hehehe jak można rozjechac telefon samochodem? to musisalabyć dobra akcja:d
wiesz tak samo jak dostałam pracę w swoim zawodzie i w straej pracy to powiedziałam to nikt mi nie pogratulował.
hehehe jak można rozjechac telefon samochodem? to musisalabyć dobra akcja:d
wiesz tak samo jak dostałam pracę w swoim zawodzie i w straej pracy to powiedziałam to nikt mi nie pogratulował.
No mój maz jest genialny pod tym względem, mówi, zę robił cos przy samochodzie(ciężarówce) i być moze mu wypadł, a później go rozjechał...
A co do ludzi, to sa jacy są, tylko życzliwe osoby potrafią gratulowac...
to fakt, zamiast się cieszzyć ze komus się udało to oni tylko kurwiją za przeproszeniem
hehehe niezła akcja musialabyć![]()
Hej LAseczki kochane w niedzielne popoludnie
MogeWiecej- u mnie to tylko widzieli jak szybko tylam , hehe-a Twoje zdjecia rewelka duza roznica i byle dalej w dolTez bym chciala zeby moj mnie gdzies na Walentego zabral
![]()
Jamelus ja mam dotykowy Samsung i nie narzekam -ale moj ma dotykowy i nie sprawdza sie -tez najchetniej by wywalil go.
Zaliczylam maly spadeczek 89,9kg -czyli znow balwanekZamierzam wybrac sie na spacer , wiec do milego
Start2009-99kg>85,5(2010)>2.01.2011-91kg>87kg teraz
Tutaj jestem Malymi kroczkami..byle do przodu- Grupy Wsparcia Dieta.pl
Ale on jeszcze nie mój w tym sęk...............
poza tym on w zakopcu
Hej moja waga dzisiaj rano 91.4 kg... nie bardzo mam się czym pochwalić... jakoś waga mi stoi już chyba 3 tydzień... ale może przy systemie 1/1 coś się ruczy
Na razie znikam bo chcę sobię sernik i chlebek upiec![]()
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
Spokojnie mój Tata ma Nokię tą Xmusic chyba 5210, bo ja mam 5220 a on ma jeden model w górę lub w dół... zgubił telefon przed sklepem, wypadł mu i zorientował się w sklepie jak do mamy miał dzwonić... wyszedł przed na parking i zobaczył jak mu facet po telefonie przejechał i... nic się nie stało hahaha złamał się tylko jeden element obudowy, wszystko inne działa
To się nazywa mieć szczęście głupiegono i teraz się śmieje że ma pancerny telefon
![]()
JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW
Witam Was Wczoraj było 90,9 ale mowiłam Wam że @ idzie dzisiaj jest 91,3 buziam niedzielnie![]()