Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Ćwiczenia dla 15-latki

Awatar Budrys67
    Budrys67 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Ćwiczenia dla 15-latki

Moja córcia 68kg/162cm , budowa gruszki
    Proszę o jakieś porady . linki do ćwiczeń na zbicie kilku kg i poprawę budowy ( nogi i pośladki )
    Wyciągam ją ba rower ( robimy po 25km )

peszka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Garwolin

Domyślnie Odp: Ćwiczenia dla 15-latki

Ojojoj, zignorowali Cię - proponuję też basen, a na pewno dobre będą wszelkie ćwiczenia dla osób z wadami postawy (tzw. wzmocnienie gorsetu mięśniowego), są tak obmyślane żeby nie zaszkodzić (tak mi się wydaje).
    Moja córka jest za szczupła, miała takie patykowate łydeczki, teraz jej się umięśniły ładnie, bo szwenda się całe dnie ze swoją paczką po wsiach okolicznych. Czyli chodzenie na nogi - pewnie nordic byłby super.
    "- Witam, ile pani waży? - Różnie..."lato 2005 - 103kg >>>---> lato 2006 - 67kg2006 - 2009 - w granicach 67/73, obecnie... 91!
    Peszki stękanie na odchudzanie
    Ćwiczysz? Dorzuć swoje pięć minut, a będzie Ci policzone

Awatar Budrys67
    Budrys67 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Jest dobrze !
    W necie znalazłem proste i fajne ćwiczenia na pośladki i uda, kupiłem jej rolki i rower stacjonarny
    Od czasu do czasu wyciągam Ją w teren na rower i robimy nawet w dobrym tempie po 30 km
    Efekty jakieś już są więc jest mobilizacja do dalszych starań
    Ogólnie córka stara się i jakoś powolutku jej idzie.

Awatar ImpossibleIsNothing
    ImpossibleIsNothing jest nieaktywny Znany na forum

Może kupić jakąś skakankę, hula hop albo taką dużą piłkę żeby na niej skakać? polecam jak najwięcej zabawy i ćwiczeń w jednym, żeby jak najmniej dziewczynkę zniechęcić
    słodycze są fuj, wolę warzywka!!

Awatar gruszka21
    gruszka21 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Ja mam trochę więcej lat od Twojej córy, ale też jestem gruszką, i miałam 164 cm i 72 kilo. Zbiłam to basenem:-) teraz chodzę rzadko, ale zaproponuj jej może jogę Skoro lubi się ruszać, dbacie o jej tkankę mięśniową to warto ją rozciągnąć i wysmuklić. A joga jest teraz w modzie, mogłaby zapisać się z jakąś koleżanką, lepiej by się poczuła ogólnie i pomogłoby na sylwetkę i raczej jest to aktywność wciągająca
    Tak samo z Zumbą, modna aktywność i świetna, dla młodej dziewczyny jak najbardziej, świetne spalanie połączone ze świetną zabawą Można ćwiczyć w domu, jest wiele filmików do tego:-)
    FRESH START!! 11.08.2014
    JEŚLI POTRAFIŁAM ZRZUCIĆ 20 KG, TO CZEMU MAM NIE ZRZUCIĆ 6 ?!

Pokahontaz123 jest nieaktywny Nowy na forum

Na początku dobrze poćwiczyć w domu, a do tego może przydać się sprzęt od firmy k-sport. Polecam ich rzeczy, sama posiadam i jestem zadowolona. Tutaj podaje linka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów