Strona 473 z 2033 PierwszyPierwszy ... 373 423 463 471 472 473 474 475 483 523 573 973 1473 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,721 do 4,730 z 20322
Like Tree8685Lubią to

Wątek: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część 49

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Zdeterminowana poprosiłam ja doktorkę o zwolnienie mówiąc, że chcę się uporać z chorobą bez antybiotyku i chcę wyleżeć.
    Pani doktor chciała mnie jednak zbadać, osłuchowo było OK, ale jak mi w gardło zajrzała to ropy ściekającej z zatoki się dopatrzyła, Skierowanie do laryngologa dała i niestety duomox.
    Ja angin ropnych się boję bo moja mama z uwagi na przerzucenie się paciorkowców na serce w wieku 63 lat przy piątym zawale serca już była(no i życie skończyła).
    No to zamiast się ze zwolnienia cieszyć to ropą w zatoce i gardle się martwię.
    A co z moją florą bakteryjna świeżo odbudowaną w wiadomym miejscu się stanie.
    Ech zdrowie jako cię trzeba cenić ten tylko się dowie......

Tyle tylko, że spokojnie wszelkie wizyty lekarskie pozałatwiam bez potrzeby naruszania reszteczek urlopu. Mam tylko 4 dni.

Czekamy na relację Grażynki , co rzekła kardiolog???????
    Kasia Kwiatuszkowa mnie nie będzie w pracy aż do 16.Napiszę do ciebie na priv, ale jak sietrochę ogarnę bo teraz padam na pyszczycho.

Haniu

Awatar aisak102
    aisak102 jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: CELOWNIK czyli: CEL.Odchudzanie W Niesamowicie Interesującym Kolektywie - Część

Wieczorne heloł

Właśnie powrócilam ze spotkania z Monką. Posiedziały my w miejscu nawiedzonym przez nas wcześniej z Anią i Hanią. Pogadały, wychyliły kieliszki za Hanine ozdrowienie i czas tak szybko minąl, że już trzeba bylo do domowych obowiązkow wracać.
    Dziękuję bardzo za przemiłe spotkanie, Monisiu

Muszę przyznać, że reklama i marketing w wykonaniu Monki, niby niedostrzegalne, a bardzo skuteczne są. Sama nie wiem, jak to sie stało, że wracając do domu, wstąpiłam do sklepu i zamiast pęta kabanosa na kolację, kupiłam kaszę jaglaną, jabłka i kalarepkę

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Fajnie wam dziewuszki, ze sie tak spontanicznie mozecie spotkac!
    A ja z jogi wlasnie wrocilam...ale cos mi dzisiaj ciezko szlo, bo od jakiegos czasu cisnienie mi skacze i gdy schylam sie to mi w uszach krew pulsuje...
    Ech- szlachetne zdrowie...
    Chyba wolalabym taka silownie...

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam pieknie przy kawusi porannej...

Tereniu- wspolczuje bardzo bolakow, ale zaluje, ze nie jestes w pracy...bo nie pogadamy...
    No ale nic- czekam na wiesci w sprawie przylotu do Frankfurtu...

Grazynko- hop! hop! martwi mnie troche to twoje milczenie... daj znac kochana co ci lekarz powiedzial...

Dobrego dnia dziewczynki!

Haneczko... przynosze ci jesienne kwiatki...u mnie na ogrodzie jeszcze pelno dalii kwitnie...

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Jestem... i baaardzooo się mi podoba nadany z urzędu nowy suwaczek

Pozdrawiam i całuje wsie,ze szczególnym uwzględnieniem chorowitekczyli jak sie tak bliżej przyjrzeć zaś wsie...

Awatar RASTI4949
    RASTI4949 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Witam w ten mglisty dzionek.
    Nie miałam wczoraj siły zasiąść przed lapkiem .Przepraszam.
    No cóż,serce swój wiek posiada i chodzi jak chce.
    Po osłuchaniu pani doktór skierowanie do szpitala wypisała.
    migotanie przedsionków przy ciśnieniu poniżej 100 i tętnie 49
    Oczyma wyobraźni zobaczyłam elektrowstrząsy i chyba to samo podziałało na moje serducho.
    Przy EKG ciśnienie wzrosło do 115 a tętno do 56.
    Udało się bez szpitala.Mam jednak zalecenie w razie powtórki natychmiast wzywać pogotowie a nie czekać na wizytę u pierwszego kontaktu.
    Największym problemem jest niskie ciśnienie a na to nie ma lekarstwa.Trzeba pić,dużo pić.
    Zmniejszyła mi dawkę betablokerów,bo one obniżają ciśnienie ale też regulują pracę serca.
    No nic zobaczymy co się będzie dalej działo.
    Jestem strasznie słaba,najchętniej bym na okrągło spała.
    Tyle o mnie.
    O Hani caluśki czas myslę i spoglądam na jej roześmianą buźkę wystającą z jeziora.
    Trzymajcie się kuneczki kochane.
    kania79, Kaa888, Solange37 and 1 others like this.

kolejne podejście lipiec 2018

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

Dzień dobry szary ale do zdrowienia całkiem udany, prawda Haneczko?

Cytat Zamieszczone przez kania79 Zobacz posta
    ze szczególnym uwzględnieniem chorowitekczyli jak sie tak bliżej przyjrzeć zaś wsie...
    ot, wiek juz taki, że bez niedomagań ani rusz

Zapomniałam donieść, że po nierównym ufarbowaniu się na rubin (juz mocno sie sprał - uffff) Zrobiłam sobie krzywdę za pomoca nożyczek, samodzielnie i krzywo obcinając sobie włosy wokół twarzy. Fryzjerka, poproszona potem o ratowanie sytuacji, obcięła mnie na Piasta Kołodzieja Nie wiem, skąd u mnie ta predylekcja do samooszpecenia?

Ściaskam Was mocno Kumy i lecę do malarni, bo dzis malowania czas
    Solange37 lubi to.

Awatar aisak102
    Wpisy na blogu
    23

O Grażynko, pisałysmy równoczesnie. Mam nadzieje, że zmniejszenie betablokerów pomoże. Dbaj o siebie

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

To dobrze Grazynko, ze sie zakonczylo bez szpitala! Ale faktycznie trzymaj reke na pulsie...
    Ja w chwili obecnej mam problem w druga strone, wczoraj po pewnej rozmowie telefonicznej mialam 160/98..
    12 grudnia bede u lekarza domowego to mu przedstawie moje pomiary, ktore teraz kontroluje codziennie...
    A rozmowa telefoniczna dotyczyla tez problemow zdrowotnych niestety...
    ...chca mi bowiem wszyc rozrusznik na prace pecherza i jelit...
    Nie pisalam o tym ostatnio, ale po tym zastrzyku z botoxu sytuacja sie zaostrzyla... Ech zycie!
    W grudniu udalo mi sie wyzebrac termin wizyty u jakies tutejszej slawy urologicznej...
    W zeszlym roku prof. dr. A. Haferkamp byl gospodarzem jakiegos kongresu w tym temacie...
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Kasienko rzuc jakas fotka na priv ...ocenimy tego Piasta Kolodzieja... czy faktycznie jest tak zle...
    Jolinkaa lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A tak w ogole to...
    kania79 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów