Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Wątek: Tabletki

Butterflypink Guest

Domyślnie Odp: Tabletki

a ja juz nie biore zadnych tabletek, oprócz magnezu czasem, i jest mi z tym dobrze. Odkad rzuciłam Term LineII czuje sie przede wszystkim psychicznie lepiej. Widze teraz ze na chudniecie wpływu zadnego nie miały, ale powodowały bóle głowy (takie uciążliwe jakby od niewyspania) - pewnie przez duża dawke kofeiny. Teraz troche musze zacisnac pasa i na tabletki po prostu mnie nie stac - zamieniłam je na jabłka
    CZasem te tabletki to po prostu placebo. Ale jesli nawet w sposób placebo maja pomóc i nie szkodza to dlaczego nie? wazne zeby sie czuc dobrze

pozdrawiam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

jusia1986 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry

Ja od 2.5 tygodnia jestem na tabletkach "REDUFAT" dostępne są w aptekach, w takim różowym opakowaniu. Waga leci w dół Nie mam,żadnych skutków ubocznych, co więcej mam wiele więcej energi.Oczywiście, to nie jest, tak że biorę tylko tabletki i nic, stosuję dietę.Mam na myśli: nie jem słodyczy, nie słodzę herbaty i kawy( wcześniej to były od razu 2-3 łyżeczki), piję dużo wody( niegazowanej), herbatkę PuErh i naturalnie zieloną.Staram się nie jeść tłusto.Co do wysiłku fizycznego, nie powiem aby była szczególnie aktywna, oczwywiście zawsze gdy mam okazję pójdę na spacer, lubię spacerować, czasem rower, no i rzadko jakieś ćwiczenia gimnastyczne, no choć to pewnie się zmieni, teraz mamy taką ładną pogodę.
    Polecam "Redufat" nie jest szkodliwy,sama aptekarka mi poleciła.pozdrawiam.

villete jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leszno

ja stosuje od 3 dni zelixe - niezbyt bezpieczne, ale czuje sie dobrze, a do schudniecia tez nie jest 5 kg. poza tym zmienilam jadlospis, jem malo i co jakies 3 godziny, przestaje jesc o 18, probuje, zeby wyszlo 5 małych posiłków, z większym śniadaniem i obiadem.
    poza tym pije rozne dziwne plyny ;] na poczatku pilam sama wode, potem wode z cytryna (masą), dzis juz wode z cytryna i ogorkiem i pieprzem cayenne, a teraz najdziwniejsze, gdyz zrobilam za mocny napar z czerwonej lisciastej herbaty, ktorego nie da sie zbytnio pic, wlalam 1/4 kubka do mojego kufla wody z pieprzem, cytryna i ogorkiem i... no da sie wypic. napewno orzeźwia i ma smak, jakikolwiek, ale ma ;] i bardzo ładnie wygląda. poza tym do jedzenia probuje wszedzie wrzucić błonnik (niestety mam tylko kakaowy wiec nie pasuje do wszystkiego, ale ogolnie jest on sporym psujem smaku przy swoich wlasciwosciach ) i otręby, oraz cytrynę jak się da. efekt piorunujacy w postaci braku jakiejs wiekszej checi na jedzenie.

zastanawiam sie tez nad braniem linei, tam jest chrom, l karnityna i takie *******y, wydaje mi sie, ze nie pokloci sie to z zelixa, a l karnityna da wieksze rezultaty w cwiczeniach.

aha, vitax wellness tea zbyt wiele nie daje. pije trzeci dzien i poza ladnym zapachem i dobrym smakiem, watpie by cos konkretnego z tego wyszlo. jako ze przy zelixie mecza zaparcia zaopatrzylam sie w senes, ale zastanawiam sie nad xenna, bo tabletki jakos latwiej wziac.
    odchudzam się od 23 kwietnia 2009 : )
    była przerwa i teraz od 30 stycznia 2012

https://forum.jestemfit.pl/p...-kg-w-dol.html mój wątek

Awatar megan_na
    megan_na jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań / UK

Obecnie nie korzystam z zadnych wspomagaczy (poza witaminkami z mineralami) ale 4 lata temu bralam BioCLA z zielona herbata. Nie wiem jak to dzialalo na chudniecie bo i trzymalam diete i cwiczylam (wiec chudlam) ale wiem ze na pewno pomoglo na metabolizm, z ktorym mam problemy od zawsze (zreszta to u mnie rodzinne ). Zadnych skutkow ubocznych nie odczuwalam a bralam z jakies 3-4 miesiace. Nie polecam, nie odradzam Teraz chudne na samej diecie i na cwiczonkach i tez jest dobrze

sylwiazdebicy jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Dębica

A ja mam pytanie odnoście tabletek z Biedronki. Widziałam tam ostatnio takie zestawy witamin. Niby coś w rodzaju Centrum..ale nie wiem czy takie coś ma jakis sens. Czy one są w formie, która w ogóle wchłania się do krwioobiegu czy pozostają w formie nieczynnej... hmmm Jak myślicie?

Butterflypink Guest

czy to są tabletki marki Biedronka? Trzeba sprawdzic opakowanie. Jeśli jest naiposane: Suplement diety - to znaczy ze owszem tabletki niosą ze sobą jaką wartośc witaminową ale jest ona niska (na wypadek gdyby komus przyszło do głowy przedawkowac). Sądze ze takie tabletki ani nie pomoga ani nie zaszkkodza (tym bardziej jesli to lek homeopatyczny) Warunek: nie przedawkowac! Osobiście nie polecam produktów nie skonsulotwanych chocby z farmaceutą. Ja robiłam tak: rozmawiałam z farmaceutą co poleca, potem zasiadałam na necie i kupowałam w aptece internetowaej - wtedy jest dizo taniej. Jednak Nigdy z niepewnych zródeł (czyli od kogos).

Mam pytanie może ktoś pomoze. Ostatnio czuje sie strasznie napompowana, mam wzdety brzuch, nawet rano kiedy zwykle był płaski... czuje sie pełna powietrza i jakos tak nienaturalnie... Nie sa to zwykłe wzdecia bo na to brałabym espumisan. Czy znacie jakies tabletki/herbatki które mogłyby pomoc?

villete jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leszno

a ja mam nowe herbatki ;] La Karnita z Bio-Active wspomagajce odchudzanie. w srodku dwa opakowania, jedno z grejpfrutowymi herbatkami, drugie z mandarynkowymi. grejpfrut ma l-karnitynę, więc piję wieczorem przed ćwiczeniami, a mandarynka ma chrom i HCA wiec pije rano. nie wiem jakie beda efekty, ale chcialam przyjmowac l-karnityne jako, ze cwicze wieczorem 1,5 h i chcialam sie wspomoc.
    odchudzam się od 23 kwietnia 2009 : )
    była przerwa i teraz od 30 stycznia 2012

https://forum.jestemfit.pl/p...-kg-w-dol.html mój wątek

Butterflypink Guest

piłam kiedys takie herbatki Bio-Active i piorunujacych efektów nie było, nie przytyłam i nie schudłam, ale nie wiem czy piłam je odpowiednio (np czy trzeba przed wysiłkiem fizycznym czy obojętnie) :/

A co myślicie o komercyjnych preparatach np o reklamowanych ostatnio tabletkach LINEA?

Niunka78 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    London

HEh, nwet nie myslalam ze sie tego tyle zebralo, ale od poczatku:

- herbatki z serii FIGURA 1 i 2 z senesem - dobre jak masz juz swoja wymarzona wage i figure i nie chcesz jej stracic - raz na miesiac mozna wypic aby pobudzic metabolizm - ja tak robilam, taka mocna z 3 saszetek. Dodatkowo pomagaly mi przy zmianie klimatu i zwiazanym z tym zaparciach po podrozach - po 5-6 godz w pociagu, jak woda inna i wsio - wierzcie mi przydaja sie. Moja wage 66kg dlugo trzymalam i nie leciala ani w jedna ani w druga strone. Niestety same herbatki nie wiele dadza jak sie czlowiek zapusci i dlatego teraz mam sporo do zrzucenia

- Figura MAX - opakowanie spalanie, oczyszczanie , stabilizacja - efekt zerowy, zwykla figura lepsza

- L-Karnityna czysta, czyli preparat o tej samej nazwie - na mnie efekt odwrotny. Zwiekszenie apetytu i przytylo mi sie.

- Linea - 2 opakowania efekt zerowy mimo diety i cwiczen nie przyspieszyla nic

- Tabletki z wysuszonego ananasa - kolejne placebo. Nic nie daje i trzeba je brac pol godziny wczesniej

- obecnie pod kontrola farmaceuty diete wspomagam preparatem ALI. Chudne mniej wiecej tyle samo na tydzien co bez tego preparatu mimo ze mial cos przyspieszyc. Tani nie byl i jak widac nie dziala

Wnioski: zadne tabletki nie pomoga same. Moga zaszkodzic poza znanymi efektami ubocznymi daja poczucie pewnosci ze jednak schudniemy, tlumacza nasze male grzeszki tak jakbysmy przeciez i tak mialy schudnac. W efekcie waga nie rusza w dol a czesto idzie w gore. Nektore z nich moga prowadzic do zabuzen pokarmowych takich jak bulimia. Moja kolezanka tak sie zalatwila ze teraz je i ziolka na przeczyszczenie.... Masakra. To juz nie jest tak wesole i niewinne jakby sie wydawalo na poczatku. Doradzam ostroznosc. wiadomo ze wszystko jest dla ludzi, ale wszystko ma swoja cene
    walcze z wlasna slaboscia, czasem i kilogramami

Butterflypink Guest

ja od dzis próbuje Linea (komercyjne placebo zapewne ale placebo pewnie mi potrzeba bo to nad czym musze popracowac to silna wola zeby nie jesc wiecej niz mi sie chce (fizycznie) bo mam skłonnosci to jedzenia bo chce cos rzuc, gruzc itp a wcale głodna nie jestem. powiem za miesiac jak mi poszło

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni