Strona 1390 z 2033 PierwszyPierwszy ... 390 890 1290 1340 1380 1388 1389 1390 1391 1392 1400 1440 1490 1890 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 13,891 do 13,900 z 20321
Like Tree8685Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Ojej! Grażynko, miałaś imieniny a tu głucha cisza??? Bardzo mi przykro i wstyd i w ogóle jestem okropna i beznadziejna .... wybasz starej, niemądrej kobiecie ...

Grażynko, spóźnione ale nie mniej szczere i serdeczne życzenia wszelkiej pomyslności, dużo zdrowia i pomyslności! Niecg Ci Wszechświat sprzyja a słoneczko przyświeca każdego dnia!
    RASTI4949 lubi to.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Cytat Zamieszczone przez RASTI4949 Zobacz posta
    Smutno mi i przykro
    ............po trzykroć sorrki
    i po trzykroć zdrowia i zdrowia i zdrowia
    mea największa kulpa...tak zakręcona jestem wyjazdami
    i rodzinnymi sprawami,że jestem jakoś tak na ludzi mało
    otwarta...coraz większa ze mnie egoistka jest......

Cytat Zamieszczone przez TinnGO Zobacz posta
    my z Kaasią to się na 8:28 z Łodzi 9:46 Warszawa Centralna szykujemy
    hmmm to ja się postaram Was odebrać,może autobusem pojadę,chociaż to długo,bo przez Modlin-lotnisko...
    bla-bla-carem to się bojam...a plan był inny,zaś ale ospa zweryfikowała,a pociąg mam za wcześnie w takim
    układzie...

W tej chwili na trzy ręce szukamy jakiejś sensownej kwaterki na weekend majowy,coby dziewczynkom chociaż
    na kilka dni klimat zmienić;w zasadzie "coś" znalazłam w Stegnie,ale syn się zbiesił,że on na rozkopaną Mierzeję
    nie pojedzie,zresztą tam jest w stanie dotrzeć rowerem...znalazł "coś" w Jastrzębiej Górze,to ja się zbiesiłam,
    że nie będę po około stu schodkach na plażę biegała,chociaż jak się teraz zastanawiam wyszło by mi tylko na zdrowie...

Sorrki,żem monotematyczna...jeszcze raz Grażynko bardzo,bardzo przepraszam;a odnośnie W-wy może poczekajmy
    na tam*bylczynie
    RASTI4949 lubi to.

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Odnośnie do Warszawy to ja czekam na Was Kumcie miłe .... czekam i tęsknię ....
    Na Centralny i pod Pałac Kultury sie pieszkom w sobotni poranek szykuję, bo blisko mam
    Dajcie ino znać kto pierwszy przybywa, cobym wiedziała gdzie i o której rozwieranie ramion rozpocząć ... do Moni zaraz esemeska poślę, bo dzwonic sie boję skoro ona taka zajęta teraz.

Teraz dopiero skojarzyłam, że Grażynka napisała coby jej w sobotę nie liczyć, bo gości będzie miała ... ciężko u mnie z myśleniem ... jeszcze raz przepraszam Grażnko
    RASTI4949 lubi to.

Awatar kania79

Sprawdziłam autobus ... blee
    Pociągiem mogę być 8,05 lub 10,05 - to jak tam sobie kumy winszują.
    Ten wcześniejszy jedzie ciut krócej...
    Ustalamy godzinę odlotu czy bilety będziemy kupowały we Wa-wie
    Powrotne mam 18,20 i 19,55 ...przyznam się,że bardziej by mi pasił
    ten wcześniejszy,bo mogła bym pieszkom do domciu z dworca iść,bo
    ten późniejszy ponoć zwyczajowo się spóźnia i w grę wchodzi taxi...

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

No, to ja na parę minut po ósmej się na dworzec wybiorę, i z Anią sobie chwilę na óckie Kumy poczekamy

Awatar kania79

Wspaczku ta chwila w/w to tak jakby dwie godziny,więc może ja również przyjadę około 10-tej
    a swoją drogą jak one z tej Odzi blisko mają i często pewnie;chociaż ja też nie narzekam,dwa
    poranne pociągi...
    Idę spać,bo od przeglądania ofert nadmorskich oczopląsu dostałam i w ogóle od powrotu jakaś
    senna szybko bywam,czyżby organizm po odpoczynku odpoczynku chciał...a kiedy okna myć

monkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dobry wieczór,
    tak jak obiecałam Wspaczkowi, melduję się, ale... zmęczona jestem okrutnie, więc krótko, w żołnierskich słowach. Grażynce stu lat w zdrowiu i szczęściu życzę i zapewniam o sympatii, a na gości do stolicy się udających z radością czekam.

buziaki
    kania79 and RASTI4949 like this.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    Pociągiem mogę być 8,05 lub 10,05 - to jak tam sobie kumy winszują.
    Ten wcześniejszy jedzie ciut krócej...
    Ustalamy godzinę odlotu czy bilety będziemy kupowały we Wa-wie
    Powrotne mam 18,20 i 19,55 ...przyznam się,że bardziej by mi pasił
    ten wcześniejszy,bo mogła bym pieszkom do domciu z dworca iść,bo
    ten późniejszy ponoć zwyczajowo się spóźnia i w grę wchodzi taxi...
    Anusia tak jak poprzednio wracając mamy połaczenia obie bardzo blisko ty 18:20 Łódź 18:30.
    A jak my mamy być 0 9:46 to jak ty 10:05 to by pasowało bo tylko 20 minut różnicy i późniejszy pociąg to późniejsze wstawanie.
    Ja bym była za takimi przyjazdami.

A teraz sypie głowe popiołem bo mnie sie w autobusie rzuciło w oczy, że jest Grażyny, ale po masażu i dzikim pędzie na angielski i kolejnym pedzie na działkę i po wydzwonieniu pomocnika do sprzatania działki i nadzorowaniu go w robocie do 18 padłam na kanapie ze stęsknionym Szarlotkiem na kolanach.
    W wczorajszy dzień z masażem, ginekologiem, psychiatrą i załatwianiem legitymacji społecznego opiekuna kotów oraz blokadą w ramię u ortopedy nie był lepszy.
    Grazynko tylko peselica i nadmiar zajęć mózg mi wyjadły.
    Grażynko zdrowia, czestych kontaktów z młodymi powodzenia dla nich i dla twojej osamotniomej córci.Pociechy z Mimi i żeby na nauke otwarta była i kochała cie całym sercem.
    No i żebyś zrozumiała wiosenny zawrót głowy człowieka po tobie najstarszego w grupie
    RASTI4949 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Spoznione ale z serca plynace zyczenia imieninowe i zapewnienia o nieustannej sympatii...

A dla kumciow szykujacych sie na zlocik -dobrej podrozy i mielego wspolnego pobytu w stolicy! Wspomnijcie tam i o mnie!
    RASTI4949 lubi to.

Awatar kania79

Słoneczne Dzień Dobry...
    Czuj się Kwiatuszkowa jakby Cię uszka piekły :-)
    Bilety w te i we w te kupię pewnie jutro od niuni powracając,jak już będzie na 100 procent wiadomo na którą?
    Pozdrawiam serdecznie

Uprawnienia umieszczania postów