Dzień dobry spieszę się na brąz załapać. A ja wczoraj i przedwczoraj nie leniłam się nic a nic. Ale po kolei w piatek odwiedziłam 5 kolejnego lekarza i czułam się jak przeważnie opisuje to Kaaasia jak wymyślajacy pierdoły hipochondryk, który powstrzymuje się przed odbezpieczenia granatu odłamkowego bo "kuźwa" ile można se w korze dębu siedzieć i kolejną 15 czy 20 maścią doskwierające miejsca smarować.No numer z workiem pełnym medykamentów powtórzyłam
w odpowiedzi na pytanie co pani stosowała. Lekarka zobaczyła, otworzyła oczy i buzię
i skwitowała to krzywym uśmiechem, ale po przejrzeniu zawartości zaprosiła mnie na fotel, a po zejściu zapytała czy ja byłam u ginekologa. Odwarknęłam , że u dwóch nawet. Powiedziała, że bardzo dziwnie byłam leczona. No nie dodałam, że pierwsze co zrobiła to pobrała wymaz na posiewy. Sama ten wymaz zaniosła do znajdującej się obok pracowni diagnostycznej, kazała przyjść za tydzień po wynik i z wynikiem do niej i zapisała długą receptę ale nie kremów bo powiedziała, że jak się zapalenia nie wyleczy to smarowanie kremem na zewnątrz nikomu nie pomoże.
(tak i ja przemyśliwałam, tylko nie znajdowałam oparcia w żadnym ze specjalistów odwiedzonych przeze mnie).Powiem jedno po dwóch globulkach na razie 80% dolegliwości ustąpiło, na razie są to środki przeciwgrzybicze. CZyli dietę anty-grzyb trzymam nadal.
Ta dieta wzmocniona motywacją , że jak zeżre cukru to mi się grzyb odżywi działa na mnie tak motywująco jak żadna odkąd się odchudzam . Dziś ważyłąm 65,3 kg i muszę się starać czym by tu dojeść, żeby w zbyt drastyczny głód nie popaść.A w zasadzie tylko wykluczyłam, ale tak dosłownie w y k l u c z y ł a m nabiał, piwo i inne alkohole(bo inne rzeczy czyli brak skrobi i glutenu miałam) orazowoce. Kaszami tatarczaną i jaglaną zajadam się na razie do wypęku, Jaglana udaje mi się na sypko często, tatarczana delikatniejsza i mam głównie jopę, ale wodę daję trochę na oko i czas gotowania też jest spontaniczny.
Nie mówię hop , ale jak się na robotę rzuciłam z tej radości, że mnie zad nie świerzbi.SIOK normalnieMuszę do zajęć się udać , odezwę się jeszcze.