwie kromeczki posmarowane musztardą , na to szyneczka , ogóreczek i jajeczko , a zjadłabym dużo więcej bo takie dobre , obiad duże udko pieczone i udko gotowane , i teraz , dwa jajka gotowane kawałek szynki i pół kostki sera z jogurtem , no i oczywiście woda , kawa . Dużo tego ale wreszcie jestem najedzona .
    Marzenko ja ten syrop piłam ale od zakonnika ojca Sroki , i był wspaniały , kupowałam go w zielarskim sklepie a nazywał się Pectobonisol i był bardzo skuteczny
    Wiola szkoda że mieszkasz tak daleko bo bym ci pomogła przygotować serniczek i to bardzo szybko
    ]

Awatar GuanoApes
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

witaj Halinko
    ależ smaka narobiłaś tym chlebusiem z szyneczką....aż zapachniało u mnie Nie wiem jak Twój mąż może nie lubić tej diety same pyszności i zdrowe...
    Ty jak zwykle dzień miałaś pełen obowiązków. Dobrze, że u gina wszystko ok.
    Dziękuję za propozycję pomocy, jesteś kochana Halinko

Ehh...jak tu cicho...pusto....dziwnie tak...

"A odchudzanie dla kobiety jest z kolei jak sen o przystojnym mężczyźnie: wciąż powraca, lecz nigdy się nie spełnia."Sylwia Kubryńska

Awatar malinka61

A co tak dzisiaj tak pusto i mało kto pisze ? Ja sobie chrupie ciasteczka otrąbiałki , super smakują i polecam . Zrobiłam z dwóch porcji i mi zjedli domownicy więc jutro dalej do dzieła i trzeba znowu piec
    ]

Awatar GuanoApes
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Tia rodzinki brak
    Jeździł do Karpacza do moich kuzynów ,zapraszali go ale jakoś mi głupio bo maja spore problemy i ustaliłam że jak się wykaraskają to latem go podeślęDzielna jestes a ja dzis poległam na ciepłym lodzie bo byłam w lidlu i chciałam kupić te na słodziku i co i nico nie było,tak się wściekłam że sobie normalne kupiłam:
    eh..szkoda, że nie ma gdzie. Pozostaje mu czas z kumplami na zewnątrz.

heheh Nic mi nie mów o ciepłych lodach jak Ci smakowały to dobrze, w boki nie pójdą. ja następnym razem poszukam tych na słodziku. Ale to nie są te z linessy prawda?

---------- Wiadomość dodana o 22:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:15 ----------

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    A co tak dzisiaj tak pusto i mało kto pisze ? Ja sobie chrupie ciasteczka otrąbiałki , super smakują i polecam . Zrobiłam z dwóch porcji i mi zjedli domownicy więc jutro dalej do dzieła i trzeba znowu piec
    a z jakiego przepisu robisz Halinko te ciasteczka? to może i ja się pokuszę zrobię. Choć nie wyjdą napewno tak smaczne, ale...

Mama_na_diecie jest nieaktywny Znany na forum

Witam wieczornie kobietki dzien minal mi jako tako ale napewno intesywanie
    1h callanetiksu świene ćwiczonka polecam
    ok 30 minut spaceru
    a póxniej.... coz gotowanie, sprzatanie, pomoc w prowadzeniu dokumentacji firmy taty
    chwila relaksu ponownie jakies zajecia siłowe, kilka ciezakrów i skłonów

hehehhe

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    Chlebek który wczoraj piekłam z przepisu Mama Diet super a starczy go chyba na tydzień lub dłużej bo nie można przeholować normy otrąb . Dzisiaj były dwie kromeczki posmarowane musztardą , na to szyneczka , ogóreczek i jajeczko , a zjadłabym dużo więcej bo takie dobre , obiad duże udko pieczone i udko gotowane , i teraz , dwa jajka gotowane kawałek szynki i pół kostki sera z jogurtem , no i oczywiście woda , kawa . Dużo tego ale wreszcie jestem najedzona .
    Ciesze sie ze chlebek smakuje i prawda ze jest troche inny niz ten taki "razowy" ???
    Czekam z niecierpliwoscia na komentarze czy ludzia ten chelebk tak ładnie wychodzi jak mnie

Cytat Zamieszczone przez GuanoApes Zobacz posta
    witaj Halinko
    ależ smaka narobiłaś tym chlebusiem z szyneczką....aż zapachniało u mnie Nie wiem jak Twój mąż może nie lubić tej diety same pyszności i zdrowe...
    Jejku a dlaczego twoj maz nie lubi tej diety?????
    Mój zawsze cos mi podjada i pyta sie dlaczego ja chudne jedzac takie pysznosci

Awatar malinka61

Wiolu ja dostałam taki przepis z innego forum i jest prosty do zrobienia ;
    2-3 jajka , 250g twarogu zmiksować , dodać 3-4 łyżek jogurtu lub serka homo , po 6 łyżek otrębów pszennych i 6 łyżek owsianych , 2 łyżki słodzika , 1 łyżka kakao 1 łyżeczka cynamonu wszystko zmiksować, jeszcze ja dodałam 2 łyżki żurawiny ( na drogi moczowe ) Piec 15 min. 200st. termoobieg .

---------- Wiadomość dodana o 22:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:35 ----------

Mój mąż jest uprzedzony do wszelkich diet, bo już kiedyś go siłą namówiłam na dwie i trochę schudł a później znowu nabrał sadełka więc się zniechęcił i mówi że je co mu się podoba , no i nie prowadzę już z nim walki , choć te ciastka mi zjadł i prosi o następne
    ]

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów