Strona 2201 z 2318 PierwszyPierwszy ... 1201 1701 2101 2151 2191 2199 2200 2201 2202 2203 2211 2251 2301 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,001 do 22,010 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar gosia3735
    gosia3735 jest nieaktywny Znany na forum

Wink Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Wiesz biznes biznesem - zaczynam od remontow (dach , lazienki, okna ). Ale moze na zime zalapie sie do sklepu na ekspedientke (mam nadzieje) , branza spozywcza (kiedys w tym pracowalam chyba z 7 lat) . Ale musze odnowic nosicielstwo tak wiec czas wracac do cywilizacji , no i zobaczymy czy mnie zechca??

---------- Wiadomość dodana o 21:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:07 ----------

Tez Jolu mam notbooka takie 10 " malutkie wygodne do torebki - ale nie do pisania na dluzsza mete , moja corka lubi , ja uzywam sporadycznie , oddalam swego lapka (17') do formatowania i tez mi ciezko na tym malym ale juz tylko do srody.
    Masz racje Jolu moj maz tez jezdzi i musi sie tylko meldowac codziennie bo inaczej to moze by na gwalt musial wracac , zawsze sie denerwuje jak nie dzwoni o wyznaczonej godzinie

---------- Wiadomość dodana o 21:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:13 ----------

Dobranoc dziewczeta milych snow i do jutra - buziaczki

Jak kaczuszka drepcze z Dunkanem
    START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Fajnie to nazwłaś ...odnowić nosicielstwo no takie sa u nas wymogi ze ksiązeczka zrowia musi byc ..bo bedziesz miała kontakt z zywnością ...co do remontu to wiadomo musi potrwać ...ale pomysl sobie ze na drugi rok wszystko masz juz zrobione ...rano wstajesz robisz sobie kawke i wychodzisz w pizamce i w kapciach na werandę i i wdychasz ..zapach lasu ...czujesz ? BOOOSSSSKKKOOO
    A dlaczego by cie nie mieli chcieć ?Więcej wiary kochana ...ale tak na wszelki wypadek ja włączę swoją

---------- Wiadomość dodana o 22:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:16 ----------

No to troszke GOSIU mnie podbudowałas ..bo juz myslałam ze ja tylko taka walnięta jestem
    i nie wymyslaj ....tylko grzecznie pod kołderkę ...łapki na wierch i dobranoc

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

nataliafab Guest

witam dziewczyny, chyba juz od roku tu nie zaglądalam......ale widze ze grupa wsparcia nierozerwalna i tak trzymac) cyferka, gosia ahetka i reszta załogi, gratuluje utraconych kilogramów i wytrwałosci, dziewczyny jestescie the best pewnie juz niedlugo do was dołącze.....a narazie czekam na rozwiązanie jeszcze jakis miesiac pozdrawiam wszystkie laseczki buziaki

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

jestem na chwile, niewiem czemu ja mam zawsze w nocy najwiecej do roboty... zaraz musze wskoczyc na O i powinnam chyba na nim pedalowac dzis ze trzy godziny... na obiedzie bylysmy dzis we wloskiej restauracyjce, wiec pojadlam makaronu... a potem kupilysmy taki pyszny makowiec (mamusce mojej sie zachcialo) i strach pomyslec nawet ile zjadlam... szok... i znowu jutro bedzie zwyyyyzka... ale co tam, dobre bylo i juz...
    a poza tym to mialam w ogrodzie jakis taki suchy wielki krzaczor czy moze male drzewko, ciezko wyczuc a wokol niego owinela sie jezyna... i dzis z narazeniem zycia i pelnym poswieceniem, po galazce urywalam az go w koncu prawie do konca wytrzebilam... wiadomo, glowny konar zostal bo sie nie dalo a jezyna tak mnie skubana poklula... no ale nic...

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    A jeszcze jedno SYLWIA u nas w gazetach pisza ze w UK wycofują z aptek NUROFEN bo został on skazony w czasie produkcji jakimis psychotropami ...sprawdz u siebie czy masz cos takiego ....
    a ten Nurofen dla doroslych mam nadzieje? ja tylko dla Pati kupuje taki w syropie a ja nie uzywam akurat Nurofenu...

Cytat Zamieszczone przez gosia3735 Zobacz posta
    Opowiem wam historie jaka mi sie wczoraj przydazyla jeszcze sie z siebie smieje.
    hihi dobre... ale wierze ze mialas dusze na ramieniu!!! ja bym sie chyba nie odwazyla pojsc... a wogole to myslalam ze puenta bedzie... strach na wroble hihi
    ale fakt, ja tu przeciez niby wsrod ludzi mieszkam ale czasem np kocur w nocy przeleci przez moj *******nik i o cos zahaczy i rumoru narobi to serce mi malo nie wyskoczy!!!

no to tyle na razie... biore sie za O...

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Schodzę z kurnika i jeszcze do was zaglądam

OLI oki ....łapki już rozluzniłam .......no faktycznie ty wracasz do pracy .....a grzej ten fotel ..tylko tak rozsądnie ...żebyś się przypadkiem nie wessała ....bo bedziemy miały problem Masz stresa ?
    Mam Joluniu - jak cholera!
    Ale przeciez będzie dobrze...stres tyczy się tylko Ninusi Czy mama da z nią radę i czy ja dam radę bez niej a ona beze mnie

Gratuluje wam odchudzania
    Ale się Ciebie Gosiaczku dowcip trzyma
    To znaczy ja mówię tylko za siebie

A co do tej Mućki - mam nadzieję że jej powiedziałas żeby się ogarnęła i cię więcej nie straszyła

....niby dorosły facet a ja się umartwiam mój mąż nie mógłby byc zawodowym kierowcą ...podziwiam WAS " tiróweczki "
    Myślę że byś Jolu przywykła...Ja się nadal martwię, ale staram się o trym nie myśleć...poza tym - zło czai się wszędzie (nawet po domem) - ale wprowadziłam nastrój
    No dobra - koniec czarnowidztwa - nasze chłopaki jeżdżą świetnie i wszystko jest i będzie ok
    A syn zadowolony że się wyrwał trochę na obczyznę?

...rano wstajesz robisz sobie kawke i wychodzisz w pizamce i w kapciach na werandę i i wdychasz ..zapach lasu ...czujesz ? BOOOSSSSKKKOOO
    No, jeszcze jakieś 20 lat temu było tak u mnie na podwórku - leśne sosny, mech, nawet grzyby
    A teraz wychodzę i co widzę? Dom mojej siostry I wdycham zapach tego co akurat wiatr przyniesie

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    no to tyle na razie... biore sie za O...
    Podziwiam!
    Trzymaj się i nie waż jutro - daruj sobie wiedze ile ci wzrosło
    Zwazysz się pojutrze
    Ale co tam - najważniejsze że było pysznie i dobrym towarzystwie

Ja też już uciekam pod kołderkę moje kochane
    Poczytam jeszcze i odlot
    Coraz mniej takich wieczorów przede mną

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Podziwiam!
    Trzymaj się i nie waż jutro - daruj sobie wiedze ile ci wzrosło
    Zwazysz się pojutrze
    Ale co tam - najważniejsze że było pysznie i dobrym towarzystwie
    sama siebie podziwiam... ale jakos tak nawet sie zawzielam dosc mocno... zeby to jeszcze dawalo jakis widoczny efekt... no coz... moze do wiosny cos sie da zobaczyc...
    a z wazeniem wiesz jak u mnie jest... nie dam rady zeby sie nie zwazyc... trudno, umartwie sie znowu troche i tyle... sie nagrzeszylo to sie bedzie miec...

no to ja tez troszke poczytam... buzki i do jutra

NowaAgula76 Guest

Wpadłam na chwilkę się przywitać - i oczywiście zapraszam na "biurową" kawkę
    AGUŚ no to faktycznie u ciebie standard i taka monotonia a moze by babcie sie zgodziły i zostawiły u siebie dziewczynki w piatek zebyscie mieli tylko czas dla siebie ....napewno prtzydłby sie wam jeden taki wieczór
    No przydałby się Joluś taki wieczór, ale ja nie mam sumienia prosić rodziców o taką przysługę - też są zmęczeni, dziewczynki czasami nieźle dają w kość... więc pozostaje czekać na lepsze czasy...

---------- Wiadomość dodana o 06:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:21 ----------

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Agunia - prosze się nie dołowac - buziam mocno
    Dzięki kochana - ja się chyba nie dołuję, ot taka rzeczywistość, troszkę tego liźniesz jak już wrócisz do pracy ...

---------- Wiadomość dodana o 06:24 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:23 ----------

Dopiero wyszlo , ze to ich krowka przyszla mnie odwiedzic i mnie postraszyc
    No jakich masz sympatycznych 'sąsiadów" zazdraszczam no i nadal mam nadzieję na rezerwację w tej twojej leśniczówce

---------- Wiadomość dodana o 06:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:24 ----------

mój starszy syn wczoraj w nocy wyjezdżał do NIEMIEC ...
    no takie z nas mamuśki ale chyba już w porządku - synek na miejscu cały i zdrowy ???

---------- Wiadomość dodana o 06:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:25 ----------

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    jestem na chwile, niewiem czemu ja mam zawsze w nocy najwiecej do roboty... zaraz musze wskoczyc na O i powinnam chyba na nim pedalowac dzis ze trzy godziny... na obiedzie bylysmy dzis we wloskiej restauracyjce, wiec pojadlam makaronu... a potem kupilysmy taki pyszny makowiec (mamusce mojej sie zachcialo) i strach pomyslec nawet ile zjadlam... szok... i znowu jutro bedzie zwyyyyzka... ale co tam, dobre bylo i juz... a poza tym to mialam w ogrodzie jakis taki suchy wielki krzaczor czy moze male drzewko, ciezko wyczuc a wokol niego owinela sie jezyna... i dzis z narazeniem zycia i pelnym poswieceniem, po galazce urywalam az go w koncu prawie do konca wytrzebilam... wiadomo, glowny konar zostal bo sie nie dalo a jezyna tak mnie skubana poklula... no ale nic...
    Ale miałaś dzień - walka z krzaczorami, pyszny obiadek... najważniejsze że zdrowie i humor dopisują - ciesz się mamunią i już !!!

Oki - poczytała, popisała - do roboty marsz !!! Miłego dnia !!!

Awatar gosia3735

Dziendoberek i Milego dnia Agusia (nie pracuj za szybko prace trzeba szanowac )
    Oczywiscie rezerwacje majawszyscy " z naszego dukanowskiego podworka" - pkoi z podwojnymi lozkami mamy 7 + 2kuchnie , stodola pelna siana, a placu pod namioty full , wiec sie pomiescimy . Dzis chumorek dopisuje , bo sloneczko pieknie swieci.
    Lolunia dobrze bedzie z Ninka zobaczysz jaka radosc jak bedziesz wracac do domku , a podczas pracy staraj sie nie dzwonic co 5 minut i pytac co sie dzieje , tylko mysl o tym , ze jest w dobrych bezpiecznych rekach
    Sylwia dzielna jestes ja tam sie nie rwe na swoje krzaczory (leszczyna) , tam meza wygonie z pila zeby troche przycial bo przez ostatnie lata nikt tu nic nie robil , ale domu nie pozwolimy tu nikomu budowac . Obejsie jest okolo 5000 otoczone (jak plotem) leszczynami i innymi drzewami , w srodku kilka sosenek i niech tak zostanie . Troche drzew musimy wyciac bo sa chore(plamy na lisciach) i stare drzewa owocowe - troche szkoda ale trudno. A internet chdzi - hurrraaaaaaaaa. 1 mega tylko ale jest oki moge z wami pogadac i dalej jest cisza .
    Dzieki za kawke Aga biore kubas i ide na podworko

START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

Awatar Softi
    Softi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Cześć dziewczyny.
    Gosia to miałaś przygodę z ''białą damą"
    Ola-korzystaj z wakacji,jeszcze 2 dni i do pracy.
    Jolka-takie są mamuśki,nieważne ile lat mają dzieci zawsze się martwią.Mój T czasami wyjeżdza do Holandii w interesach,to teściowa też spać nie może.
    Dziś w radiu Rmf fm zapowiadali szybką zimę,bo juz we wrześniu pierwsze opady i przymrozki Ciekawe na ile sie sprawdzą ich prognozy.Mój mąż właśnie zamówił węgiel,robi zapasy.
    Zapraszam na kawkę

Awatar gosia3735

Czesc Gosia tez tak slyszalam o wczesnej i mroznej zimie - czy to prawda?? W zeszlym tygodniu kupilam 2,5 t wegla i 22,5 metra drzewa. Moj MKM ma zajecie w weekendy piluje i rabie - jak widze to to lubi do tej pory tego nie zauwazylam jakos bo w bloku nie trzeba drzewa. O dziwo w tym domu centralne ma piec na wszystko a le preferowane jest drzewo chyba ze wzgledu na lasy dookola .
    Kawusie skonczylam i mysle jakby sie tu zabrac za sprzatanie duuuuzego pokoju - ale w piecu juz rozpalilam zeby miec ciepla wode do sprzatania

---------- Wiadomość dodana o 11:42 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:09 ----------

Dziewczyny przepraszam , ze smece ale potrzebuje wiecej info na temat tego netu

KTKOKOLWIEK WIE co to jest i z czym sie je prosze podpowiedcie mi tu gdzie teraz jestem tylko taki moge miec mam go na 30 dni na probe ale czy filmy na ipla np. moge ogladac wzielam na probe 3 mega - moze trza wiecej powiedzcie mi cos na ten temat PLEASE po probie musze sie zdecydowac a to jest umowa na 2 LATA (dla mnie ciut za dlugo)
    Jak na razie ipla idzie wszystko ok tylko jak jest z tym przekraczaniem na ile mi wystarczy te 3 mega?

START 17/02/10-I faza
    24/02/10-II faza-do celu
    i znow od poczatku

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów