Polecicie jakieś niedrogie zabiegi w gabinecie kosmetycznym na cellulit?
Polecicie jakieś niedrogie zabiegi w gabinecie kosmetycznym na cellulit?
Wielu rzeczy juz próbowałam, ale najskuteczniejsze okazały się zabiegi Venus Freeze - mam już za soba całą serię w Vici Clinic w Krakowie. Robiła mi je przemiła pani Gosia efekt jest taki, że cellulit został prawie cały usunięty, uda straciły po kilka centymentów w obwodzie, a skóra jest o niebo bardziej jędrna. Warto było w siebie zainwestować
Mi najbardziej pomagają regulane ćwiczenia, picie wody i szczotkowanie ciała na sucho![]()
Zmagam się z tym okropieństwem od lat. Z większymi i mniejszymi skutkami. Generalnie jakiś czas temu czytając o budowie, radach itd na temat walki z nim trafiłam, na wątek, że 2 i 3 stadium cellulitu (kiedy już zaczyna być cały czas widoczny) nie można naturalnie usunąć, jedynie specjalnymi zabiegami. Co o tym sądzicie? Nie powiem, trochę mnie to przygnębiło...
Z drugiej strony czytałam, że same ćwiczenia nie wystarczą, ważniejsze podczas nich jest rozciąganie które znacznie pomaga "rozpłaszczyć" tkankę tłuszczową. Działam w tym kierunku więc jak coś zdam relację![]()
People Change.. now i'm a lamp.
Ja probowalam pilingow, kremow ujedrniajacych i antycelulitowych, masazu bankami chinskimi i efekty zerowe. Zdecydowalam sie na cos bardziej radykalnego i zapisalam sie na zabieg laserowy w klinice Miracki w Warszawie. Klinika ma najlepsze opinie, profesjonalny zespol ludzi, mila obsluge i odpowiednie ceny. Poczytaj sobie o zabiegu efekty juz po 2 miesiacach. Ja jestem zadowolona i nie zaluje![]()
Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 13-04-2018 o 06:05
Kawa pogłębia cellulit. Najlepiej w ogóle wyeliminować ja z jadłospisu. W ogóle dieta ma ogromny wpływ.
u mnie już nie dało rady z cellulitem walczyć musiałam niestety skorzystać z usług MediArt Instytut w Poznaniu, dobrze,że istnieje coś takiego jak liposukcja laserowa, bo dzięki niej znowu potrafię patrzeć w lustro![]()
Dziewczyny jeśli macie problem z cellulitem, czy ze starzeniem się skóry, polecam zabiegi Venus Freeze w Vici Clinic w Krakowie. Zabiegi wykonują dwie przemiłe Panie - Kasia i Gosia, a całość kosztuje tylko 249 zł, więc znacznie mniej niż u konkurencji.