Jak dzisiejsza noc ? Spokojnie mija ?
Kawa na dobrzy początek dnia
https://www.thermoprzepisy.pl/wp-con...2/kawarozp.jpg
gorzka czekolada podobno zdrowa...
Wersja do druku
Jak dzisiejsza noc ? Spokojnie mija ?
Kawa na dobrzy początek dnia
https://www.thermoprzepisy.pl/wp-con...2/kawarozp.jpg
gorzka czekolada podobno zdrowa...
czyli nie mam Cię kusić słodkościami...
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1...XNAibNAiaBoTAB
Rany... kolejny zimny dzień, wietrzny, deszczowy - już mam dość. Wszystkie zaległości obejrzane. Sprzątać m się nie chce...
A na okrągło ogrodów jak Mania oglądać nie umiem.
Dobrze, że jeszcze sudoku istnieje, ale ile można ?
Optus zapomniałąm ze Ty fejsa nie masz wiec nie mozesz zobaczyc filmiku z występu a nie umiałąm nastawic na publiczne.
Jeny ale cudnie podlało i jeszcze ma kilka dni padac i nawet nie marudze , niech pada bo głebiej i tak sucho ale za to wszystko normalnie bucha zielenią .
Grazynko no my naprawde zakrecone jestesmy bo mamy kanał Domo + a tam ogladamy Monty Dona w Gardeners World a teraz pokazuje ogrody wloskie no a na dodatek my wsio nagrywamy na zas zeby zima ogladac :D ot takie uzaleznienie .
Hihi wywaliłam dzis duzą reklamowe przydasi tak mnie zmobilizowałas do roboty bo zabrałąm sie za szafę z wsiem do decupage a tam skarbow duzo a durak zbierałam tez plastikowe puszki po lakierach ze niby w nich bede mieszac farby i nazbierałam tego zdecydowanie za d uzo.Znaxzy pierwszy krok zrobiony :D
Anoola no fakt Małgosia jak młodka a ta kondycja na scenie rewelacyjna .
No własnie starosc nasza bardzo niewesoło wyglada a najgorzej jak sie zacznie człek zastanawiac i liczyc lata to juz mozna w doł głeboki wpaść .
A dzis malowałam szuflade co to przyciagnełam ze smietnika co mnie mały nawyzywał od meneli i chyba niezły pomysł miałąm zeby zrobic z niej skrzynie na kwiatki , nawet mi sie widzi .
No a dzis slubny postawił czajnik i stawiajac od razu zalał gaz woda no i z godzinę tak się ulatniało , dobrze ze mi w koncu smród dziwny poczułam bo bysmy pewnie padli albo chata by poleciała w powietrze .
Maniu... brrr, nawet takiego scenariusza nie przywołuj.
To pewnie dlatego obecne palniki maja czujniki przeciw wypływaniu gazu...
Mnie przydałoby się wymienić kuchenkę, chciałabym elektryczną - tylko... jak nie ma prądu, to obiad na ognisku ugotować ? A u mnie wyłączenia się zdarzają. No chyba że - odchudzać się w tym czasie ?
Mówisz, że skarby wywalasz ? Jak jutro będzie dalej tak niesympatycznie - to dobiorę się do biblioteczki. No... dzień mi tam zejdzie !
Opty moja Ajska znowu rozrabiala. Nie dalam jej tabletki na zgage zeby sprawdzic i chyba cos jednak jest nie tak. Sama nie wiem – isc do weta czy nie. Ale nie moge wszystkiego zwalac na jej starosc…
Kuchenka na prad jest ciezka do kontroli. Bo jak sie cos mocno gotuje zanim skrecisz to muszisz odczekac trzymajac gar w powietrzu lub odstawiajac na nie wlaczona czesc az plytka sie ostudzi. Gaz zdecydowanie lepszy. Nawet jak ogladam chaty na “przyszlosc” to tez patrze czy jest gaz. Na prad to by musial mnie caly dom czyms zachwycic zebym sie zdecydowala.
Mania jak szuflada nie pasi to do smietnika, skad pochodzi.
Paskuda powinna mnie po glowce poglaskac, po tej smierdzacej!
No bo jak ostatnio bylam w ogrodniczym sklepie to mi wcisneli jedzonko dla zielonego.
Mania miala przypominac ze pierwszego kazdego miesiaca mam kfioty i inne ziele nakarmic. Ale kto Mani przypomni zeby mi przypomniala?
Ale mam tez takie smierdzace seasol. I co prawda nie pamietam co jest co ale jedno dla roslinek jest jak jedzonko a drugie jak kawa... tak lopatologicznie pani w sklepie wytlumaczyla, widzac ze maja do czynienia z debilem.
No i sobie obiecalam ze pierwszego dam jedno a pietnastego drugie.
Glupie to zielone skoro im jedna kawa na miesiac starcza ale niech im bedzie.
Ale za to ze jedza raz na miesiac maja ladna smukla figure, nie to co ja.
No i jeszcze passiflore obsypalam dookola trocinami od palmy co by mi w tej zimie nie zmarzla.
Czyli tak do konca to dnia nie zmarnowalam.
Czuje sie rozgrzeszona z lenistwa!
Opty, można mieć płytę gazową, SOLGAZ .
Anoolka, to znaczy co ? Jak nie dałaś zgagowej tabletki to Ajska niespokojna? Czy jeszcze inna sprawa ?
A ja nie mam pojęcia, o co z tą kawą dla roślinek chodzi. I dlaczego TYLKO jedzenie i kawa ? A np. alkohol i sex ?