Strona 864 z 2318 PierwszyPierwszy ... 364 764 814 854 862 863 864 865 866 874 914 964 1364 1864 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,631 do 8,640 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Witam i ja
    Nie z kawką tylko z Niną

Śniadanko nie było dukanowe bo biały chlebek z dżemem i kakao (w dodatku Puchatek o zgrozo) ale mam @ i potrzebowałam czegoś wiecie...konkretnego smaku i słodyczy Ale już do końca dnia postaram się być grzeczna

Sylwunia - a jaki film będą powtarzać bo nie nadrobiłam jeszcze? Zaraz musze wrócić czy mi odpisałaś o serniczkach

Beciaczku...jak tam sytuacja hormonalna u ciebie??? Ooo i widzę że praca jest - brawki
    Sorry za pytania jeśli wcześniej już padły...obiecuję nadrobić ale nie wiem kiedy...nie bijcie siostry... Ale tyle ciekawostek - będe musiała przelecieć strony wstecz

Całuję was mocno

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

jestem....

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Dzień dobry - słonecznie i mroźnie kawka gorąca gotowa !!! Ja wyspana - bo moje dziecko dzisiaj tak pięknie i regularnie jadło w nocy że wreszcie się udało jakoś normalnie pospać.

Beti - gratuluję nowej pracy !!! super !!! to teraz czas na kolejne etapy...
    Sylwia - pogoń wreszcie to choróbsko !!!

Miłego dnia dla wszystkich
    staram sie jak moge, wszelkimi sposobami pogonic to chorobsko...
    ciesze sie ze sie wyspalas i ze humorek dopisuje!!!

Cytat Zamieszczone przez stillnox Zobacz posta
    a witajcie...ja też dołączam do kawki jeśli jeszcze można
    a Beti casting...... do dupy
    jestem zła i łeb mi pęka od myślenia.
    nic się nie układa....
    Jolu trzymaj sie i mysl pozytywnie!!! bedzie dobrze!!! ja juz wizualizuje!!!buziak na lepszy dzien...

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta

Sylwunia - a jaki film będą powtarzać bo nie nadrobiłam jeszcze? Zaraz musze wrócić czy mi odpisałaś o serniczkach

Beciaczku...jak tam sytuacja hormonalna u ciebie??? Ooo i widzę że praca jest - brawki
    Sorry za pytania jeśli wcześniej już padły...obiecuję nadrobić ale nie wiem kiedy...nie bijcie siostry... Ale tyle ciekawostek - będe musiała przelecieć strony wstecz

Całuję was mocno
    Lolitko nie przejmuj sie, pytaj, film to "Laura" w prawdziwych historiach na tvn o gorniku zasypanym na kopalni... wiecej nie powiem
    a serniczki ci pisalam ze z papierowych tez musialam wyskrobywac zabkami jak raz zrobilam i ze niewiem czemu z silikonu nie wyszlo bo mi wychodza ladnie, czasem jakis sie zatnie ale rzadko... moze za krotko pieklas i sie skorka jeszcze zadna z bokow nie zrobila...

Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    Lolitko nie przejmuj sie, pytaj, film to "Laura" w prawdziwych historiach na tvn o gorniku zasypanym na kopalni... wiecej nie powiem a serniczki ci pisalam ze z papierowych tez musialam wyskrobywac zabkami jak raz zrobilam i ze niewiem czemu z silikonu nie wyszlo bo mi wychodza ladnie, czasem jakis sie zatnie ale rzadko... moze za krotko pieklas i sie skorka jeszcze zadna z bokow nie zrobila...
    hmmm...a może może...popiekę dłużej...

A Laurę widziałam kawałek wczoraj...a wczoraj było ostatni odc Szpilek pierwszej serii, więc teraz mogą nadawać co tydzień "Prawdziwe"

Awatar zakazanyowoc3
    zakazanyowoc3 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn
    Wpisy na blogu
    21

cześć Dziewczynki Aleście naprodukowały!!!!!!!!!Ja ostatnio na nic nie mam czasu i chęci też.Niech się już skończy ten listopad, bo mnie wkurza. Z nowych rzeczy, to podcięłam trochę włosy, jak zgram zdjęcie to się pochwalę.Waga na stałym poziomie.Nie stosuję żadnej diety, ale uważam.W niedzielę jadę z Maja do katowic do poradni genetycznej, wracamy w środę i tyle.Całuję WAS mocno, bardzo i w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .

Awatar stillnox
    stillnox jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

a wiecie kochani ze dzisiejszej nocy i jutrzejszej w TESCO wyprzedaż zabawek o 20% !!
    tylko nie wiem czy to naprawdę wyprzedaż....takie to trochę naciągane.....
    zawsze tak jest ze od września naliczana jest marża świąteczna i im bliżej wigilii tym drożej..... a teraz reklamują ze wyprzedaż a to i tak więcej niż np. w czerwcu....miała racje BEATKA zeby robić zakupy gwiazdkowe w połowie roku...ale nic....pojadę zobacze
    wiem ze cena barbie plywająca syrenka(którą chce Julka) i na allegro i na innych stronach i w markecie leclerc...kosztuje ok 64 zł...a w tesco po przecenie też tyle samo więc co to za wyprzedaż??

DUKAMY od 3.01.2013

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Cytat Zamieszczone przez zakazanyowoc3 Zobacz posta
    cześć Dziewczynki Aleście naprodukowały!!!!!!!!!Ja ostatnio na nic nie mam czasu i chęci też.Niech się już skończy ten listopad, bo mnie wkurza. Z nowych rzeczy, to podcięłam trochę włosy, jak zgram zdjęcie to się pochwalę.Waga na stałym poziomie.Nie stosuję żadnej diety, ale uważam.W niedzielę jadę z Maja do katowic do poradni genetycznej, wracamy w środę i tyle.Całuję WAS mocno, bardzo i w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    mowisz i masz, listopad juz sie konczy hihi buziaczki na lepszy humorek, ciesze sie ze zajrzalas chociaz na chwilke skoro taka jestes zalatana to sily i wytrwalosci zycze i oczywiscie samych pozytywnych wiesci w poradni!!! buzki dla Majeczki!!!

Cytat Zamieszczone przez stillnox Zobacz posta
    a wiecie kochani ze dzisiejszej nocy i jutrzejszej w TESCO wyprzedaż zabawek o 20% !!
    tylko nie wiem czy to naprawdę wyprzedaż....takie to trochę naciągane.....
    zawsze tak jest ze od września naliczana jest marża świąteczna i im bliżej wigilii tym drożej..... a teraz reklamują ze wyprzedaż a to i tak więcej niż np. w czerwcu....miała racje BEATKA zeby robić zakupy gwiazdkowe w połowie roku...ale nic....pojadę zobacze
    wiem ze cena barbie plywająca syrenka(którą chce Julka) i na allegro i na innych stronach i w markecie leclerc...kosztuje ok 64 zł...a w tesco po przecenie też tyle samo więc co to za wyprzedaż??
    na calym swiecie to samo...

a ja sie wzielam w sobie i po raz kolejny porzadkuje totalny bajzel w zabawkach ale tym razem lacznie z wyrzucaniem niektorych i chowaniem przynajmniej polowy... tylko ciekawe gdzie to schowac zeby nie znalazl moj szpieg... do garazu nie chce bo tam wilgotno i zimno... a u gory w koncu pewnie znajdzie a jak nie to wkrotce jest szansa ze juz sie nie da tam wejsc!!! ale dam rade, jak juz zaczelam to musze skonczyc...

Awatar stillnox
    stillnox jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    na calym swiecie to samo... a ja sie wzielam w sobie i po raz kolejny porzadkuje totalny bajzel w zabawkach ale tym razem lacznie z wyrzucaniem niektorych i chowaniem przynajmniej polowy... tylko ciekawe gdzie to schowac zeby nie znalazl moj szpieg... do garazu nie chce bo tam wilgotno i zimno... a u gory w koncu pewnie znajdzie a jak nie to wkrotce jest szansa ze juz sie nie da tam wejsc!!! ale dam rade, jak juz zaczelam to musze skonczyc...
    oj Sylwia wiem coś o tym...porządki porządki.... ja przy remoncie zrobiłam segregacje i zabawek i ciuchów i wywiozłyśmy 2 wielkie wory do ,,domu samotnej matki" dzieciaki pewnie się ucieszyłu i matki z ciuchów pewnie też.
    co do reszty to jak ty....połowe schowałam, wyyyyyysoko w szafie i od czasu do czasu robie podmianę....ale widzę ze znów musze to zebrać i może sprzedać a kupic coś już dla większych dzieci...ech....

---------- Wiadomość dodana o 11:46 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 11:44 ----------

oglądam jeszcze dla Julki furby'ego....ktoś miał z tą zabawką styczność ??? opłaca się kupować??? Jula uczy się angielskiego a on przeważnie w j.angielskim tego typu
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

DUKAMY od 3.01.2013

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Witam !!!!
    Beti- gratuluję nowej pracy !!!!!
    Sylwia -filmik oczywiście cudny
    Ola-cieszę się że Ninorek sama zaczyna się przemieszczać

A ja chciałam się pochwalić że wczoraj na zabawie andrzejkowej nie skusiłam się na ciasto ,może też i dlatego ze wszyscy przeżywali że tyle schudłam i silna wola jeszcze wzrosła ,no i zamiast siedzieć w kuchni jak inne mamuśki to wytańczyłam się z dzieciakami że szok aż dzisiaj mnie nogi bolą hehe -no i efekt jest bo spadek -400g ależ się cieszę
    No to się pochwaliłam i poczytałam -to idę teraz domek ogarnąć i obiadek dzieciom zrobić bo za 2 godz w domu będą papa do wieczorka

Kasiek68 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez cyfra61 Zobacz posta
    DZIEWCZYNY jutro prosze trzymac kciuki , tak zeby wszystko mi się udało bedziecie trzymac ? Ja wiem że tak bo na was zawsze mozna liczyc
    a długo jeszcze bo chałupnictwo czeka............................................. ........
    z Dukanem od 18.01.2010 (-24 kg) IV faza od 11.03.2011
    Nie pozwólmy by nasze nowe ubrania stały się za ciasne!!!!

Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Zapraszam na pierogi Grupy Wsparcia Dieta.pl - Album zdjęć użytkownika lola_ch : Oto ja I ona - Picture
    Właśnie skończyłam lepić, jest dużo więc dam wam...popatrzeć Bo przecież nie zjeść Dbam o wasze figury więc będę małpa i nie dam ani gryza
    Sama też nie wezmę - obiecuję Placuszki sobie zaraz zrobię otrębowe bo śniadanie było wiecie jakie

Jola i Sylwia - to dawajcie te zabawki do mnie Ja dopiero zaczynam gromadzenie

Całuski dla wszystkich
    Ostatnio edytowane przez lola_ch ; 26-11-2010 o 12:58

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów