Strona 1687 z 2318 PierwszyPierwszy ... 687 1187 1587 1637 1677 1685 1686 1687 1688 1689 1697 1737 1787 2187 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,861 do 16,870 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Softi
    Softi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Cytat Zamieszczone przez myszorek111 Zobacz posta
    no i właśnie o to mi chodzi dzięki
    narządów nie możesz oddać obcej osobie ( przynajmniej w Polsce) tylko osobom najbliższym .
    Wiem że sporo osób jest przeciwnych i chciałabym tez poznać ich opinie i argumenty.

---------- Wiadomość dodana o 09:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:36 ----------

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Hej Gosiu jak tam waga i dietka, do przodu ??? zaktualizuj suwaczek
    Byliśmy z moim T u lekarza w piatek ,ma problemy z jelitem.Musi schudnąć 8 kg(waży ok 90kg 178cm ma)i tak myślę czy na dukana nie wskoczyć z nim.Wiecie 3 obiadów to jak gotować nie bede(dla dziewczyn,dla niego i dla siebie)dlatego dojrzewam do decyzji o powrocie na dukana,bo wtedy najszybciej on schudnie.Zobaczymy jeszcze w tym tygodniu idzie do szpitala na badanie i wtedy bedziemy sie odchudzać.Wiem ,wiem mało jestem zdyscyplinowana jesli chodzi o diete ,skaczę z jednej na druga,ale nie chce mi sie siedziec ciagle w kuchni.A na moja to on nie chce wskoczyc diete ,za dużo owoców a za mało miesa.Lubi mieso,serki,jaja takie dukanowe jedzenie.
    Witam wszystkich w 1 dzień wiosny-zapomniałam sie przywitać

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez sylwunia2505 Zobacz posta
    No to idz się cieszyć mężem A co ten brzuch cię na noc rozbolał ???
    Bo siedziałam za dużo zgięta przed komputerem...

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    witam z rana, poniedzialkowo, wiosennie miłego dnia i tygodnia
    witaj i nawzajem...

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Na wadze 0,20 kg mniej mimo grzesznego ciach
    Gratuluje
    Cytat Zamieszczone przez Softi Zobacz posta
    Witaj Emilko,jestem Gosia,mama Weroniki i Wiktorii(3 dziecko to mój mąż)
    Hehe, a te 3 dziecko to najbardziej potrzebujące

Gosia, a czy jak Twój maz ma problem z jelitem, to czy dukan będzie odpowiedni? czy nie lepiej jakas dieta lekkostrawna z dużą ilością błonnika, zeby szybciej opróżniały się jelita...mój maż miał raka jelita grubego, przeszedł operacje i półroczną hemioterapie w 2004 roku, jeszcze się wtedy nieznaliśmy, dobrze, bo ja bym się zapłakał chyba

A u mnie 900 gram mniej, w końcu mogę pchnąc suwak co prawda tylko na 106,7, ale to już coś, może waga w końcu ruszy

Awatar myszorek111
    myszorek111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdynia

Witam w ten piękny wiosenny dzień
    dziękuję Wam bardzo za opinie w wprawie którą poruszyłam wczoraj. Szczerze mówiąc liczyłam na to że ktoś będzie przeciwny i poznam jego argumenty a tu wszyscy za Oczywiście bardzo się z tego cieszę

U mnie za oknem piękne słoneczko, na wadze 70,5 i czegóż chcieć więcej !!!
    Spadam zaraz zaopatrzyć lodówkę ( mam nadzieję że na następne zakupy pojadę już autkiem ) i może pospacerować trochę
    Miłego dnia
    I Faza 02.02 - 07.02
    II Faza 08.02 - 02.08
    III Faza 03.08 -

Jamelka25 Guest

Szczerze mówiąc liczyłam na to że ktoś będzie przeciwny i poznam jego argumenty a tu wszyscy za Oczywiście bardzo się z tego cieszę
    mój maż zawsze mówi, ze on się nie sprzedaje za darmo i nie będzie oddawał krwi i swoich części, a ja mu zawsze mówię, ze Ty to masz w sobie tyle chemii, ze Twoje części się nie nadają Właśnie przedwczoraj oglądaliśmy program o przeszczepie twarzy.

---------- Wiadomość dodana o 09:44 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:43 ----------

na wadze 70,5
    pół kg spadło? Gratuluje

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

witam wiosną!!!

u mnie za oknem prawdziwa wiosna, sloneczko piekne, cieplutko...

na wadze po wczorajszych grzechach -400gr... i badz tu madry i pisz wiersze... nic juz nie rozumiem... no ale ciesze sie oczywiscie, w sumie to moze dobrze bo po tych ostatnich zwyzkach to nawet proto mi sie dzis za bardzo nie chcialo robic, tak sie zniechecilam troche, no ale jak troche spadlo, to robie, tylko znowu bym musiala chyba suwak w lewo przesunac bo nie moge dojsc znowu do tej mojej szosteczki...

w nocy niestety nie spalam za dobrze, mimo Martinka ktory popedzil mnie do lozka wczesniej niz chcialam bo oczy mi sie zamykaly po nim, ale co chwile sie budzilam, oczywiscie zerkalam na telefon, na zegarek, czy juz czas do szkoly itd... a poza tym mamy tu takie czujniki dymu pomontowane w domach i u mnie jeden jest na schodach przy samej sypialni, no i po wczorajszym braku pradu zaczal jakos tak popiskiwac co jakis czas i tez mnie to budzilo co chwile... ehhhh.... no ale dziecko sie pewnie swietnie bawilo wiec i tak wychodzi na plus

aha serniczki z jablkami w smaku oczywiscie pyszne ale tak jak ja zrobilam w mufinkowych foremkach to ciezko potem je wyjac i dalam chyba za duzo jablek na gore, co prawda to twarog wiec moze byc niedopieczony, ale takie to nie do konca... moze jakbym dala tylko kapeczke do srodka tego musu a nie zakrywala caly wierzch... jeszcze mus mam wiec nastepnym razem sprobuje tak zrobic...

Cytat Zamieszczone przez arkadiusz_ar Zobacz posta
    witam z rana, poniedzialkowo, wiosennie
    miłego dnia i tygodnia
    nawzajem!!!

Basiu pytaj-to skrzywienie jest od złego siedzenia,ciężki tornister,który nosi do szkoły(tornister kupiłam lekki ale zawartosć bardzo ciężka)

ehhh... te cholerne tornistry!!! juz kiedys o tym bylo wiec nie bede sie rozwijac znowu ale ciesze sie ze tutaj tego nie mam... i nawet to siedzenie na podlodze po turecku zaczyna miec dla mnie wiekszy sens... tym bardziej ze wchodzi dzieciom w nawyk i w domu jak sie bawi czy cos oglada to odruchowo tez tak siada... (nawet w wannie hihi)

Byliśmy z moim T u lekarza w piatek ,ma problemy z jelitem.Musi schudnąć 8 kg(waży ok 90kg 178cm ma)i tak myślę czy na dukana nie wskoczyć z nim.
    no to jak bedziecie jeszcze u lekarza to wypytaj czy na pewno maz przy tym schorzeniu moze to stosowac i jesli tak to dzialajcie wspolnie!!!

Szczerze mówiąc liczyłam na to że ktoś będzie przeciwny i poznam jego argumenty a tu wszyscy za Oczywiście bardzo się z tego cieszę
    widze z tego ze tendencja jest taka ze wiekszosc ludzi juz zgadza sie na pobieranie organow, oby coraz wiecej i oby wreszcie przestali ludzie reagowac histerycznie na to ze komus bliskiemu kto zginal chce sie pobrac organ do przeszczepu... chociaz czesto sie to laczy z decyzja o odlaczeniu od aparatury medycznej i to na pewno jest ogromnie trudne... bo jak tu sie pogodzic z tym ze ktos nie zyje skoro widzimy ze serce mu bije i wciaz jest nadzieja na cud... nawet sobie nie wyobrazam co przezywa czlowiek w takiej sytuacji...

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

Smile Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Witam się i ja
    Pierwszy dzień wiosny jak na razie bardzo słoneczny aż chce sie na dwór wyjść Ale na razie jeszcze muszę Olkę przetrzymać jeszcze dzisiaj w domku bo wieczorkiem już dostanie ostatni zastrzyk i jutro na kontrolę i mam nadzieje że już na razie te choróbska nas opuszczą a chłopaki spacer dzisiaj będą mieli zaliczony w szkole bo idą topić marzannę
    A ja dzisiaj pranie powiesiłam na dworku niech schnie i trzeba teraz ogarnąć domek i jakiś obiadek obmyślić

Jola Still -a gdzie ty się zapodziałaś ,dzieciaki zdrowe ?????

No to miłego wiosennego dnia życzę !!!!!

Jestem w pobliżu ,bo nie wyłączam kompa bo film mi się ściąga "Polowanie na czarownice " tylko ze czytany ale mi to nie przeszkadza Wieczorem z M sobie obejrzymy

Sylwia a oglądałaś film "Adrenalina 1 albo 2 ? bo oglądaliśmy w sobotę M mnie namówił myślałam ze będzie do bani bo nie przepadam za takimi filmami ale uśmiałam się az mnie brzuch rozbolał

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

Sylwia a oglądałaś film "Adrenalina 1 albo 2 ? bo oglądaliśmy w sobotę M mnie namówił myślałam ze będzie do bani bo nie przepadam za takimi filmami ale uśmiałam się az mnie brzuch rozbolał
    nie widzialam, poszukam, dzieki za podpowiedz

Awatar sylwunia2505
    Mieszka w
    Lubartów

Smile Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Sylwia miałam ci coś jeszcze napisać robiłam w piątek twój sernik i dodałam jeszcze szklankę mleka i pół łyżki maki ziemniaczanej dodatkowo i wyszło go trochę więcej i wydaje mi się ze nie był taki suchy tylko bardziej wilgotny ichyba muszę dzisiaj znowu upiec bo mnie zaczyna nosić przed @

lola_ch jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków Trybunalski

Dzień doberek i ode mnie
    Buzia mi się cieszy, bo jednak się zważyłam...obawiałam się że po mandarynkach i wieczornym wybryku nic nie spadnie, albo co gorsza wzrośnie...a tu 0,5 kg spadło
    Przesuwam suwaka yeah

Basiu pytaj-to skrzywienie jest od złego siedzenia,ciężki tornister,który nosi do szkoły(tornister kupiłam lekki ale zawartosć bardzo ciężka)
    Ach...temat rzeka...nasza Zuzia jest w I klasie i nosi ciężary jak diabli...a potem się dziwić że dzieci mają skrzywienia, bóle kręgosłupa i inne historie...

Witaj Emilko,jestem Gosia,mama Weroniki i Wiktorii(3 dziecko to mój mąż)
    Z tym mężem to pojechałaś hihihi

Cytat Zamieszczone przez Jamelka25 Zobacz posta
    Gosia, a czy jak Twój maz ma problem z jelitem, to czy dukan będzie odpowiedni? czy nie lepiej jakas dieta lekkostrawna z dużą ilością błonnika, zeby szybciej opróżniały się jelita...mój maż miał raka jelita grubego, przeszedł operacje i półroczną hemioterapie w 2004 roku, jeszcze się wtedy nieznaliśmy, dobrze, bo ja bym się zapłakał chyba

A u mnie 900 gram mniej, w końcu mogę pchnąc suwak co prawda tylko na 106,7, ale to już coś, może waga w końcu ruszy
    Ojej...życzę zdrowia mężowi - moja siostra cioteczna walczy z rakiem piersi...póki co walka uważana jest za wygraną...ale strach pozostaje...
    A co do męża Gosi to też nie wiem czy Dukan będzie dobry - najlepiej będzie jak pogadają z lekarzem chyba

Spadło 900 gram??? No to pięny wynik! Bardzo motywujący, nie sądzisz? Gratulacje

Spadam zaraz zaopatrzyć lodówkę ( mam nadzieję że na następne zakupy pojadę już autkiem )
    Ja jestem ciekawa jakie są rgumenty ludzi "przeciw" - po co to komu do grobu?

No to szerokiej drogi Asiu!!!

muszę Olkę przetrzymać jeszcze dzisiaj w domku bo wieczorkiem już dostanie ostatni zastrzyk i jutro na kontrolę i mam nadzieje że już na razie te choróbska nas opuszczą
    Oby was opuściły - wykorzystałyście już limit chyba A jak ona znosi te zastrzyki? Nie panikuje? Dużo zdrówka

Piję sobie kawusię i przegryzam sernika...muszę go robić częściej...bo pomimo, że jednak trochę opadł (a był rzucony o stół ) to i tak jest przepyszny
    Tylko co z moją jajkofobią???

MIŁEGO DNIA!!! OBY WIOSNA ZOSTAŁA JUŻ NA DOBRE

Który to już raz? Nieważne - ważne że z wami

Awatar sylwunia2505
    Mieszka w
    Lubartów

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Oby was opuściły - wykorzystałyście już limit chyba A jak ona znosi te zastrzyki? Nie panikuje? Dużo zdrówka
    No oczywiście że płacze że pupka boli ,ale najlepiej jest z rana jak jest zaspana dostanie zastrzyk trochę po marudzi ale przytuli się i jeszcze zasypia ,najgorzej wieczorem bo już widzi jak pani od zastrzyków wchodzi to ona zaczyna beczeć -"mamo nie chcem kuj ,będzie bolało " i wtedy mocno sie spina ,napina mięśnie i bardziej ją boli ,ale na szczęście już dzisiaj wieczorem ostatni

---------- Wiadomość dodana o 12:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:04 ----------

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    Dzień doberek i ode mnie Buzia mi się cieszy, bo jednak się zważyłam...obawiałam się że po mandarynkach i wieczornym wybryku nic nie spadnie, albo co gorsza wzrośnie...a tu 0,5 kg spadło Przesuwam suwaka yeah
    No to cieszę sie razem z tobą Gratki

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów