Strona 17 z 57 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 27 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 561

Wątek: schudnąć 25 kg(80 kg -> 55 kg), WALKA trwa ;)

SuperGirl007 Guest

Domyślnie Odp: schudnąć 25 kg(80 kg -> 55 kg), WALKA trwa ;)

Kurczę, dziękuję Wam, ale mimo to nie zasługuję na Wasze pochwały
    Tyle gratulacji, a mam na wadze większy wynik. Jednak mam durny metabolizm, przedwczoraj ze złych rzeczy zjadłam tylko galaretkę, a wczoraj trochę makaronu z sosem, a tu znowu jakiś kg więcej a wstałam bardzo, bardzo późno

dzisiaj zjadłam serek waniliowy(sporo), i 2 kromki chleba razowego z twarogiem, popiłam rozpuszczalną witaminą c

i to wszystko jak na razie, beznadziejnie-mało jak cholera, jest godz 15 xD

szykuje się jeszcze razowiec, nie wiem czemu ja tak szybko pęcznieję, ale to musi dzięki niemu zejść xD chcę znowu 77!

Awatar Maddie182
    Maddie182 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Cierpliwości. Też mam taki beznadziejny metabolizm, który nie wiadomo jak zadziała. A to się schudnie, a to przytyje, a to nic się nie stanie. Nie wiadomo czego się po nim spodziewać. Aczkolwiek najczęściej po prostu tycia... :/ Uda się zejść do 55!

Awatar malibu55
    malibu55 jest nieaktywny Znany na forum

U mnie tak samo, dlatego wole nie stawać na wagę ; p

SuperGirl007 Guest

Cytat Zamieszczone przez Maddie182 Zobacz posta
    Cierpliwości. Też mam taki beznadziejny metabolizm, który nie wiadomo jak zadziała. A to się schudnie, a to przytyje, a to nic się nie stanie. Nie wiadomo czego się po nim spodziewać. Aczkolwiek najczęściej po prostu tycia... :/ Uda się zejść do 55!
    ech durny metabolizm, jakiś czas temu jak nocowałam u koleżanki zrobiłam eksperyment - wciąż sobie w myślach porównywałam co kto ile je. ; p (haha xD)
    jej mama jadła prawie same zupy i piła soki, do tego na obiad jadła mięso i trochę frytek - dobra ok, rozumiem dlaczego jest chuda... ale natomiast ta moja kumpela, skubana, opychała się bez przerwy słodyczami, wpitalała 300 g czekoladę i jakieś serniki non-stop a jest jakieś 9 kg ode mnie chudsza, gdzie tu sprawiedliwość? XD NIE MA!

jak ja tak jadłam (dawno temu) to dobiłam do 80 kg xD, potem się odchudzałam, zeszłam całkiem nisko jak na mnie, przytyłam - znowu ważę podobnie, a od czasu zabaw z dietami mam jeszcze gorszy metabolizm niż miałam xD

Cytat Zamieszczone przez malibu55 Zobacz posta
    U mnie tak samo, dlatego wole nie stawać na wagę ; p
    ja jestem taką masochistką, że codziennie wchodzę i się (zazwyczaj) przerażam xD

dzisiaj 78 kg, dobra brakuje 0,9 kg do 77,1 kg, które mam na strażniku

jaksię wreszcie uda wstawać o 8 to zliczam kalorie xD, od rana będę rozkręcać przemianę materii częstymi posiłkami
    Ostatnio edytowane przez SuperGirl007 ; 03-08-2009 o 14:15

Noxotrianna Guest

a może jodem się potruj, jak ja.? ;>
    poprawia przemianę materii, bo zwiększa FT4, etc.
    ja łykam po 4 tabletki. [ z moją przemianą materii dziwię się, że od razu całego opakowania nie muszę pożerać. o_O]
    ale przeciętnemu człowiekowi wystacza jedna.
    jod bez recepty, to ten Kelp, czy jakoś tak. opakowanie 100 sztuk, ok 20 zł.
    ja uważam, że to dzieło szatana, o. XD ale bardzo pożyteczne.

ja również jestem masochistką. o_O
    wchodzę na wagę co parę godzin, z nudów wręcz. -.-

SuperGirl007 Guest

Hmmm a może, może faktycznie xD Jakiś preparat na odchudzanie by się przydał, jak będę cały czas z trudem zbijać wagę do 75kg to kupię chyba ten jod XD 20 zł to nie taka wygórowana cena, dzięki Nox za cynk ^^

Noxotrianna Guest

ależ proszę. ;]]

Awatar minuit
    minuit jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    1

obcykałam ten kelp w necie i chyba też kupie wyczytałam, że oprócz jodu ma też magnez i żelazo, a oprócz przemiany materii poprawia też stan skóry i włosów, co też mi się przyda

Awatar Maddie182
    Maddie182 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    1

Super ten jod sie wydaje... Elegancja i gitesik Ja łykam jeszcze bio-chrom. Niby ma wpływać na łaknienie i że się słodyczy nie chce. Powiem wam szczerze, że nie wiem czy to prawda, czy to tylko moje nastawienie, ale faktycznie odczuwam mniejsze łaknienie na słodycze. Gdyby mi kiedyś ktoś podstawił czekoladę, ja owszem zaczęłabym myśleć-'jak nie zjem to umrę', ale np. dzisiaj mnie chłopak lodami częstował, a mi się nie chciało, kawy mrożonej-też nie, ciasta-też nie. Tylko skubałam w swojej sałatce-bez żadnego 'ale'

Awatar malibu55
    malibu55 jest nieaktywny Znany na forum

Mi by się coś przydało, bo ostatnio mam strasznie duży apetyt na jedzenie, mogłabym jeść i jeść :/...

Strona 17 z 57 PierwszyPierwszy ... 7 15 16 17 18 19 27 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów