ciężko znaleźć miejsce takie żeby każdemu pasowało, ja się dostosuję bo i tak tylko na weekend pojadę, choć po cichu przyznam że wole bliżej ...
Wersja do druku
ciężko znaleźć miejsce takie żeby każdemu pasowało, ja się dostosuję bo i tak tylko na weekend pojadę, choć po cichu przyznam że wole bliżej ...
Oczywiście jestem bardzo za spotkaniem i to takim połączonym z odchudzaniem i dostosuję się do większości i chętnie przyjadę ale nie ukrywam, że zależało to będzie od połączeń kolejowych czy autobusowych :)
może trzeba jescze pogrzebac w necie, i poszukac coś wiecej i podpatrzeć apropo połączeń, bo ci co maja samochody dojadą wszędzie , to może podpasować dla osób uzależnianych od komunikacji publicznej
Magda pytałas o kartki świąteczne- jeszcze nie robię, jak znajde zeszłoroczne to wkleję zdjęcie
Dzien dobry dziewuszki!
No nie bedzie latwo pogodzic te nasze wszystkie zyczenia i mozliowsci.:arf:
No ale co? Dlatego, ze nie latwo, to bedziemy rezygnowac??? No chyba nie!!!
Jolu, Maniusiu czy ktoras z was jest w stanie przyjac nas te 8-10 osob u siebie w domu? Albo zarezerwowac gdzies w okolicy jakichs nocleg?
Bo przyszlo mi do glowy, ze w ciagu nastepnego roku mozna by pokusic sie ewentualnie o dwa spotkania.
Jedno na turnusie odchudzajacym a drugie weekendowe gdzies u ktorejs w domu.
Na ten tydzien mozemy wtedy faktycznie wybrac moze to Borne Sulimowe np w pierwszym tygodniu sierpnia ( bo ja mam potem na poczatku wrzesnia znowu wyjazd na weekend i wesele w Polsce i wole zeby byla chocby miesieczna przerwa).
No a jakies spotkanie weekendowe u kogos w domku moze w innym terminie (nie wakacyjnym).
Co o tym sadzicie?
No kurczę widzę, że wsadziłam kij w mrowisko - skoro większość dziewczyn wybiera Korbielów to niech tak będzie a tak jak już napisałam - może latem będzie mi tam łatwiej dojechać, może będzie inny rozkład jazdy :)
a dwa spotkania to moim zdaniem nierealna sprawa - choćby ze względów finansowych...
Eeee dziewczyny w centrum tez są fajne ośrodki :) wtedy wszyscy mieliby mniej więcej podobna drogę . Np. Ciechocinek :D możemy poszukać . Nie zrażamy sie :)
Sabinko, żaden kij w mrowisko....
trzeba dyskutować i wybrać najlepsza opcję
nie wiem jak moi domownicy, może być problem - mama
nie powiem , kiedys myslałam o spotkaniu u mnie, tyle że wolnych łózek nie mam
Jest jeszcze tak opcja- spotkanie u kogoś, a noclegi w hotelu :)
Sabinko, dobrze, że wsadziłaś :D bo trzeba wszystko przedyskutować :)