Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Luźna skóra

Bloondee Guest

Domyślnie Odp: Luźna skóra

SILOWNIA, zadne kremy, balsamy, nie zrobia tyle ile ci da program silowy. Instruktor dobierze cwiczenia, na ujedrnienie skory, zeby nic nie wisialo jak schudniesz... Cellulit tez zniknie z nog.

Awatar vienetta
    vienetta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pici Polo
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez Bloondee Zobacz posta
    SILOWNIA, zadne kremy, balsamy, nie zrobia tyle ile ci da program silowy. Instruktor dobierze cwiczenia, na ujedrnienie skory, zeby nic nie wisialo jak schudniesz... Cellulit tez zniknie z nog.
    Instruktor instruktorem, siłownia siłownią, ale mając 40 czy 60kg zrzuconych kilogramów nie ma szansy na choćby odrobinę ujędrnioną skórę.
    Schudłam 25kg, później przybrałam na wadze 18kg, teraz wróciłam do diety i zrzuciłam 4kg i... już widzę co będę miała na brzuchu jak dojdę do 63kg (waga w normie)
    I żeby nie było Codziennie ciepło-zimne prysznice, balsamy ujędrniające, żel rozgrzewający Ziai rano i wieczorem, pillingi, ćwiczenia aerobowe i siłowe (zapisałam się na siłownię, ale ćwiczyłam też w domu), a skóra robi się coraz bardziej sflaczała...
    Jak pomyślę ile kosztuje plastyka brzucha, to aż się odechciewa odchudzać

Jedz by żyć, nie żyj by jeść...

madziejka21 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    warszawa

też mam z tym problem niestety zostało mi po porodzie i jeszcze po odchudzaniu porazka ale coż trzeba sie cieszyć

neko_chan Guest

ja już teraz załuję,ze za pierwszym razem schudłam nie ćwicząc i za szybko (potem i tak było jo-jo), mam masę rozstępów i luxną skórę, głównie na brzuchu. jak sobie przypomnę, jak wyglądałam ważąc 75 kg i mając 18 lat i teraz.... płakać mi się chce... lepiej w ogóle bym nie chudła... po kilku jo-jo jest jeszcze gorzej.

ewalek jest nieaktywny Nowy na forum

a propos luźnej skóry, moim zdaniem też żadne [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] nie pomogą, ale kiedyś widziałam w tv jak kobieta miała luźną skórę na brzuchu, właśnie po ciąży i nie wierzyłam własnym oczom, ale dzięki odpowiedniemu masażowi po prostu znikła! teraz mojej koleżanki mama chodzi do masażysty i ona twierdzi, że jej mama ma doskonałą figurę, nigdy wcześniej nie miała aż tak.

qqlka- jest nieaktywny Znany na forum

Same masaże też nie pomogą. Ważne jest powolne chudnięcie a przecież wszystkie chcemy schudnąć jak najszybciej. Z moich doświadczeń wynika że : trzeba ćwiczyć, stosować naprzemienne prysznice, peelingi i balsamy ujędrniające oraz nie chudnąć więcej niż 1 kg na tydzień. Ważny jest też nasz wiek, im jesteśmy starsze tym większy problem z luźną skórą... Dobrze by było też [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - wielce istotna sprawa.
    Ostatnio edytowane przez mahio ; 22-11-2016 o 16:37

cattibrie jest nieaktywny Sławny na forum

Cytat Zamieszczone przez Bloondee Zobacz posta
    Cellulit tez zniknie z nog.
    akurat tu sie nie zgodzę, bo siłowania tylko uwidoczni cellulit chyba, że ktos ma postać lekka wodna to no może, ale zaawansowany to tylko pogorszy sobie sprawę.

Awatar stokrotka812
    stokrotka812 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Ostatnio dużo czytałam o cudownych właściwościach oliwy z oliwek albo oliwy z migdałów z pierwszego tłoczenia. Codziennie po kąpieli należny w siebie wcierać, no i dobrze jest mieć jakąś koszulę żeby nie zatłuścić całego otoczenia Moja ciocia ma 55 lat i przez jakieś 2 lata stosowała codziennie i skore ma ekstra, lepszą niż nie jedna 20-30latka.

Awatar megnes
    megnes jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

z własnego doświadczenia wiem, że najważniejsze jest "wolne" chudnięcie..
    jeśli chudnie się gwałtownie i szybko, to luźna skórka jest nieunikniona..
    dwa razy byłam w ciąży i dwa razy zrzuciłam nadmiar kilogramów bez martwienia się o luźną skórkę.. sama się "wchłonęła"
    nie stosuję żadnych kremów czy innych nawilżaczy, bo nie cierpię być "tłusta"
    po prostu chudnę powoli, bez wariacji..

co do cellulitisu..
    w ciąży i po ciąży miałam.. masakra jak wyglądałam..
    załamywałam się tym..
    po kilku miesiącach ćwiczenia systematycznego.. nie ma śladu
    wszystko jędrne i umięśnione.. zero cellulitu
    nie wiem czy siłownia ma pozytywny czy negatywny wpływ na cellulit, ja stepperuję
    rewelacyjnie wpływa to na całą sylwetkę.. uda, pośladki, brzuch, ramiona..
    wszystko się ujędrniło

Awatar kajka38
    kajka38 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

schudłam 30 kilo w dwa lata - skóra na razie ok, moze troszke mozna sie przyczepic do wnetrza ud ale poniewaz widze tworzacy sie problem to przeciwdzialam - masaze banka chinska - tak mnie bolalo ze myslalam ze jajko zniose ale efekty sa .. smarowanie, wklepywanie, oliwki, olejki ... ale podstawa to wolno zrzucac wage
    jestem tu: Kaja na MM - Część 4 - Strona 18
    Zrzucone na MM:

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów