Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 84

Wątek: Szczupła i szczęśliwa - 8 kg do zrzucenia :)

Awatar Diamentova
    Diamentova jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Szczupła i szczęśliwa - 8 kg do zrzucenia :)

Cytat Zamieszczone przez kaonashi Zobacz posta
    Witajcie babeczki!!!

Musze przyznać Diamentova ze bardzo fajniuski wątek, taki pełen optymizmu i radości, aż kipi wolą walki z kilogramami.
    Będę was nawiedzać i obserwować (i to często,aż wam się znudze i mnie pogonicie ) tylko wasze sukcesy, bo porażek nie przewidujemy Po prostu jesteśmy skazane na sukces

A wiec do dzieła !!!
    Witam Cię Kaonashi! Pewno, że optymistycznie musi być, bo optymistyczne ciągnie do optymistycznego. Będziemy szczupłe, piękne i szczęśliwe. Oczywiście bardziej niż teraz. Ja mam 0,5 kg na minusie (w sobotę ważenie). Troszkę się zasmuciłam, a potem dostałam @, więc przestałam się smucić, bo tak to bywa, że wtedy waga jest dla nas niemiła. Ale czuję ubytek kg w spodniach i w ogóle ćwicząc czuję się o wiele wiele lepiej. Dieta idzie mi dobrze, ale żeby nie było tak cudownie i idealnie to w sobotę upiekłam cudowną szarlotkę dla dzieciaków (chłopcy po 2,5 roczku - bliźniaki szalone) no i zjedliśmy... Chłopcy kawałek, tata kawałek i mama resztę, bo uznałam że 2 godziny po upieczeniu to się już na pewno zmarnuje... Ale nic to pomyślałam przełykając okruszki, trzeba będzie się dołożyć w tygodniu do jazdy na rowerku... Jeszcze myślę o: hantelkach, skakance lub hula-hop... to tak za karę - co polecacie?
    Kaonashi - przybywaj i dawaj znać jak walczysz ze swoim tłuszczykiem
    Spleen - za tą szarlotkę to może nie będzie manta, co? Poćwiczę więcej i już...
    Lily19 - udało Ci się coś zgubić? Kiedy się ważysz? Robimy wyścigi która pierwsza zobaczy "6" na wadze?
    Dziś zjedzone jabłuszko i wypita kawa z mlekiem. Potem zamelduję co jeszcze. Ćwiczonka zostawiam na wieczór. Normalnie się nie mogę doczekać

Awatar anciiaa
    anciiaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bąków

Witajcie.
    Spleen no jak to do których wakacji oczywiście do tych najbliższych hehe a co do konkurencji to wiesz szczupłe i ładnie ubrane to tak, ale żeby odpędzać się od facetów to szkoda by było hehee ale ja i tak mam swojego, chociaż często namawia mnie na różne słodkości
    Diamentova nawet nie wiesz jak ja chciałabym zobaczyć juz 6 z przodu na wadze, mogę z wami się pościgać?

Awatar Diamentova
    Mieszka w
    Nowy Sącz

anciia - bliżej masz kochana do tej "6" z przodu niż my Ale co tam, nie ma jak wyzwania No więc do biegu, gotowe, START!

Milena11 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Cieszyn

Witajcie!!
    Mogę też się pościgać do tej upragnionej "6" ??? Waga stoi juz tydzień, ale mam nadzieje na spadek!!

Awatar Diamentova
    Mieszka w
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez Milena11 Zobacz posta
    Witajcie!!
    Mogę też się pościgać do tej upragnionej "6" ??? Waga stoi juz tydzień, ale mam nadzieje na spadek!!
    No jasne Milena11. Im nas więcej, tym ciekawiej i tym większa mobilizacja. Ja ważę się w soboty. No to do boju dziewczyny -> 69 Która pierwsza? Dla najlepszej moja szarlotka w nagrodę

Awatar kaonashi
    kaonashi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Smile Odp: Szczupła i szczęśliwa - 8 kg do zrzucenia :)

oj kusisz Diamentova kusisz, ja za kawałek twojej szarlotki wiele bym dala, a co dopiero za całą blachę mhmmmm... już czuje ten zapach cynamonu i rozpływających się jabłuszek....

ach niemal pogrążyłam się w marzeniach, ale nie nie dam się jeszcze nie teraz, na razie jestem wierna swoim postanowieniom (aż całe dwa dni ) nie jem słodkości.

buziaki
    cel trzeci: 60kg walka rozpoczęta...

letnie zmagania...

tu mnie znajdziecie:I znowu się przytyło...

Awatar spleen
    spleen jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez kaonashi Zobacz posta
    oj kusisz Diamentova kusisz, ja za kawałek twojej szarlotki wiele bym dala, a co dopiero za całą blachę mhmmmm... już czuje ten zapach cynamonu i rozpływających się jabłuszek....
    nie mozna tak pisac, to tutaj karalne

Awatar Diamentova
    Mieszka w
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez spleen Zobacz posta
    nie mozna tak pisac, to tutaj karalne
    Nihihihihihihi - wszystkie chwyty dozwolone jak się chce wygrać konkurs na "6" z przodu
    A tak na poważnie, to troszkę dowaliłam wczoraj. Cały dzień ładniutko, a wieczorkiem dzieciaki nie zjadły kolacji (biała bułka z masełkiem, wędlinką i żółtym serem) więc co się miało zmarnować... Zawsze mąż dojada, ale go nie było Po tym wpadłam w rozpacz i pocieszyła mnie torebka popkornu i 2 kubki kompotu. Nie jestem z tego dumna - głupio mi... Ale sprzątałam za to do 23:30. Taka kara wymierzona zaraz po grzechu przeciwko szczupłej sylwetce... A dziś Fitella z mlekiem i kawa. Potem będzie jabłko... i nic i kara, kara, kara...
    Nie będzie szarlotki...

Awatar anciiaa
    anciiaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bąków

Wiesz ja nie lubie szarlotki a tym bardziej cynamonu chyba że Cie nie doceniam i naprawde jest pyszna Bardzo mi sie podoba ta rywalizacja, a jeszcze lepiej bedzie jak wszystkim sie nam uda ;D
    Nie katuj się tak kobieto, trudno stało się ale pomyśl o tym że w sobote jak wstaniesz na wadze to zobaczysz 6 z przodu

Awatar Diamentova
    Mieszka w
    Nowy Sącz

Hej! Jak Wam dietka idzie? Mnie bardzo dobrze, tylko jakoś mi się nic nie chce... Ćwiczyć mi się nie chce kompletnie. Tyle dobrze, że jeść mi się też nie chce... Dziś mam dzień na "nie". Mam na koncie Fitellę z mlekiem, 3 kawy i zupę grzybową... Idę sobie posiedzieć...

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów