Strona 1688 z 2318 PierwszyPierwszy ... 688 1188 1588 1638 1678 1686 1687 1688 1689 1690 1698 1738 1788 2188 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,871 do 16,880 z 23172
Like Tree4Lubią to

Wątek: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Awatar Softi
    Softi jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Domyślnie Odp: Dieta ketogeniczna - metoda Dukana

Dzięki dziewczyny za podpowiedz.Jak będziemy u lekarza to zapytam czy może stosować dukana.Gadałam z panią diabetolog o dukanie ,to nie miała nic przeciwko aby cukrzyk stosował tą dietę.Mój maż też choruje na cukrzycę(zachorował jako dziecko)już 26 lat choruje,wyniki ma super i właśnie ona zasugerowała dukana i schudnięcie,a chirurg potwierdził zrzucenie wagi.Wyniki super a często ma bóle brzucha,więc wolę dmuchać na zimne i zmusiłam go na badania,będę spokojniejsza.Tym bardziej,że mój tata zmarł na raka jelita grubego-za póżno poszedł do lekarza a były już przerzuty do wątrobya miał 52lata jak zmarł...

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez Maa111 Zobacz posta
    bo jak tu sie pogodzic z tym ze ktos nie zyje skoro widzimy ze serce mu bije i wciaz jest nadzieja na cud... nawet sobie nie wyobrazam co przezywa czlowiek w takiej sytuacji...
    serce bije, bo maszyna pracuje, ale mózg umiera...

na wadze po wczorajszych grzechach -400gr...
    Gratuluje No same spadki

Cytat Zamieszczone przez sylwunia2505 Zobacz posta
    A ja dzisiaj pranie powiesiłam na dworku niech schnie i trzeba teraz ogarnąć domek i jakiś obiadek obmyślić
    ja też na dwozre powiesiąłm, a obiadek to już zjadłam, częsciowo ogarnełam, jeszcze jedną pralke wywiesze poodkurzam, pomyje podłogi i fajrant

no niel icze tego nieszczęsnego składania prania...

Jestem w pobliżu ,bo nie wyłączam kompa bo film mi się ściąga "Polowanie na czarownice " tylko ze czytany ale mi to nie przeszkadza Wieczorem z M sobie obejrzymy
    a skąd ściągasz i zprez co, ja jeszcze nigdy nie sciagnełam zadnego filmu z neta

Cytat Zamieszczone przez lola_ch Zobacz posta
    spadnie, albo co gorsza wzrośnie...a tu 0,5 kg spadło
    no gratulejszyn...

Ojej...życzę zdrowia mężowi - moja siostra cioteczna walczy z rakiem piersi...póki co walka uważana jest za wygraną...ale strach pozostaje... A co do męża Gosi to też nie wiem czy Dukan będzie dobry - najlepiej będzie jak pogadają z lekarzem chyba Spadło 900 gram??? No to pięny wynik! Bardzo motywujący, nie sądzisz? Gratulacje
    Mąż zdrowy, rok po chemi robił markery i zdrowy jest całkowice, wiadomo, ze na zmiane pogody boli go brzuch, bo ma pocięty nieźle, bo odrazu mu wyrostek wycieli, bo miał zapalenie, w sumie to poszedł na wycięcie wyrostka, jak się obudził po operacji, to lekarz powiedział, ze mu trochę więcej wycieli niż było planowane...

Ja wiem, czy spadek mnie motywuje, chyba jakoś nie...dietkuje, bo muszę...

Awatar Maa111
    Maa111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Spalding

No oczywiście że płacze że pupka boli ,ale najlepiej jest z rana jak jest zaspana dostanie zastrzyk trochę po marudzi ale przytuli się i jeszcze zasypia ,najgorzej wieczorem bo już widzi jak pani od zastrzyków wchodzi to ona zaczyna beczeć -"mamo nie chcem kuj ,będzie bolało " i wtedy mocno sie spina ,napina mięśnie i bardziej ją boli ,ale na szczęście już dzisiaj wieczorem ostatni

bidulinka nasza malutka....

Cytat Zamieszczone przez Softi Zobacz posta
    Dzięki dziewczyny za podpowiedz.Jak będziemy u lekarza to zapytam czy może stosować dukana.Gadałam z panią diabetolog o dukanie ,to nie miała nic przeciwko aby cukrzyk stosował tą dietę.Mój maż też choruje na cukrzycę(zachorował jako dziecko)już 26 lat choruje,wyniki ma super i właśnie ona zasugerowała dukana i schudnięcie,a chirurg potwierdził zrzucenie wagi.Wyniki super a często ma bóle brzucha,więc wolę dmuchać na zimne i zmusiłam go na badania,będę spokojniejsza.Tym bardziej,że mój tata zmarł na raka jelita grubego-za póżno poszedł do lekarza a były już przerzuty do wątrobya miał 52lata jak zmarł...
    no to pilnuj tego twojego M, masz racje, lepiej dmuchac na zimne... a faceci zwykle zaniedbuja takie sprawy niestety i nie dbaja o zdrowie...

uciekam na razie, do pozniej, papatki

---------- Wiadomość dodana o 12:12 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:09 ----------

Cytat Zamieszczone przez Jamelka25 Zobacz posta
    w sumie to poszedł na wycięcie wyrostka, jak się obudził po operacji, to lekarz powiedział, ze mu trochę więcej wycieli niż było planowane...
    to chyba czesto tak bywa, ja tez poszlam na wyciecie wyrostka a obudzilam sie bez jajnika bo byla ogromna cysta naokolo i juz nie dalo sie uratowac...
    ale mimo tego za kilka miesiecy zaszlam w ciaze z jednym tylko jajnikiem wiec dobrze ze nie popadlam z tego powodu w stany depresyjne bo jak widac w niczym mi to nie przeszkodzilo w zyciu... a dzieki temu moze szybciej postanowilam ze nie ma na co czekac tylko zdac sie na los i odstawic tabsy anty i co Bog da to bedzie... no i dal i ma juz 5 lat prawie....

Awatar Softi
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Właśnie przyszła paczka.Zamówiłam mopa parowego,więc dziś polatam na nowym sprzęcie

Awatar sylwunia2505
    sylwunia2505 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lubartów

a skąd ściągasz i zprez co, ja jeszcze nigdy nie sciagnełam zadnego filmu z neta
    Zalogowałam się na Kino5 które z początku było za darmo a potem pojawiły się limity i wysłałam gapa sms-a mysląc że jest on za 1zł. a był naprawdę za 23 no ale mogę pobierać filmy za darmo już przez cały rok i w sumie już teraz nie żałuję bo to naprawdę się opłaca bo dużo fajnych filmów można sobie ściągnąć
    I czasami znajduję też fajne filmy na zalukaj .pl ale pobieram je przez kino5
    Bo w sumie można je oglądać Online ale jak się pobierze to są w lepszej jakości i się nie przycinają

---------- Wiadomość dodana o 13:39 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:36 ----------

Właśnie przyszła paczka.Zamówiłam mopa parowego,więc dziś polatam na nowym sprzęcie
    Wow to zaszalałaś To proszę nam potem opisać wrażenia po locie hihihih

Awatar Softi
    Mieszka w
    Bydgoszcz

Dam znać.Wkurzam się zawsze jak myje płytki czasami mam takie pomazane,wiec na dzien kobiet zażyczyłam sobie mopa

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Hej witam wszystkich w piękny słoneczny I DZIEŃ WIOSNY

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Na wadze 0,20 kg mniej mimo grzesznego ciacha !!!
    gratuluję szczęściaro.....

Cytat Zamieszczone przez myszorek111 Zobacz posta
    na wadze 70,5 i czegóż chcieć więcej !!!
    no Asiu Tobie też pięknie waga spada gratulacje!!!!!

Sylwia a oglądałaś film "Adrenalina 1 albo 2 ? bo oglądaliśmy w sobotę M mnie namówił myślałam ze będzie do bani bo nie przepadam za takimi filmami ale uśmiałam się az mnie brzuch rozbolał
    ja widziałam.... również polecam....... uwielbiam filmy z tym aktorem co gra główna rolę......... fajny jest

A u mnie 900 gram mniej, w końcu mogę pchnąc suwak co prawda tylko na 106,7, ale to już coś, może waga w końcu ruszy
    brawo!!! spadek godny pozazdroszczenia oby tak dalej!!! gratki!!
    a tak w ogóle to Malwina jestem.... bo się chyba nie przedstawiłam... gapa ze mnie

wzrośnie...a tu 0,5 kg spadło
    no proszę jaki prezent dostałaś od nowej wagi gratki!!!

ale Wam dzisiaj ładnie spada ta waga.... u mnie stoi w miejscu.... fajnie dziś przylazła @ nawet łagodnie ją znoszę (aż się dziwie) więc jest ok ciekawe czy coś spadnie po @ byłoby miło
    dziewuszki a możecie polecić jakiś sprzęt do ćwiczeń fajny?? może macie coś w domu albo korzystałyście w klubach bo nakręcam mojego M żeby mi coś kupił.......... może mi się uda

19.09.2011

NowaAgula76 Guest

Cześć Agula,dietkuję a waga w miejscu.
    Byliśmy z moim T u lekarza w piatek ,ma problemy z jelitem.Musi schudnąć 8 kg(waży ok 90kg 178cm ma)i tak myślę czy na dukana nie wskoczyć z nim.Wiecie 3 obiadów to jak gotować nie bede(dla dziewczyn,dla niego i dla siebie)dlatego dojrzewam do decyzji o powrocie na dukana,bo wtedy najszybciej on schudnie.Zobaczymy jeszcze w tym tygodniu idzie do szpitala na badanie i wtedy bedziemy sie odchudzać.Wiem ,wiem mało jestem zdyscyplinowana jesli chodzi o diete ,skaczę z jednej na druga,ale nie chce mi sie siedziec ciagle w kuchni.A na moja to on nie chce wskoczyc diete ,za dużo owoców a za mało miesa.Lubi mieso,serki,jaja takie dukanowe jedzenie.
    No razem na pewno będzie Wam łatwiej - ale rzeczywiście najpierw może dopytajcie lekarza

---------- Wiadomość dodana o 15:18 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:16 ----------

A u mnie 900 gram mniej, w końcu mogę pchnąc suwak co prawda tylko na 106,7, ale to już coś, może waga w końcu ruszy
    Cytat Zamieszczone przez myszorek111 Zobacz posta
    U mnie za oknem piękne słoneczko, na wadze 70,5 i czegóż chcieć więcej !!!
    na wadze po wczorajszych grzechach -400gr...
    Gratuluję spadeczków dziewczyny - niedziela jak widać była udana

---------- Wiadomość dodana o 15:19 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:18 ----------

a tu 0,5 kg spadło Przesuwam suwaka yeah
    No pięknie Lola realizujesz swój plan ... mam nadzieję że bez problemów do 1 kwietnia zdążysz

---------- Wiadomość dodana o 15:21 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:19 ----------

Cytat Zamieszczone przez malovana Zobacz posta
    ale Wam dzisiaj ładnie spada ta waga.... u mnie stoi w miejscu.... fajnie dziś przylazła @ nawet łagodnie ją znoszę (aż się dziwie) więc jest ok ciekawe czy coś spadnie po @ byłoby miło
    Na pewno spadnie Malwinko - a jak dietkujesz ??? co do ćwiczeń to ja posiadam jedynie skakankę
    Sylwunia - ty kupowałaś hula-hop z wypustkami - jak efekty ???

malovana jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez NowaAgula76 Zobacz posta
    Na pewno spadnie Malwinko - a jak dietkujesz ??? co do ćwiczeń to ja posiadam jedynie skakankę
    wstyd się przyznać ale ostatnio nie dietkuję .... pochłaniam słodkości....ale może to tak przed @ mnie ciągnęło i zajadałam paskudny humor....ale teraz już się muszę przywrócić do porządku

a skakankę tylko posiadasz czy używasz? jakie efekty? bo się naczytałam różnych wypowiedzi na ten temat .... jak często skaczesz? ja właśnie wczoraj oglądałam skakanki.... i jednak nie wzięłam..... a dziś rano się obudziłam i se mówię " czemu ja głupia tej skakanki nie wzięłam no!" następnym razem wezmę tym bardziej że piszesz że też masz a waga Ci spada znakomicie no to muszę spróbować

19.09.2011

Jamelka25 Guest

że jest on za 1zł. a był naprawdę za 23
    kiedyś też dałam się tak zrobić w konia.

brawo!!! spadek godny pozazdroszczenia oby tak dalej!!! gratki!! a tak w ogóle to Malwina jestem.... bo się chyba nie przedstawiłam... gapa ze mnie
    Witaj No spadek po 2,czy 3 tygodniach

dziewuszki a możecie polecić jakiś sprzęt do ćwiczeń fajny?? może macie coś w domu
    Miałam rowerek służył do wieszania torebek, odsprzedałam klezance, teraz mam steper, ale jakoś nie mam natchnienia, wole spacer lub taniec...mam hula, ale nie umiem krecić agrafke tez kupiłam, ale mi się niechce nią cwiczyc...ogólnie nie chce mi sie cwiczyć, bo sobie myśle, ze i tak jestem tak obtłuszczona, ze nic nie widać Wcześniej jak chudłam systematycznie, to czasami po 3 godziny dziennie potrafiłam ćwiczyć, przestałam tak intensywnie, bo aż mi kiedyś krew z nosa poleciała, tańczyłam, chodziłam, pilates z płyty ćwiczyłam, całkiem mi nieźle już szło, latinoarerobić...a teraz nic mi się nie chce...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów