I ja sie melduję
BEATKO jestem w szoku ty tak wcześniej na nogach
OLKA okrutnico napewno juz sie wysiusiałaś
Ok, dobre i to, może być sam e-mail.............................................
---------- Wiadomość dodana o 07:43 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:41 ----------
A polećmy troszkę rymem:...miej zaufanie do faceta swego ale nie spuszczaj oka z niego hi hi hi![]()
hehe chętnie zamienie na normalnom
Wczoraj byłam u sąsiadki(tej co Julka mówi babcia) i ulżyłam sobie na temat teściowej.
To jest forum ogólno dostępne dlatego nie pisze dlatego nie pisze konkretnie co zrobiła,ale wierzcie mi jakbyście co przeczytali to oczy by wam wyszły.
Stres zanika co do jutrzejszego dnia
Kupiłam wczoraj Julce tran norweski czy któraś z mam go stosowała?
---------- Wiadomość dodana o 07:47 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:43 ----------
no to tak czy siak gratuluje
Ta moja koleżanka co dietkowała jaka marudna sie zrobiła jezu ciężko z nią wysiedzieć.Poleciłam jej lekarza i szpital do porodu ( tym bardziej ,ze poród u niej będzie "formalnością" bo cc będzie mieć.Umówi sie na konkretny termin i pojedzie .Zrobią ciach i dzidzia bedzie).Wchodzi po forach i marudzi na temat szpitala że kijowy ,że daleko.Wiec ja jej na to że jej mąż ma samochód a mój M dojeżdzał jak kogoś sobie załatwił.I tak biadoli aż głowa puchnie heheh
* kochany Ninorek, ona to potrafi uszczęsliwić mamusię
*waga to dla ciebie zawsze była łaskawa ty szczęsciaro
*ale to musiało być miłe, prawda
*że malutki, nie bardzo rozumiem
*to masz the best mamuśkę, wie kobieta w czym rzeczi nie martw się bo tobie na pewno nie zaszkodzi
* kobieto zrób w końcu ten test bo ja przez ciebie osiwieje do końca
*a nadrabiaj , nadrabiaj, ja też przez to przeszłam
*też wczoraj kupiłam kozaczki, fajne takie"skórkowane"![]()
No OLA to juz moge popuscic troszke oddech jedna sprawe mamy z głowya jak dostanę telefon z mam nadzieje dobrymi wiesciami to bede mogła juz powiedzieć luz blus i ...orzeszki
Teraz moge się juz wyłączyć , zycze WAM miłego dnia
Bede wieczorkiem
Nie martw się, rozumiem toprzecież nie zawsze trzeba być na pełnych obrotach, na szczęscie szybko się zbierasz w sobie, więc cierpliwie będę czekac na twój lepszy dzień
ajlowiutu
---------- Wiadomość dodana o 08:30 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:17 ----------
Jola to Jolajak ona się do czegoś zabiera to musi być
No to wszyscy odetchnęli
Buziolki Oluś dla ciebie i Ninorka. Mamuśkę też buziolaj bo ona już tez jak nasza![]()