Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Tabletki perfect bust na powiększenie piersi

fitscaty jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Tabletki perfect bust na powiększenie piersi

Cytat Zamieszczone przez Gagatka Zobacz posta
    Nie wierze tabletkom. To tylko męczenie wątroby, nerek i trzustki jak dla mnie...
    Zależy które brałaś ja stosowałam te Breastfem w składzie mają same naturalne składniki głównie zioła z Brazylii gdzie kobiety od lat powiększają sobie biusty w sposób naturalny czy uważasz że brazylijki wszystkie kożystają z operacji plastycznych a tak dobrze wyglądają? sądze że stać na nie niewiele. Ja brałam ten preparat i jestem bardzo zadowolona z ręką na sercu sądzę że powiększyły mi biust o jakieś 25-30%. Żadnych skutków ubocznych nie miałam. Nie wiem jakie brałaś tabletki że ci tak zaszkodziły ale po Breastfem nie sądzę żeby coś było negatywnego.

jagna344 jest nieaktywny Nowy na forum

Nie wiem czy zdecyduję się na tabletki perfect bust ale ciekawa jestem jak oceniacie krem z tej serii?

walmal jest nieaktywny Nowy na forum

W sumie to nie nastawiałam się na wiele jak je kupowałam ale produkt naprawdę działa. Wiadomo, że nie jest to efekt rodem z salonu kosmetycznego czy gabinetu chirurga, ale skóra jest naprawdę ujędrniona, bajecznie gładka, biust wydaje się pełniejszy. Jak dla mnie perfect bust to najlepsze serum do biustu jakie testowałam a miałam do czynienia z kilkoma takimi kosmetykami.....

jagna344 jest nieaktywny Nowy na forum

Czyli rozumiem, ze bardziej ujędrnia a nie powiększa?

walmal jest nieaktywny Nowy na forum

Ujędrnia a przez to biust wygląda na o wiele większy. Tak wiec można powiedzieć, że powiększa. Balsam jest super, widzę zdecydowaną poprawę jędrności skóry biustu. Polecam wszystkim dziewczynom, które potrzebują odpowiedniej pielęgnacji biustu np. po ciąży lub zrzuceniu wagi. Po użyciu balsamu skóra staje się bardziej elastyczna, a biust wydaje się jędrniejszy. Zresztą mi zależało właśnie bardziej na jędrności bo straciłam sporo na jędrności biustu z tego powodu, ze po porodzie sporo schudłam i to odbiło się na wyglądzie moich piersi.

Awatar swinka
    swinka jest nieaktywny Nowy na forum

Muszę wypróbować Bo sama szukam czegos na ujędrnienie biustu.

Awatar bardott
    bardott jest nieaktywny Znany na forum

No właśnie sama obecnie używam kremu i jest całkiem przyjemny. Faktycznie jest to jeden z lepszych kosmetyków do biustu z jakiego miałam okazję korzystać ale.... nie powieksza. Tak jak tutaj piszecie ujędrnia ale z powiekszeniem to nie ma wiele wspólnego Tak więc chciałabym wypróbować tabletki. Czy mają jakieś przeciwwskazania?
    - Nie mów do mnie Lampka!
    - A jak mam mówić?! Jaśnie Oświecony Nosicielu Światła?

Awatar Aldonkka
    Aldonkka jest nieaktywny Nowy na forum

Jeśli piszesz o tabletkach perfect bust to nie ma tutaj przeciwwskazań. Są to ziołowe tabletki czyli są bezpiecznze i można je brać bez obaw, że coś się stanie.Sama jak je brałam nie odczuwałam zadnych efektów ubocznych poza tkliwością biustu w pierwszym miesiącu przyjmowania ale dla mnie w sumie nie był to efekt uboczny ale efekt, który świadczył o tym, ze tabletki działają i rzeczywiście powiekszają piersi. Raczej nie brałabym ich jednak w okresie ciązy czy karmienia bo wolałabym nie ryzykowac. Nie mogę jednak ręczyć za tabletki innych firm.
    Tylko dlatego, że coś nie wyszło, nie można zakładać, że na świecie nie ma innych ludzi do kochania. Miłość jest zbyt ważna, by iść bez niej przez życie.

Awatar kyash
    kyash jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Luboń

U mnie to one nic nie zrobiły, więc osobiście nie polecam, ale słyszałam różne opinie.

diament33 jest nieaktywny Nowy na forum

według mnie te Breastfem są całkiem niezłe. Skład mają zupełnie niepowtarzalny w żadnych innych w Polsce a cena dosyć dobra

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów