Strona 465 z 2033 PierwszyPierwszy ... 365 415 455 463 464 465 466 467 475 515 565 965 1465 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,641 do 4,650 z 20322
Like Tree8685Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar Marani
    Marani jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Wiecie co? Ja jestem bez slow... mnie emocjonalnie wszystko przerasta... chyba wyczerpal sie w moim zyciu limit znoszenia malo zacnych wydarzen....

Koniec
    Ostatnio edytowane przez Marani ; 31-10-2015 o 13:58

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Dziękuję kochane,że macie podobne mysli jak ja.
    Wiem,że w takiej trudnej chwili nawet rodzinie nie chce się rozmawiać ze znajomymi wirtualnie.
    Ewa to co innego,bo znają się osobiście ,bo zapewne Hani mąż czuje do niej wielką sympatię tak jak my.
    No cóż Ewuniu,czyli na Ciebie spada kontakt z Hanią i przekazywanie jej naszej ogromnej miłości , a nam wieści.
    Mam na tapecie lapka Hani zdjęcie w jeziorze i tak sobie z nią rozmawiam.......

kolejne podejście lipiec 2018

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Dzień dobry

Dla Hani gorące serce ślę

Plan aby Hani telefonami nie niepokoić - jak najbardziej popieram. Ewunia u Hani bywała i z rodziną zaznajomiona, więc jej najzręczniej u męża języka zasięgać i zapewnienia o naszej obecności przy Hani, przekazywać.

Ot, czas teraz zaduszny i melancholię sprowadza.
    Muszę ręce w jaką robotę włożyć, bo rozkleić się latwo.
    Marani and hahanka like this.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez aisak102 Zobacz posta
    Plan aby Hani telefonami nie niepokoić - jak najbardziej popieram.
    Ja tez myślę, że to najdelikatmiejsze podejście do chorej i jej rodziny.
    Przyznam się, że miałam nadzieję, że Hania w domu sie zadomowiwszy będzie na siłach laptop do ręki wziąć, no nie sądziłam , że jest biedactwo takie słabe.
    Opadły mi pióra, a latałam w tej przedświątecznej krzątaninie jak"perszing."
    W takich chwilach tylko na powleczenie się do kościoła mam ochotę, zrozumieć nie sposób, ale modlitwa to jedyna forma aktywności zdającej się mieć szansę na wspomożenie takiego cudnego człowieka jak Hania.
    Dzisiaj ostatni różaniec, dogotuję te szwagrowe potrawy i polezę sie pomodlić. Mnie to trochę spuści napięcia.
    No bo do jasnej ciasnej NO CO MOZNA ZROBIĆ..
    Praktycznie jak Alka chorowała to siostra mimo tyle razy przychodzących złych wyników ciągle sie modliła, każde badanie miało skończyć chemię, a okazywało się , że nie jest dobrze. Żyliśmy tak przywalani co raz to brakiem promyka nadziei, przeszła wszystkie 9 chemii.
    Jak jechałam na pielgrzymkę do Rzymu na kanonizację to ciągle jeszcze były te wyniszczające ją i jej chłoniaka kroplówy.
    A potem prośby nasze zostały wysłuchane.
    Trzeba prosić i mimo wszystko wierzyć.
    Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 31-10-2015 o 13:59
    dolinalotosu and Solange37 like this.

Pieczarkowska jest nieaktywny Znany na forum

Ja wierzę i proszę, cały, cały czas.

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

.................................................. .................................................... ..........

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kochane ja z Polski od rodzicow tez lacze sie z wami i Hania myslami i fluiduje goraco...
    Kaasiu- dzieki za rozmowe...
    Caluski z miasta ceramiki Boleslawca...

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

jestem i ja

kolejne podejście lipiec 2018

Awatar hahanka
    hahanka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cały czas... nieustająco...

VIII 1009 (103 kg) - V 2010 (77 kg) Dukan i po roku jojo
    III 18 (105 kg) - II 19 (82kg) 1500 kcal i po 2 latach jojo
    19 IV 21 (96 kg) 1500 kcal

Awatar Kikkertje
    Kikkertje jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

z malzem wspolnie

Uprawnienia umieszczania postów