Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27
Like Tree5Lubią to

Wątek: Rozpoczynam odchudzanie MERIDIA

lucyferus jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie Rozpoczynam odchudzanie MERIDIA

Witam.. Waze 88 kg przy 178 cm wzrostu. 7 lat temu wazylem 64 kg i bardzo dobrze sie czulem z taka waga. Chcialbym wazyc ok. 74 kg. Wiem, ze najkuteczniejszye sa sposoby farmakologiczne, wiec zalatwilem sobie recepte na MERIDIE 10. Zaczyna lykac ja od jutra, po jednej kapsulce rano. Poczytalem sporo w sieci na temat MERIDI i troche sie uspokoilem, balem sie skutkow ubocznych. Opisze Wam jakie beda efekty i moj stan zdrowotny oraz psychiczny. Mam zamiar lykac MERIDIE przez miesiac.

Brylant85 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Rozpoczynam odchudzanie MERIDIA

Ok,bede bacznie śledzil co piszesz i jakie efekty.Mam pytania: czy zmieniasz/ograniczasz w jakis sposob jedzenie? czy tylko wprowadzasz 'meridie' ? Jak ten srodek ma dzialac? czytalem,ze troche 'ogranicza' zmysl wechu i smaku przez co potrawy tak nie smakuja i rozne takie pewnie 50% prawdy. Jaka meridie łykasz? 10 czy 15 mg? i jaki lekarz moze wypisac recepte? ogólny czy jakis inny? ile kosztuje opakowanie i ile w nim tabletek. Duzo tych pytan ale licze,ze dasz rade.Ja na diecie juz od 2 tygodni ale czasem ciezko a mam spora nadwage i chetnie bym sprobowal meridii przynajmniej przez jakis czas az do momentu kiedy bede na tyle lezejszy by moc wiecej ćwiczyc.
    Ostatnio edytowane przez Brylant85 ; 05-04-2009 o 18:10

Mieszka w
    Lublin

MERIDIA powoduje, iz znika laknienie - wydaje mi sie, ze ograniczenie jedzenia nastapi wskutek dzialania leku (moim zdaniem niejedzenie to podstawa zrzucenia zbednych kilogramow). Od tygodnia zmienilem rowniez pory posilkow. Do tej pory jadlem sniadanie w pracy ok. 11-tej, pozniej drugie sniadanie (kanapki oczywiscie) ok. 15-tej, po powrocie z pracy ok. 18:10 porządny obiad i ok. 21-ej sie jeszcze dopychalem roznosciami. Teraz jem sniadanie o 9-tej, obiad w pracy ok. 13-14 i kolacje ok. 20-tej. Narazie moja dieta nie bedzie sie laczyla z wysilkiem fizycznym. Slodyczy nie spozywam. MERIDIA powoduje rowniez przyspieszenie metabolizmu poprzez reakcje termiczne - dzialanie podobne do działania narkotykow - organizm sie przegrzewa, serduszko bije szybciej, czlowiek jest "napedzony" - ma duzo wiecej energii przez co spala szybciej tluszcz. Takie opowiesci o tym leku mozna znalezc w sieci. Ta metode zaproponowal mi znajomy endokrynolog, ktory uwaza ja za jedyna skuteczna i relatywnie bezpieczna.

Mieszka w
    Szczecin

Nie Napisałeś jeszcze jaka dawke lykasz.
    Czy wiesz cos na temat przeciwskazań (alkohol,papierosy etc) ? Wiem mogę w sieci sprawdzic ale 50% to bzdury..

Mieszka w
    Lublin

Mialem dzisiaj rozpoczac kuracje, ale w aptece byla MERIDIA 15. Zaproponowal mi farmaceuta zamiennik tj. Zelixa, ale sie nie zdecydowalem. Zamowilem i dzisiaj ma byc wieczorem. Zaczne od jutra.

Bede lykal MERIDIE 10. To ponoc bezpieczna dawka - jesli chodzi o efekty uboczne, lecz moze byc za niska jesli chodzi o spalone kilogramy. Zobaczymy...

Jesto srodek psychoaktywny, znajduje sie na liscie takich srodkow - wiec nie wolno po nim prowadzic auta. Mysle, ze przy 10 mg to chyba sie nic nie bedzie dzialo - bede pisal o efektach. Nie widzialem jeszcze ulotki, wiec nie wiem czy mozna pic alkohol (a ida swieta wiec trzeba bedzie wypic), papierosy tez pale - slyszalem, ze wystepuje zjawisko wzmozonego apetytu na palenie papierosow.

Systematycznie jak juz zaczne lykac MERIDIE bede pisal o swoich doswiadczeniach

Mieszka w
    Szczecin

ok czytałem scan ulotki.Nie wolno pic niestety alkoholu (gdzies na jakims forum pare osob pisalo ze pili troszke i nic sie nie stało) o papierosach nic nie było napisane.Mozliwe efekty uboczne: odczuwanie swedzenia na plecach,zaparacia,suchość ust,zawroty głowy,nudnosci,zwiekszona potliowsc,przyspieszony rytm serca...
    Z tego wszystkiego ludzie potwierdzaja suchosc ust,przyspieszony rytm serca i czasem zaparacia reszta to pojedyncze przypadki.

Mieszka w
    Lublin

MERIDIA 10 - Dzień 1

Lyknalem pierwsza kapsulke 07.04.2009 r. o godz. 9:00 po sniadaniu.

Waga: 89 kg

Pierwsze spostrzezenia: po godzinie czasu od zazycia troszeczke sie kreci w glowie i wystepuje delikatne pobudzenie, nie ma kolatania serca, ani przyspieszonego tetna. Wystepuja male problemy z koncentracja i wzmozona potliwosc.

A co picia alkoholu to w ulotce pisze, iz nie wolno spozywac NADMIERNEJ ilosci alkoholu.

Jesli ktos by sobie zyczyl skan ulotki to prosze o info na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Minęło 9 godzin od zazycia pierwszej kapsulki MERIDIA 10. Obiad zjadlem na sile, jutro zjem polowe tego co zawsze, czyli dwa ziemniaczki, surowka i jakies nieduzy kawalek mieska. MERIDIA 10 rzeczywiscie zabija laknienie. Mimo, iz burczy i bulgocze w brzuchu - calkowity brak apetytu. Na kolacje zjem 3 chrupkie Wasy z wedlina i serem zoltym i wystarczy. NIestety mialem kiepskie samopoczucie. Czulem sie przybity i znuzony - taki stan jak na zrzucie po ostrym melanzu. No i problemy z koncentracja, wiec jazda autem raczej niewskazana. I w tym znaczeniu (nie mialem suchosci w ustach, przyspieszonego bicia serca itp.) mysle, ze to efekty uboczne MERIDII 10. Mam nadzieje, ze to minie i nastepne dni beda weselsze.

Ok. 20-tej zjadlem delikatna kolacje i o 22-ej poszedlem spac. Spalo sie bardzo dobrze.
    Ostatnio edytowane przez lucyferus ; 08-04-2009 o 07:32

Mieszka w
    Szczecin

ok,Trzymam kciuki za pozytywny rezultat.Wpisuj cos codziennie bede przegladal jak Ci idzie i byc moze sie zdecyduje na taki wspomagacz jak sama silna wola przestanie wystarczac.
    Ostatnio edytowane przez Brylant85 ; 07-04-2009 o 14:20

Mieszka w
    Szczecin

Czy Masz zamiar jakieś ćwiczenia w najbliższym czasie wprowadzić w swój plan dnia?

Mieszka w
    Lublin

MERIDIA 10 - Dzień 2

Waga: 88,5 kg

Samopoczucie nadal dalekie od normalnosci - czuje sie przybity. Do tego lekkie zawroty glowy i spore problemy z koncentracja. Pojawia sie suchosc w ustach, ale to chyba raczej po paleniu papierosow.

Apetytu brak - ale jesc cos trzeba.

Nie planuje zadnego dodatkowego wysilku w postaci cwiczen fizycznych

Coraz czesciej mysle o odstawieniu MERIDII 10 - samopoczucie fatalne przez caly dzien, brak dobrego humoru, ciezko sie pracuje... Wezme jeszcze jutro i podejme decyzje co dalszego lykania kapsulek MERIDII 10. Nie bede tez jutro palil papierosow - moze to ma jakis zwiazek, choc watpie....
    Ostatnio edytowane przez lucyferus ; 08-04-2009 o 16:50

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów