Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Maniusiu
wybór to wiem,ze jest tylko to tak trochę nie ten tego jak reszta towarzystwa się umartwia:wink2:
Byłam na rowerze,więc jestem przeszczęśliwa.
SAbinko
brawa za dzielność na diecie pudełowej,bo te porcje to takie bardziej przedszkolne są.
Kalahari
szczerze życzę zakończenia nieporozumień i powrotu do względnej normalnośći.Bo tak praca jest dość trudna.
Witajcie – też wolałabym wczasy z odchudzaniem :o.
Sabinko –ponieważ również nie jeżdżę autem, więc dla mnie problem z dojazdem jest podobny, tyle że w drugą stronę. Nie martw się tym na razie - gdziekolwiek nie pojedziemy, to zazwyczaj w okresie letnim jest lepsze połączenie, trzeba być dobrej myśli.
Gruszko – ja tam lubię się umartwiać na takich wywczasach :mdr: więc jak dla mnie, to spokojnie, możesz się objadać :p.
Agnieszko – a co fajnego wymyśliłaś na tej imprezie?
ciao,
ja tylko skromnie i cicho powiem,
ze mnie tak jak i gruschke, zdrowe umartwianie sie burakami i siemieniem lnianym nie kreci. moge natomiast bez problemu obserwowac taka akcje z boku mocno kibicujac uczestniczkom
-majac jednoczesnie do dyspozycji normalne jedzenie i bliskosc sklepu z c2h5oh- oraz tytoniem:mdr:czyli jestem za mieszana oferta...
dziekuje za wsparcie w sprawach zawodowych--trzymam sie mocno i nie moge sie nadziwic ludzkiej glupocie...
1 załącznik(ów)
Witam Zawziętaski :)Załącznik 37366
Dzień dobry słonko nasze Zawzietaskowe! :)
Właśnie się obudziłam i pierwsze co robię sięgam po komórkę i zagladam tutaj z przyjemnością.
Czuję się dobrze dzisiaj bo wczoraj rano byłam bardzo słaba.
Chodzimy z Terenia codziennie o 7 rano na godzinę na kijki. Obie wstajemy wcześnie i nam to pasuje. A pokój numer dwa to śpiochy i śpi do 8 ej bo śniadanie jest dopiero
o 9 :00.
Wczoraj zwiedziliśmy w mgle i deszczu Święty Krzyż.
Magiczne miejsce...
Wywarlo na mnie duże wrażenie jako kolebka polskiego chrzescijanizmu. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c1b0c2e788.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c1affd0dc6.jpg
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Kasiu, rzeczywiście piekne miejsce :) Nigdy nie byłam w tamtych okolicach. Polskę zjeździłam wzdłuż i wszerz, ale nigdy na dłużej nie zatrzymaliśmy się w kieleckim. Tak sobie myślę, że nawet jeśli ustalimy jakieś inne miejsce spotkania, to do Margeretki pojadę, bo przy okazji sobie pozwiedzam. :)
Byłam własnie ciekawa jak znosisz dietę, bo wcale łatwo na pewno nie jest. Głód i chłód powodują liczne kłopoty, w tym osłabienie. Najgorzej wspominam swój pierwszy wyjazd z tą dietą, gdy pojechałam sama w obce miejsce i wieczorami nie mogłam się rozgrzać i bardzo złe myśli miałam w głowie. Nie pomagała gorąca herbata ani woda.
Na razie znikam w łazience, potem odniosę się do Waszych postów :)
Kasiu, a jak waga ???
Krysiu, impreza o którą pytasz ma zawsze ten sam scenariusz. Są 3 drużyny, każdą tworzą nauczyciele wspólnie z samorządowcami organów prowadzących, czyli Miasto, Gmina i Powiat. Odbywa się mecz piłki siatkowej o puchar przechodni. Rozgrywki z założenia są zabawą, ale zawodnikom zawsze włącza się pstryczek rywalizacji, więc jest wesoło. My przygotowujemy dekoracje, dyplomy, poczęstunek, a w przerwach między setami występy dzieciaków. potem jest wspólny obiad lub ognisko. Impreza zajmuje cały dzień, a wcześniej dwa tygodnie przygotowań :) ale jest bardzo popularna i lubiana w naszym mieście.
Dzień dobry :)
Właśnie zjadłam śniadanko - czekoladowo- bananowy pudding jaglany :) pyszny był ale pewnie sama nigdy czegoś takiego nie przygotuję :) dzisiaj mam dosyć oryginalne menu, jedno zdanie to grillowane rzodkiewki jak otworzę to zobaczę co tam jest dokładnie :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka
Agnieszko fajnie ta wasza impreza i nie dziwota że cieszy się popularnością :)
Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka