Załącznik 44684
Załącznik 44685
Wersja do druku
Nie wiem co jest grane!
Obudziłam sie przed 4 i nie moge spać. Jakaś pełnia księżyca czy nieczyste sumienie!
Zaraz Ajsa mnie opieprzy ze jej spać nie daje!
Na dodatek tragedia! Wczoraj mleka zapomniałam kupić! Będzie niestety czarna kawa... :(
Mania, kawy nie chcesz mi stawiać, a mlekiem poczęstujesz?
Pewnie też nie, zaraza jedna!
proszę, z mleczkiem
http://radoscodkrywania.tchibo.pl/up..._kaw%C4%99.jpg
Co prawda nie padało, na gimnastykę pojechałam, ale pod wieczór chciałam się jeszcze przejechać - to dobrze, że rękawiczki w kieszeni miałam. No i grad mnie po drodze spotkał, jakaś czara chmura zza lasu wylazła... Ale krótko trwało, nie rozpuściłam się.
Anulko - pospałaś jeszcze ? Pewnie nie ?
Szkoda, że zakup się nie udał.
Też się boję takiego scenariusza... może będę miała takie szczęście jak rodzice i teściowie ?
Dziękuje Opty.
Nie juz nie przysnelam i chyba nie przysne.
Marze sobie, znaczy oglądam domki na necie.
MUSZE sie przeprowadzić!
I chyba dobrze przewidywałam ze po wyborach cos sie ruszy w handlu chatami.
Chcą pozwolić aby ci co pierwszy raz kupuja mogli tylko mieć 5% depozytu. Do tej pory większosc banków chciala 20% .
Nie chce mi sie na telefonie więcej na ten temat pisac ale nadzieja lepiej zaczyna wyglądać :)
Optus ale w południe u nas nawet najgorzej nie było bo 12 stopni i dało sie połazic po ogrodzie ale popołudnie w chacie bo dzis nauki czytania wiec nie wiem co i jak ale martwie sie bo niecierpka wystawiłam kilka dni temu z budy a tu w nocy ma byc chłodno .No fajnie te włoskie ogrody wygladały , co prawda w tych najpiekniejszych tez były ale zupełnie inaczej pokazane i w tej formie chyba fajniej bo prosciej .
Cholibcia u mnie scenariusz roznie moze wygladac z najgorszą wersją tez :(
Yoanka hihi tak to jest ze sklerotyczkami ze trza przypominac o programach tv bez ktorych my nie mozemy żyć a w koncu specjalnie zamawiałysmy kanał zeby to ogladać.
Grazynko sen mara Bóg wiara ,nie ma co myslec , ja zawsze sie ciesze jak mi Rodzice sie przysnią .O rany a ja jeno obiecuję sobie codziennie ze w koncu zabiore sie za porzadki i na obiecankach sie konczy a tak by sie zdało wlezc do szaf , wywalic troche przydasi bo zbieracz jestem straszny tym bardziej ze teraz wsio na recykling jeszcze idzie juz mnie mały podsumował że menel ze mnie jak przyciagnełam szufladę ze smietnika ale mam taką wizję na mały ogrodek w szufladzie :D
Anoola no ja juz nic nie mowie na te herezje ze spaniem , jeno sie ciesze że ja po tabletkach spie i to nawet za duzo :D
Hihi no wiadomo z e wpuscili jak pikne zaproszenie miałam i na dodatek dobre miejsca
https://www.facebook.com/maria.garcz...5659904475727/
głupi zasilacz... co jakiś czas robi m na złość - i nie ładuje kompa. mimo że wskaźnik pokazuje i dioda świeci. Dobrze, że nie w trakcie pisania.
Maniu - no u mnie w dzień tez było znośnie, ale pod wieczór - brrr...
W następna niedzielę też mi przypomnij, ale nie na kompie, bo nie wiem, czy przed nim będę. Młodzi się zapowiedzieli, że przyjeżdżają w niedzielę, tylko nie pamiętam, czy prosto do mnie. A tacy "zapracowani" - że nie mają czasu zadzwonić.
Kurcze, gdzie w necie nie spojrzę, to o najnowszym filmie mowa. Wszyscy mają jakieś zdanie... Wczoraj próbowałam obejrzeć, ale nie chciało mi się zmuszać. Za to na Planette oglądałam dokumentalny o zakonnicach - tematyka podobna.
Maniu - do czego mam się logować ?
Grazyna ja mam innego rodzaju migreny. Od miesni po wypadku samochodowym ktory malam dawno temu. “Obiecywali” ze bedzie z wiekiem coraz gorzej i niestety jest.. Ale ja sie nie dam.
Opty zeby ten scenariusz od nas zalezal to te instytucje by zbankrutowaly lub po prostu nigdy nie powstaly.
Widzisz Marinku my mamy podobnie. Raczej nikt z rodziny sie nami nie zajmie. Zreszta ja nie chce byc czyims wrzodem na doopie ale mam na mysli ze nas pewnie nawet w instytucie nikt by nie odwiedzil.
Wiesz ze ja jestem straszna przeciwniczka tabletek. Na jedno pomoga inne zrujnuja. Juz wole chodzic caly dzien niewyspana majac nadzieje ze w nastepna noc pospie.
Malgosia jak malolata wyglada! Jestem z niej dumna bo w koncu urodzilysmy sie w tym samym miescie http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif