Strona 866 z 2318 PierwszyPierwszy ... 366 766 816 856 864 865 866 867 868 876 916 966 1366 1866 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,651 do 8,660 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

a ja mialam na obiadokolacje pizze ducanowa ale ciasto tez z otrebow a ja za takim nie przepadam jakos, nie bylo zle ale tez nic specjalnego... ale przynajmniej jakas odmiana od miecha kurakowego...

ale jaki mam porzadek w salonie!!!!!! nie moge sie napatrzec i nacieszyc!!!! a musze sie nacieszyc bo jutro nie ma szkoly to niewiem jak dlugo sie utrzyma...

no to teraz mam randke z doktorkami

Awatar Ahetka23
    Ahetka23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Jolu - jesli chcesz, to ja pszukan tego filmu w necie dla Ciebie tytul juz znam, wiec sie zaraz looknie

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Dzień dobry - słonecznie i mroźnie kawka gorąca gotowa !!! Ja wyspana - bo moje dziecko dzisiaj tak pięknie i regularnie jadło w nocy że wreszcie się udało jakoś normalnie pospać.

Beti - gratuluję nowej pracy !!! super !!! to teraz czas na kolejne etapy...
    no to fajnie, ze wyspana
    buziaki dla dziewczynek

a jakie etapy? tzn. domyslam sie, ale glupia udaje

Cytat Zamieszczone przez stillnox Zobacz posta
    a witajcie...ja też dołączam do kawki jeśli jeszcze można
    a Beti casting...... do dupy
    jestem zła i łeb mi pęka od myślenia.
    nic się nie układa....
    dziś babcia miała zając się młodym ale zmarła wczoraj nam prabbabcia no i wielka dupa!!
    teraz głowa znów czymś innym zajęta.
    Wczoraj umówiłam się tel. z kobitką na rozmowe a dziś zadzwoniła i odwołała...nie wiem, wystraszył sie mojego głosu czy ze dziecko za małe....ale przeciez mówiłam przez tel ile ma....
    oj mówie wam.... normalnie nóż mi się otwiera w kieszeni, rzez to wogóle nie jestem głodna a jak jestem to zerzarłam czekolade( to chyba stres) poza tym dostałam @ i już wogóle....bleeeeee
    chyba się wygaadałam

---------- Wiadomość dodana o 09:44 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:40 ----------

wczoraj tez spotkałam sie ze znajomą która opiekowala się dziećmi-znam ją wiem ze jest ok....ale się pochorowała na dobre i nie jest w stanie bo nie chce obiecywać a pozniej nie przyjdzie...no przynajmniej uczciwie postawiona sprawa.
    Dziś już znow się umówiłam na rozmowe jutro....ale zobaczymy...pani pracowała w przedszkolu ,tez ja znam więc wiem ze powierzyłabym młodego w dobre ręce....no ale....wizualizujcie kochane na nią ....plisssss
    to trzymamy kciuki serdecznie mocno
    mam nadzieje, ze sie wszystko ulozy...

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Śniadanko nie było dukanowe bo biały chlebek z dżemem i kakao (w dodatku Puchatek o zgrozo) ale mam @ i potrzebowałam czegoś wiecie...konkretnego smaku i słodyczy Ale już do końca dnia postaram się być grzeczna
    Beciaczku...jak tam sytuacja hormonalna u ciebie??? Ooo i widzę że praca jest - brawki
    Sorry za pytania jeśli wcześniej już padły...obiecuję nadrobić ale nie wiem kiedy...nie bijcie siostry... Ale tyle ciekawostek - będe musiała przelecieć strony wstecz
    a warto poczytac, warto

fiu-fiu, jakie sniadanko

u mnie hormony juz sie chyba normuja...

no i bylas grzeczna reszte dnia?

ja dukanuje, ale ta waga ciagle dla mnie nielaskawa

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez zakazanyowoc3 Zobacz posta
    cześć Dziewczynki Aleście naprodukowały!!!!!!!!!Ja ostatnio na nic nie mam czasu i chęci też.Niech się już skończy ten listopad, bo mnie wkurza. Z nowych rzeczy, to podcięłam trochę włosy, jak zgram zdjęcie to się pochwalę.Waga na stałym poziomie.Nie stosuję żadnej diety, ale uważam.W niedzielę jadę z Maja do katowic do poradni genetycznej, wracamy w środę i tyle.Całuję WAS mocno, bardzo i w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    czesc, Sloneczko!!
    liczymy na dobre wiesci z poradni, oczywscie
    mam nadzieje, ze humorek szybko Ci wroci...
    a jak z basenem/silownia, sauna?

koniecznie chcemy zobaczyc nowy fryz
    buziaki dla Pszczoleczki

a wiecie kochani ze dzisiejszej nocy i jutrzejszej w TESCO wyprzedaż zabawek o 20% !!
    tylko nie wiem czy to naprawdę wyprzedaż....takie to trochę naciągane.....
    zawsze tak jest ze od września naliczana jest marża świąteczna i im bliżej wigilii tym drożej..... a teraz reklamują ze wyprzedaż a to i tak więcej niż np. w czerwcu....miała racje BEATKA zeby robić zakupy gwiazdkowe w połowie roku...ale nic....pojadę zobacze
    wiem ze cena barbie plywająca syrenka(którą chce Julka) i na allegro i na innych stronach i w markecie leclerc...kosztuje ok 64 zł...a w tesco po przecenie też tyle samo więc co to za wyprzedaż??
    no niestety czesto bywa, ze nazwa/slowo: "wyprzedaz", "promocja" to tylko chwyt marketingowy... cos o tym wiem...
    ale moze warto sprawdzic co jeszcze taniej moga miec w tym tesco...

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    a ja sie wzielam w sobie i po raz kolejny porzadkuje totalny bajzel w zabawkach ale tym razem lacznie z wyrzucaniem niektorych i chowaniem przynajmniej polowy... tylko ciekawe gdzie to schowac zeby nie znalazl moj szpieg... do garazu nie chce bo tam wilgotno i zimno... a u gory w koncu pewnie znajdzie a jak nie to wkrotce jest szansa ze juz sie nie da tam wejsc!!! ale dam rade, jak juz zaczelam to musze skonczyc...
    wczesniej wierzyc nie chcialam, ze dom pelen zabawek... ale teraz widac naprawde nie masz ich, gdzie chowac
    a czemu chcesz pochowac przed Pati te zabawki? jesli sie nimi nie bawi, to moze zrob yard sale?

a jak Ci wyszla ta pizza?

mam nadzieje, ze zdrowko i samopoczucie juz troszke lepiej??

Awatar Ahetka23
    Mieszka w
    Łódź

oglądam jeszcze dla Julki furby'ego....ktoś miał z tą zabawką styczność ??? opłaca się kupować??? Jula uczy się angielskiego a on przeważnie w j.angielskim tego typu
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    dobrze, ze macie gest i przekazuje takie rzeczy potrzebujacym

a co do furbyego, to mysle, ze zabawka juz nie jest na topie... minely czasy jej slawy kilka lat temu... w porowaniu z interaktywnym kotkiem, to sie nie umywa to tego puszka bialego...
    no ale to Ty decydujesz i wiesz lepiej, czego moze chciec Twoja coreczka pod choinke...

Cytat Zamieszczone przez sylwunia2505 Zobacz posta
    Witam !!!!
    Beti- gratuluję nowej pracy !!!!!

A ja chciałam się pochwalić że wczoraj na zabawie andrzejkowej nie skusiłam się na ciasto ,może też i dlatego ze wszyscy przeżywali że tyle schudłam i silna wola jeszcze wzrosła ,no i zamiast siedzieć w kuchni jak inne mamuśki to wytańczyłam się z dzieciakami że szok aż dzisiaj mnie nogi bolą hehe -no i efekt jest bo spadek -400g ależ się cieszę
    No to się pochwaliłam i poczytałam -to idę teraz domek ogarnąć i obiadek dzieciom zrobić bo za 2 godz w domu będą papa do wieczorka
    gratuluje kolejnego spadeczku!!
    widzisz, jak gimnastyka pomaga
    a na komplementy zasluzylas!!

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Zapraszam na pierogi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Album zdjęć użytkownika lola_ch : Oto ja I ona - Picture
    Właśnie skończyłam lepić, jest dużo więc dam wam...popatrzeć Bo przecież nie zjeść Dbam o wasze figury więc będę małpa i nie dam ani gryza
    Sama też nie wezmę - obiecuję Placuszki sobie zaraz zrobię otrębowe bo śniadanie było wiecie jakie

a ulepisz dla mnie kilka z serem? plissss
    do listy z losowaniem Cie dopisuje, oczywiscie... szczegoly mozesz mi podac na gg, albo na priv.. jak wolisz

Cytat Zamieszczone przez GraziaWi64 Zobacz posta
    Witajcie kochani ja na chwilkę podpisać listę i lecę dalej

Beti gratulacje z nowej pracy. Oczywiście, że nie zrezygnują z ciebie, dopiero by zrobili bład...
    podono niejedna dziewczyna po 2 h wyleciala... babka starszej daty i wymagajaca, takze...

ale ze mnie byla zadowolona

a co u Ciebie slychac? jak w pracy? jak tam nozka corki?

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    YES YES YES !!!!!
    przebrnelam przez pobojowisko, ledwie cztery godziny i gotowe!!! boszeee.... ale najgorsze dopiero bedzie jak dziecko wroci do domu... chyba tym razem smoki nie przejda... ale juz szykuje mowe ze to miejsce na nowe zabawki z prezentow.... ale sie czlowiek musi czaic no!!! a ile sie namyslalam gdzie ukryc dwa worki smieci i jeden ze schowanymi zabawkami!!! masakra, mowie wam, przyszle matki, dobra rada, kupcie dziecku jedna zabawke i od poczatku prosze tepic wszelkie przejawy zbieractwa!!! moja Pati zbiera wszystko co mozliwe!!!!

ale jak pieknie teraz wyglada... jak czysto... i pusto... tylko na jak dlugo...??
    pewnie puste miejsce szybko zapelni sie nowymi zabawkami

a jaka byla reakcja Pati po powrocie ze szkoly??

Awatar Maa111
    Mieszka w
    Spalding

Hej Beti widze ze juz jestes!!! jak wrazenia po pierwszym dniu!!! pewnie szybko zlecial co??? pierwszy dzien to zawsze dla mnie byly takie nerwy ze ani nie wiedzialam kiedy mijal...

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta

wczesniej wierzyc nie chcialam, ze dom pelen zabawek... ale teraz widac naprawde nie masz ich, gdzie chowac
    a czemu chcesz pochowac przed Pati te zabawki? jesli sie nimi nie bawi, to moze zrob yard sale?

a jak Ci wyszla ta pizza?

mam nadzieje, ze zdrowko i samopoczucie juz troszke lepiej??
    kochana, bez przesady zadnej, naprawde jeden pokoj bys caly wypelnila jej gratami... i to chyba normalne ostatnio, zwlaszcza tutaj... ale na sprzedaz to juz raczej nie bardzo, po pierwsze ona niszczy rzeczy bardzo a to przewaznie tez nie byly nowe tylko z targu uzywancow... w sumie to pewnie mozna by od razu to wywalic ale powiedzmy ze na razie schowalam i jakby co to wymienie z tymi co zostaly na dole...

a pizza tak sobie jak na moj gust ale zawsze jakas odmiana a ja juz baaaardzo potrzebuje odmiany od kurzych napedow i innych czesci ciala kurzego...

Cytat Zamieszczone przez Ahetka23 Zobacz posta

pewnie puste miejsce szybko zapelni sie nowymi zabawkami

a jaka byla reakcja Pati po powrocie ze szkoly??
    ano niestety idzie Mikolaj, potem swieta wiec pewnie po nowym roku bedzie znowu wiecej gratow ale przynajmiej sie teraz naciesze moim porzadeczkiem...
    a reakcja nawet nie byla taka zla, az sie zdziwilam, przynajmniej do czasu jak nie zacznie czegos szukac i stwierdzi ze "to wszystko przez twoje porzadki" hihi

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Smile Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

BETI-Mam pytanko do ciebie Bo ostatnio pisałaś chyba komuś że można olej rzepakowy Bo właśnie dostałam od koleżanki buteleczkę takiego tłoczonego na zimno i niewiem czy mogę go troszku używać czy nie bardzo ??

cyfra61 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Ruda Śląska

Witam sie i ja

A u mnie ....dupa test MARZENY wyszedł ujemny a juz zacierałam rece na bejbika , dzis miałysmy wizyte w tej poradni u " RELIGI " i powiem wam że WSTYD zeby taki znany szpital miał taka przychodnie przyszpitalna która miesci sie w kilku połączonych barakach , korytarz o szerokosci ok 1 metra , wszedzie wkoło drzwi , pod scianami pełno ludzi , nie ma gdzie usiąśc a jest to poradnia kardiologiczna , zeby przejśc przez ten korytarz to trzeba sie przepychac bokiem , mówie wam MASAKRA i tam spedziłam z moja mama ok 4 h . Lekarz stwierdzil ze nie beda mamie robic narazie konorografi ale zlecil TK miażdżycowe i dopiero jak bedzie z tego wynik to wtedy podejmie decyzje i tak oto znowu sie zaczyna od poczatku , rejestracja , czekanie w kolejce a jeszcze zlecił wizyte wu reumatologa i edokrynologa i od poniedziałku zaczne ganiac po lekarzach

BETY to że z ciebie PANI była zadowolona to normalne ale czy ty jestes zadowolona po pierwszym dniu pracy ?
    JOLCIA jak tam niania ? Mam nadzieje ze juz wybrałas
    SYLWIU ale ty niedobra jestes , zabrałas NIUNI zabawki , a tak na powaznie to wiem o czym piszesz bo moja NATALA tez ma tego masę .A jak twoje samopoczucie ?

OLCIA ale dobre te twoje pierozki mniam mniam mniam

Dawno nie było naszej AGATY , czyzby odpusciła ? OLA nie ma jej na bencu ?

Z jedzeniem jest jak z seksem. To są dwie największe przyjemności w życiu człowieka

Awatar Maa111
    Mieszka w
    Spalding

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    Witam sie i ja

A u mnie ....dupa test MARZENY wyszedł ujemny a juz zacierałam rece na bejbika , dzis miałysmy wizyte w tej poradni u " RELIGI " i powiem wam że WSTYD zeby taki znany szpital miał taka przychodnie przyszpitalna która miesci sie w kilku połączonych barakach , korytarz o szerokosci ok 1 metra , wszedzie wkoło drzwi , pod scianami pełno ludzi , nie ma gdzie usiąśc a jest to poradnia kardiologiczna , zeby przejśc przez ten korytarz to trzeba sie przepychac bokiem , mówie wam MASAKRA i tam spedziłam z moja mama ok 4 h . Lekarz stwierdzil ze nie beda mamie robic narazie konorografi ale zlecil TK miażdżycowe i dopiero jak bedzie z tego wynik to wtedy podejmie decyzje i tak oto znowu sie zaczyna od poczatku , rejestracja , czekanie w kolejce a jeszcze zlecił wizyte wu reumatologa i edokrynologa i od poniedziałku zaczne ganiac po lekarzach

BETY to że z ciebie PANI była zadowolona to normalne ale czy ty jestes zadowolona po pierwszym dniu pracy ?
    JOLCIA jak tam niania ? Mam nadzieje ze juz wybrałas
    SYLWIU ale ty niedobra jestes , zabrałas NIUNI zabawki , a tak na powaznie to wiem o czym piszesz bo moja NATALA tez ma tego masę .A jak twoje samopoczucie ?

OLCIA ale dobre te twoje pierozki mniam mniam mniam

Dawno nie było naszej AGATY , czyzby odpusciła ? OLA nie ma jej na bencu ?
    no jestes Jolanto!!! to te kciuki byly za dzidzie Marzeny? szkoda ze wnusi/a nie bedzie co?zdrowka mimo wszystko dla twojej mamci... zeby chorowac to trzeba miec zdrowie nie...?

moje samopoczucie jesli chodzi o zdrowie to chyba lepsze skoro sie wzielam za taka robote ale poza tym srednio...
    mam kryzys ostanio w sprawie diety, coraz bardziej szukam czegos innego, zakazanego (na szczescie raczej nie mam w domu a w sklepie sie nie skusze)(jeszcze), dzis mialam pizze z otrebami wiec buleczek nie ma, nie bylo sie czym zapchac i teraz chodze i kombinuje co by tu ... motywacja mi spada bo waga nie spada i niewiem czy jest szansa ze jeszcze spadnie... ale skoro obiecalam sobie do 15go grudnia to musze wytrzymac...

---------- Wiadomość dodana 27-11-2010 o 09:04 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 26-11-2010 o 21:55 ----------

no prosze... ostatnia wychodze... pierwsza przychodze... widac kto jest najbardziej uzalezniony od forum...

no coz, wiec witam z kawka, u nas tez juz snieg spadl, dziecko jest na "och" i "ach" od rana jak tylko wyjrzalo przez okno!!! chyba juz i w anglii bedzie normalna zima? skoro juz w listopadzie jak w innych krajach pada snieg??? biedni angole musza sie przestawic... dla nas to nic nowego a nawet przyjemnosc a oni... nawet opon zimowych nigdy nie zakladali hihi

a u mnie coz... znowu moja mega-zwyzka, moze po pieczarkach? sama juz niewiem... dobija mnie to...
    i tak sie zastanawiam czy jednak dobrze mi to Ducan wyliczyl... bo skoro najmniej wazylam wlasnie ok 67kg a potem byla ciaza a Beti mowi ze po kazdej ciazy i kolejnych latach cos tam powinno sie doliczyc to czemu on mi wyliczyl 64,5kg? co prawda ja wpisalam wymarzona wage jako 60kg wiec moze dlatego? ale watpie zebym ja mogla uzyskac taki wynik... moze zrobie test jeszcze raz hihi? zobacze co teraz mi napisze...

NowaAgula76 Guest

Hej witam i ja u nas za oknem coraz bardziej biało i zimowo - uwielbiam taką zimę ze śniegiem

Sylwia dołączam do kawki i nie martw się - idź już sobie na III fazę, a reszta kg myślę że spadnie tak czy siak !!!

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Witajcie Dukaczki - Wykałaczki

Sylwiu - mam nadzieję że już jesteś w pełni zdrowa Bo ja zdusiłam chorobę w zarodku końską dawką cerutinu i Cholinexem A na lody to chyba sobie dłużej teraz poczekam A ja tez myślę że powinaś uciec już na III, ale skoo jesteś zawzięta i chcesz do 15/12 wytrzymac to ja trzymam za ciebie palce

Beatko - ja nie nadrobiłam kurcze i nie wiem czy dam radę...co tam z tą pracą...na bieżąco czytając mniemam że dostałaś tak? Jeśli tak to gratuluję
    Pozdrów swojego M i opitol go bo mnie oszukał ...wczoraj mi napisał na GG że się odezwiesz a tu dupa...ja czekałam i czekałam...i się ni doczekałam - ślę ci adresik na priva

Joluś - zdrówka dla mamy życzę...a z tymi przychodniami to daj spokój. To samo z ICZMP w Łodzi...od zewnątrz całkiem znośnie (ale to tylko te budynki z przodu) a oddział na którym byłam z Nineczką żenujący - aż płakałam jak tam zostałyśmy Ale nie ma co - lekarze są tam wspaniali, pielęgniarki też
    No i dla Marzenki dużo szczęścia życzę

Agula - ty jak wpadniesz to zawsze taka radosna Daj trochę tego śniegu bo u nas to tylko dachy aut troszkę pomazało i tyle

Ja nadal małpuję, jakoś obficie u mnie w tym miesiącu A na wadze jest pięknie bo 58,7 Wczorajsze śniadanko jednak nie zaszkodziło wagowo a psychicznie było baaardzo potrzebne A do końca dnia byłam grzeczna
    Dzisiaj na obiadek chyba sobie trzasnę makaron z serem
    Wiecie co - nie mam kiedy do Biedrony jeździć i kupuję u nas na wiosce wędlinkę - najchudszą jak wygląd i tylko drobiową - i jakoś leci

Ninka drzemie i mogłabym ponadrabiac troszku ale muszę obgarnąć komnaty, bo mama chyba strajkuje...poszła gdzieś (chyba na kawę do sąsiadki) a w domu jest...powiedzmy nieciekawie

Nie skrobcie za dużo, niech ja na bieżąco chociaż będę - buźka wielka
    Ostatnio edytowane przez lola_ch ; 27-11-2010 o 11:34

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów