Strona 683 z 2318 PierwszyPierwszy ... 183 583 633 673 681 682 683 684 685 693 733 783 1183 1683 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,821 do 6,830 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

I ja sie melduję
    BEATKO jestem w szoku ty tak wcześniej na nogach

OLKA okrutnico napewno juz sie wysiusiałaś

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar AGULAiJULA
    AGULAiJULA jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olkusz

hej też się melduje
    waga +0,40dkg

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    ona tak specialnie chce nas pomęczyć

Ja jak robiłam test to wieczorem po pracy i jak ma być pozytywny to będzie czy to rano zrobiony czy wieczorem (moja opinia)

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

No już już kochanie - twoje wizualizacje sa najlepsze na świecie...zrobiłam siusiu...nakropiłam na test siedząc sobie na tronie...a tam kap, kap, kap...
    Test zbędny - jeszcze pobędę szczupła

Dzięki za wspólne czekanie buziam was, wpadne jak Ninka poleci na drzemkę

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

GraziaWi64 Guest

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    hmm podrzucic to moge ewentualnie fotke na maila bo do jutra nie dojdzie tak i tak
    Ok, dobre i to, może być sam e-mail.............................................

---------- Wiadomość dodana o 07:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:41 ----------

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    miej zaufanie do faceta swego, ale obserwuj, hihi
    A polećmy troszkę rymem:...miej zaufanie do faceta swego ale nie spuszczaj oka z niego hi hi hi

Awatar AGULAiJULA
    AGULAiJULA jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olkusz

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta
    masz ksiezniczke z tej swojej tesciowej, nie ma co.
    hehe chętnie zamienie na normalnom

Wczoraj byłam u sąsiadki(tej co Julka mówi babcia) i ulżyłam sobie na temat teściowej.

To jest forum ogólno dostępne dlatego nie pisze dlatego nie pisze konkretnie co zrobiła,ale wierzcie mi jakbyście co przeczytali to oczy by wam wyszły.

Stres zanika co do jutrzejszego dnia
    Kupiłam wczoraj Julce tran norweski czy któraś z mam go stosowała?

---------- Wiadomość dodana o 07:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:43 ----------

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    no to tak czy siak gratuluje

Ta moja koleżanka co dietkowała jaka marudna sie zrobiła jezu ciężko z nią wysiedzieć.Poleciłam jej lekarza i szpital do porodu ( tym bardziej ,ze poród u niej będzie "formalnością" bo cc będzie mieć.Umówi sie na konkretny termin i pojedzie .Zrobią ciach i dzidzia bedzie).Wchodzi po forach i marudzi na temat szpitala że kijowy ,że daleko.Wiec ja jej na to że jej mąż ma samochód a mój M dojeżdzał jak kogoś sobie załatwił.I tak biadoli aż głowa puchnie heheh

GraziaWi64 Guest

No i musiałam edytowac bo koncówke posta mi gdzies wcieło
    Napisałam się jak głupia i nima
    Zapamietałam tylko że AREK warzy bigos a JOLA chce z nim wejśc w układy , że BASIA się uczy a SYLWIA załuje że nie je czekoladek i spodnie są za duże , BEATKA jest numerologiczna 8 tak jak ja zresztą , że AGULA się dzis wyspała AGATA ma wredą tesciową , o i jeszcze była KASIA co chce sie uczyc numerologii a GRAŻYNKA ma ŁADNY SUWACZEK
    OLEŃKO czyzby ci tak kopara opadła po tym teście że uszkodziłaś klawiaturkę ? Kochana czekamy na wieści
    Dobra wysyłam a jak mi przepadnie to .....

---------- Wiadomość dodana o 18:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:16 ----------

UDAŁO się wysłało i zapisało
    A i zapomniałam się pochwalic mamcia w domu
    To super, twoja cierpliwość i troska zostały nagrodzone

ale ty masz pojemną główkę, zapamiętać tyle, co, kto, kiedy, gdzie, z kim, po co?

GraziaWi64 Guest

Cytat Zamieszczone przez zakazanyowoc3 Zobacz posta
    Cześć i czołem!!!!!!!!!! Ale mam dziś fajny, zabiegany dzień Napisałam też na blogu co jadłam i ciekawa jestem ile jutro na wadze będzie???? Czuję sie najedzona i opita jak bąk, ale i szczęśliwa jakoś.Może już mój 6 rok numerologiczny na mnie wpływa????
    Dziewczyny i Chłopaki, ja wierzę w takie czary-mary, byłam nawet kiedyś i AIDY Kosojan-Przybysz. Jej wróżba sprawdziła mi sie co do joty.Ktoś z Was też był może albo słyszał o Niej?

Przeczytałam co jadłas.
    Do tej godziny to już na pewno bym zjadła placki otrębowe i jakieś mięsko wiesz Moniu a mniej nabiału ale to moja wersja

GraziaWi64 Guest

Czołem młodzieży
    U mnie fajny dzień więc napiszę co i mnie i lecę nadrabiać

*Z samego rana córeńka obudziła mnie najpiękniejszym na świecie uśmiechem co uskrzydliło mnie na wiele godzin
    *Weszłam na wagę - a tam 59,5 Czyli proto jest the best i wróciło do normy
    *Pojechałam do pracy po papierek (nieważne jaki - tradycyjnie do rodzinnego) i nasłuchałam się tylu komplementów że byłam czerwona i prawie rozbiłam głową sufit
    *Po południu pojechałam z Ninką i Zuzanką (a jakże) do znajomej która niedawno urodziła i znów się nasłuchałam i ponosiłam maleńkiego noworodka i płakac mi się chciało że on taki malutki
    *Mama zakupiła na wieczór paluszki i ciasteczka (to taka nasza nowa niezdrowa tradycja że na Kubę Wojewódzkiego robimy sobie herbatkę i słodkości) - a niech tam, trzy wtorki nie zaszkodziły to nie zaszkodzi i czwarty
    *Zakupiłam test i rano będę robić - rozumiem że napisac mam wam jaki wynik?
    *Ninusia przed chiwlą zasnęła (a dokładnie padła) co oznacza że mam wolny wieczór i mogę ponadrabiać co napisaliście wariaty!!! Aż tyle!!!
    *Kupiłam sobie dziś kozaki EMU w carrefour - polowałam od dawna
    * kochany Ninorek, ona to potrafi uszczęsliwić mamusię
    *waga to dla ciebie zawsze była łaskawa ty szczęsciaro
    *ale to musiało być miłe, prawda
    *że malutki, nie bardzo rozumiem
    *to masz the best mamuśkę, wie kobieta w czym rzeczi nie martw się bo tobie na pewno nie zaszkodzi
    * kobieto zrób w końcu ten test bo ja przez ciebie osiwieje do końca
    *a nadrabiaj , nadrabiaj, ja też przez to przeszłam
    *też wczoraj kupiłam kozaczki, fajne takie"skórkowane"

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

No OLA to juz moge popuscic troszke oddech jedna sprawe mamy z głowy a jak dostanę telefon z mam nadzieje dobrymi wiesciami to bede mogła juz powiedzieć luz blus i ...orzeszki

Teraz moge się juz wyłączyć , zycze WAM miłego dnia
    Bede wieczorkiem

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

GraziaWi64 Guest

Czytam was kochane ale nie mam dzis weny twórczej , mam doła ale mam nadzieje ze jutro bedę miała dobre wieści to i humorek mi dopisze .Trzymajcie proszę kciuki
    Nie martw się, rozumiem to przecież nie zawsze trzeba być na pełnych obrotach, na szczęscie szybko się zbierasz w sobie, więc cierpliwie będę czekac na twój lepszy dzień ajlowiutu

---------- Wiadomość dodana o 08:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:17 ----------

No już już kochanie - twoje wizualizacje sa najlepsze na świecie...zrobiłam siusiu...nakropiłam na test siedząc sobie na tronie...a tam kap, kap, kap...

Dzięki za wspólne czekanie buziam was, wpadne jak Ninka poleci na drzemkę
    Jola to Jola jak ona się do czegoś zabiera to musi być

No to wszyscy odetchnęli

Buziolki Oluś dla ciebie i Ninorka. Mamuśkę też buziolaj bo ona już tez jak nasza

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów