Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 218

Wątek: Orbiterek

Notta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nottingham

Domyślnie Odp: Orbiterek

Pomyślałam, że i ja nastukam co nieco na tym poscie.

Mianowicie ja również mam orbitreka, uważam że nie jest zły. Magnetyczny, ładnie wygląda

Przez ostatnie pół roku służył jako suszarka- wieszak na ciuchy (muszę w tym miejscu przyznać, że się sprawdzał doskonale ).

Przez najbliższe 2 tygodnie postanowiłam regularnie z niego korzystać. Piszę 2 tygodnie bo muszę wyznaczać sobie krótkoterminowe cele.
    Postaram się odnotowywać kiedy i jak długo jezdziłam.

Pozdrawiam serdecznie

szymanelka75 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Starogard Gdański
    Wpisy na blogu
    2

Witam.
    Planuje zakup orbitreka. Poradzcie, jaki kupic zeby byl dobry i w miare tani. pozdrawiam

Umpalumpa Guest

mam do stracenia minimum 30kg (startuje z pulapu ok. stowki) i szukam sprzetu ktory pomoze mi w gubieniu kilogramow a za razem modelowaniu ciala zebym nie miala samych zwisow. darujcie sobie gadanie o tym ze doprowadzilam sie do takiego stanu - jestem po sterydach i stad takie problemy - niestety mam chore stawy wiec aerobic step czy jazda na zwyklym rowerze odpadaja. lekarz zasugerowal gimnastyke rozciagajaca, joge lub pilates ale u nas tego nie ma. rozmawialam ze znajoma wuefistka i sugerowala te 2 sprzety - gazela i orbitrek.

no a na orbitrekach kompletnie sie nie znamy. wiem tylko ze im ciezsze i wieksze kolo zamachowe tym lepiej - z tego co wyczytalam to sugerowana waga 7w gore. moze macie w domu jakies modele i jestescie w stanie je polecic?

nie ukrywam ze cena jest istotna tak z 500zl jestem w stanie wydac z wieksza kasa
    moze byc problem

Chichina jest nieaktywny Nowy na forum

Słuchajcie a co sądzicie o HIIT na orbitreku? Warunkow do biegania w mojej okolicy raczej nie mam, zreszta za zimno jeszcze i snieg wszędzie, wiec pomyslalam, ze na "dwójce" (moj stepper ma 8 poziomow chyba) wyprobuję HIIT. Dowiedzialam się o tym treningu dopiero wczoraj, ale juz wczesniej gdy cwiczylam na orbitreku, intuicyjnie chyba przyspieszalam co jakis czas

ewelina792 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Osiek

Cześć dziewczyny,ja też mam orbitreka i to w pożądku sprzęt. Mam też rowerek i stepp,ale orbitrek działa na większą liczbę mięśni. Ja ćwiczę ok 40min.dziennie i następnego dnia po takim treningu czuję się super. BARDZO POLECAM.sama chcę schudnąć 12 kg do wiosny więc myślę że orbitrek jest ok

Awatar Ewelina1985
    Ewelina1985 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Dublin

Ja w tydzien stracilam 2 kg dzieki orbitrekowi i diecie okolo 1500kcl. Jestem bardzo zadowolona i nazywam go moim najlepszym przyjacielem Troszke czasami mi sie nudzi to pedalowanie, ale wtedy wlaczam jakas energetyczna muzyke i od razu zaczynam szybciej pedalowac
    Kiedys czytalam o dziewczynie, ktora dzieki orbitrekowi w roku zrzucila 30kg. Nie stosowala zadnej restrykcyjnej diety, po prostu ograniczyla slodycz, chleb, ziemniaki. Cwiczyla codziennie przynajmniej po 30min.

Awatar roodawiewioora
    roodawiewioora jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Smile Odp: Orbiterek

Cytat Zamieszczone przez Chichina Zobacz posta
    Słuchajcie a co sądzicie o HIIT na orbitreku? Warunkow do biegania w mojej okolicy raczej nie mam, zreszta za zimno jeszcze i snieg wszędzie, wiec pomyslalam, ze na "dwójce" (moj stepper ma 8 poziomow chyba) wyprobuję HIIT. Dowiedzialam się o tym treningu dopiero wczoraj, ale juz wczesniej gdy cwiczylam na orbitreku, intuicyjnie chyba przyspieszalam co jakis czas

ja 2 lata temu cwiczylam HIIT na orbitreku i dal rewelacyjne wyniki!! cialko sie wysmuklilo, tluszczyk sie spalil... w 3 miesiace stracilam ok 11 kg!! (do tej pory wrocily moze 2-3kg przez zajadanie stresu...) oczywiscie byla rowniez dietka jednak porzucilam chlebek, ziemniaki, kasze, ryz, slodycze i owoce takie jak banany czy winogrona

caly trening nie powinien trwac wiecej niz ok 25 minut! zawsze pamietaj o rozciaganiu przed i po wysilku!

niedlugo jak tylko wroce do domu (niestety jestem u siostry) biore sie z powrotem za moje treningi

pozdrawiam i zycze powodzenia!!

Ludzie, którzy tracą czas czekając, aż zaistnieją najbardziej sprzyjające warunki, nigdy nic nie zdziałają. Najlepszy czas na działanie jest teraz! /Mark Fisher/

Awatar blackpuma
    blackpuma jest nieaktywny Znany na forum

codziennie 25 minut Zaczęłam od 5 minut i ledwo do 10 dociągnęłam, a gdzie tu jeszcze 15 minut do tego dołożyć. Ze mną na serio kiepsko, albo maszyna mnie nie lubi bo mi wycisk daje...
    A tak z ciekawości ile średnio w te 25 minut powinno się przebiec? wiem, ze zależy jaki program, bo jeden bardziej trudny od drugiego, ale chodzi mi tak około. A może ktoś próbował na różnych programach i mógłby się ze mną wiedza podzielić, bo zanim ja do tych 25 minut dojdę to już będzie 2010 rok

kasieek23 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kobyla Góra
    Wpisy na blogu
    15

hej1
    ja tez mam to wspaniale uzadzenie!!! cwicze na nim po ok 30 min
    co to jest to HIIT?????

Awatar roodawiewioora
    roodawiewioora jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez blackpuma Zobacz posta
    codziennie 25 minut Zaczęłam od 5 minut i ledwo do 10 dociągnęłam, a gdzie tu jeszcze 15 minut do tego dołożyć. Ze mną na serio kiepsko, albo maszyna mnie nie lubi bo mi wycisk daje...
    A tak z ciekawości ile średnio w te 25 minut powinno się przebiec? wiem, ze zależy jaki program, bo jeden bardziej trudny od drugiego, ale chodzi mi tak około. A może ktoś próbował na różnych programach i mógłby się ze mną wiedza podzielić, bo zanim ja do tych 25 minut dojdę to już będzie 2010 rok
    spokojnie co tydzien dodawaj sobie pare minut i spokojnie dojdziesz jezeli cwiczysz HIIT to pamietaj o tym rozciaganiu przed o po bieganiu jezeli chodzi tez o HIIT to ja np biegalam 1,5 minuty w tempie ok 7km/h a potem 1-1,5 minutki w tempie okk 10-11 km/h obciazenie mam na poziomie 5-6

Cytat Zamieszczone przez kasieek23 Zobacz posta
    hej1
    ja tez mam to wspaniale uzadzenie!!! cwicze na nim po ok 30 min
    co to jest to HIIT?????
    HIIT to trening interwalowy(interwaly), ktory polega na przemiennym biegu o roznym tempie, np przez minute biegniesz w tempie takim srednim po czym kolejna minute biegniesz jak najszybciej a potem znow wracasz do wolniejszej minutki... taki trening trwa do 25 minut nie wiem czy dobrze wytlumaczylam, nie umiem tlumaczyc za bardzo... najlepiej wpisz sobie w google trening interwalowy i wszystkiego sie ladnie dowiesz

pamietajcie ze trening ten nie moze byc prowadzony codziennie, wymagana jest jednodniowa przerwa pomiedzy treningami, zeby nie przeciazyc organizmu i zeby dac czas miesniom na regeneracje ja robilam np jednego dnia HIIT a drugiego normalne cwiczenia silowe

powiem Wam ze swietnie przyspiesza przemiane materii!! takze ja polecam goraco i sama zaczynam....

Ludzie, którzy tracą czas czekając, aż zaistnieją najbardziej sprzyjające warunki, nigdy nic nie zdziałają. Najlepszy czas na działanie jest teraz! /Mark Fisher/

Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów