Chciałabym napisać o ksiązce, którą osobiście uwielbiam.. Jeszcze nie skończyłam jej czytać, ale już teraz czuje się dzięki niej lepiej. Daje mi poczucie, ze wcale nie muszę byc super chuda, aby być szczęśliwa... Poza tym pomaga wrócić do prawidłowej wagiTytuł to "Brak diety jest najlepszą dietą" napisała ją Christine Weiner. Jest to osoba, która pisze z doświadczenia, gdyż sama kiedyś się odchudzała i wie, że nie jest to proste. Polecam ją gorąco. Warto ją przeczytać. Być może nie zmieni całkowicie waszego zycia, ale dowiecie się jak jeść rozsądnie i byc szczęśliwym
Nie jest to książka o dietach, ale o dobrym jedzeniu. Jak pisze autorka "nauczycie się jesć tylko wtedy, gdy jesteście głodne i tyle by się nasycić" Najlepsze jest to ze można jeść wszystko co się chcę, gdyz to nie jest dieta, a mimo wszystko zrzucić kilka kilo
Jestem pod dużym wrazeniem tej książki
Poza tym jestem ciekawa jakie ksiązki czytacie?? Możemy sobie porozmawiać nie tylko na temat dietetycznych ksiązek, ale takze innych; kryminalnych, romansów:P Pozdrawiam serdecznie :*