Cześć na pewno każda odchudzająca kobieta lub odchudzający facet ma ten sam problem lub może większość.Chodzi moji drodzy o to ze i mnie się to trafiło ,od początku odchudzania miałam nie wielkie zaparcia ale dawałam sobie z tym rade jadłam co dziennie owoce i activie, niestety to już na mnie nie działa.Ostatnio nawet jadam activie na 2 śniadanie z mussli tez nic do tego jadam o 17 jakieś jabłko czy śliwkę .Dodam ze jadam na 1 śniadanie codziennie chleb pełnoziarnisty np z jajecznica , jem tez pełnoziarnisty makaron i ryz na obiad jadam dużo warzyw: papryka,ogórki,pomidory,kalafior,por.Do tego jadam piersi z kurczaka lub z indyka na obiad ,a na kolacje filet z pstrąga albo puszkę tuńczyka bez oleju. Do smażenia używam oliwę z oliwek ale przeważnie jadam gotowane a nie smażone piersi.Z ruchem nie mam problemu ponieważ prawie każdego dnia ćwiczę tz tak wygląda mój aktywny tydzień:
poniedziałek,wtorek,czwartek:30 min po 1 śniadaniu ćwiczę prawie 2 godziny na konsoli Wii Fit dokładnie chodzi o to jakby ktoś nie wiedział [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .Po 2 śniadaniu wsiadam na rower i jeżdżę na nim 30 min i po obiedzie aerobic z serii Pump it up
środa: 30 min po 1 śniadaniu ćwiczę prawie 2 godziny na konsoli Wii.Po 2 śniadaniu wsiadam na rower i jeżdżę na nim 30 min ,po obiedzie idę na basen.
niedziela :również rower i Nord walking.
No i jeszcze to ze pije dziennie 2litry wody mineralnej 2 szklanki herbaty (1 zielona i 2 na odchudzanie czerwona) nic nie pomagamoże wy znacie jakieś sposoby bo ja już nie daje rady dziś 4 dzień jest kiedy ja nie umie się wypróżnić :/ .Czekam na szybka odpowiedz.