"- Chciałabym tylko dostać się dokądś - dodała Alicja w formie wyjaśnienia.
- Ach, na pewno tam się dostaniesz, jeśli tylko będziesz szła dość długo - odparł Kot"
Ścieżka_po_której_chadza_kot.pl
Ja im dam detronizację!! Tron jest niezagrożony, będę się bronić
hehehee to możemy składać album, ciekawe co nam wyjdzie![]()
- Ach, na pewno tam się dostaniesz, jeśli tylko będziesz szła dość długo - odparł Kot"
Kocie nie bede stralac w tej snieżycy nic nie widzę .
Muszę zamontować wycieraczki do moich okularków
pozdrawiam
buziole po omacku
A ja skrobię szybki w oknach, żeby pomachać zmarzniętymi łapkami do Ali ... brrr... zimno, że aż żal mi było psiaka na spacer zabierać, ale ... głupek szalał na tym śniegu, co najmniej jak jakiś szczeniak, a ja ciągnęłam go czym prędzej do domu, bo pomimo dodatkowych skarpetek na stopach, rękawiczek, szalika i czapki (ja czapkę nosze tylko na Syberii
) i bardzo ciepłej kurtki, myślałam, ze zamarznę na tym wietrze.
Tu jestem: no to czas zacząć - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa w życiu waga: 89,5 kg; Start z Dukanem: 10.11.2009 r; waga startowa: 83.7 kg do kwiecień 2010 r. - 66,9 kg (zaprzepaszczone );
Start z dietą wg. K. Gacy 26.05.2017 r.; waga startowa 87,6 kg
Alcia, to, kiedy tę 7 zobaczysz, czy pod koniec roku, czy zaraz na początku to mało ważne..
Grunt, że na pewno zobaczysz!!!!!
I to niedługo.. Idziesz kochana jak huragan!!
Buuuuziak!!
Jak waga przy piątku ?? Może zamrożona ??
U mnie bez zmian - oczywiście po warzywkach
ale wczoraj sobie dogodziłam - brokuł, kalafior, marchewka na parze - mniam , a niech stoi waga, bo smak - bezcenny![]()
Tu jestem: no to czas zacząć - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa w życiu waga: 89,5 kg; Start z Dukanem: 10.11.2009 r; waga startowa: 83.7 kg do kwiecień 2010 r. - 66,9 kg (zaprzepaszczone );
Start z dietą wg. K. Gacy 26.05.2017 r.; waga startowa 87,6 kg