Jest nas tu kilka zamiłowanych ogrodniczek Zapraszam na pogaduchy o kwiatkach, nasionkach, ziołach i własnych warzywkachfotki mile widziane
Ja już cieszę się kiełkujacymi kanami i mam zamiar dokupić białą do kolekcji
![]()
Jest nas tu kilka zamiłowanych ogrodniczek Zapraszam na pogaduchy o kwiatkach, nasionkach, ziołach i własnych warzywkachfotki mile widziane
Ja już cieszę się kiełkujacymi kanami i mam zamiar dokupić białą do kolekcji
![]()
Witaj slonko! Jestem za i juz sie melduje do "Ogrodomaniakow".
Jade zaraz do Cenrum Ogrodniczego...nie moge jeszcze nic kupowac bo nie moge jeszcze ani dzwigac ani kopac ale jade sobie...popatrzyc!
Ja w marcu zawsze wsadzam w donice takie podpedzone juz tulipany, bratki, ranulki, pierwiosnki, etc i stawiam je wszedzie gdzie sie da, zeby skrocic sobie czekanie na te ktore wyrosna w gruncie. Po przekwitnieniu te kwiatki z donic tez rzecz jasna wysadzam do ogrodu!
Czy mozna tutaj na forum umieszczac zdjecia w tekscie? Czy tylko w albumy? A jak sie to robi?
mozna umieszczą ze swojego albumu
U mnie za to wysiewania ziół, posiałam majeranek i bazylię, w kwietniu wysadzę w skrzynie na zewnatrz i całe lato będzie pachnące jedzonko
Jestem Waszko
Dziękuję za cynk z linkiem do tego wątku
Dziś wyszłam popatrzeć co tam w ogródku słychać,a tu tulipany,żonkile i krokusy się przebijają -idzie wiosna i to mnie napełnia szczęściem![]()
A ja Kasiu z południa Polski-z Sosnowca jestem
U mnie jeszcze nic,a nic nie kwitnie.Ogródek mam bardziej niż skromny i nie za piękny,ale za to kocham to swoje miejsce całym serduchem
---------- Wiadomość dodana o 20:15 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:08 ----------
Kasiu to zdjęcia rób i wklejaj nam tu ten kawałek wiosnyMusisz je wkleić do albumu,a potem na wątek link wklejasz.
Jak wejdziesz na którekolwiek zdjęcie w swoim albumie,to po prawej masz linki do fotki-jak wkleisz adres url obrazka,to tu się tylko link wyświetli,jak wkleisz ten link pod BB Code,to tu fotka będzie![]()
Wpadam w odwiedziny!
Ja co prawda nie mam ogrodka ,czego bardzo zaluje ...ale temat jest mi bardzo bliski...
Kocham storczyki i jak do tej pory, to milosc ta jest odwzajemniona ....
Pozostanie mi tylko balkon i pelargonie....a to tez kocham....Jak to sie mowi , ze "z braku laku i kit dobry"....!
wpadłam na zaproszenie
ze mnie bardzo początkująca gospodyni
w ubiegłym sezonie pierwszy raz w życiu miałam swój własny warzywniak
ogrodu jeszcze nie mam ale jest miejsce i będe chłonęła całą wiedzę od specjalistów
miałam w tym roku przeznaczone trochę kaski na obsadzenie podwórka tujami ale niestety to znów musi poczekać bo się okazało ze dach przecieka i trzeba kaskę włożyć tam
ale co się przez ten następny rok dowiem to chętnie wykorzystam![]()
Dziewczyny!
Zaprosilam was wszystkie do grona znajomych, bo mam w albumie prywatnym kilka zdjec z ogrodka i raczej tam zamieszczam...moje intymnosci...a ogrod do nich zaliczam. Mam propozycje- co powiecie na napisanie kilku slow o sobie, po to zeby sie nieco bardziej poznakomic?![]()
Aga, stare babsko 42 letnie bezdzietne, z psem i koniem na karku... chłopiskiem ukochanym i ogródkiem![]()