Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Anoolko, no widze, ze wciaz jestes w poszukiwaniach:) szkoda, ze taki maly obrazek pokazuje
jak juz napisalas, i czekasz na odpowiedz, to odloz na bok te watpliwosci :)
A ja wybieraqm sie na wies, jeszcze nie pada, ale niezle sie juz ochmurzylo, oby zdazyc przed deszczem
dziewczynki,dzieki za uswaidomienie mnie co do rozdrabniacza,
a taka stara reczna sieczkarnie, z takim duzym kolem i korba, to mam
kiedys na niej cielismy liscie buraczane i trawe na pasze dla swinek:)
wszystkim milego weekendu, pogodowo lepszego niz u mnie:)
niech juz pada u Anoolki :)
Nie wiem
Opty kiedy zostanę emerytka, w poniedziałek dostarcze dopiero papiery a kiedy przyznawania nalicza tego nie wiem!
Pod lasem to rzeczywiście mogą sobie leżeć wielkie badyle.
Mania świecznik gotowy?
A zdjęcie zrobiłaś?
Anoolka widać, że swoim rozumem lepiej zadziałasz niż wety!
Ale wiem, że czasami jesteśmy tacy bezradni i myślimy, że fachowość jest i pomoc ale mogą też zaszkodzić.
Te psinki na zdjęciach są urocze!
Siedzę teraz u kosmetyczki jest mały poślizg wiec pisze .
Rano zaliczylam fryzjerke, trochę poprawy we fryzurce przed
Świętem
Zmarłych.
Na grudzień się umówiłem na zmianę koloru.
Weekwnd, oczywiscie ze za oknem ciemno a ja sie budze jak do pracy.
Ciekawe kiedy kawe podadza....
Podałabym ale nie umiem!:(
\_/ taki kubek tylko z kawą!:bad:
Bonusia, dobry kubek! Jak z baru mlecznego!
Dzieki :love:
Kawa ze śniadankiem - proszę bardzo
http://gs.uni.opole.pl/wp-content/up...u%C5%82-GS.jpg
Ale zabierz też budzik - żebyś tak wcześnie nie wstawała, szczególnie, jak na dworze pada i ciemno !!!
Musiałam restartować komputer - bo nie pozwolił mi nic wkleić w odpowiedzi, ani wysłać posta.
Penie się coś zawiesiło. Ale już dobrze
No ful wypas!1
Anoolka będzie zadowolona!:)
Maniu - to teraz na Montiego trzeba czekać do wiosny ? A ja myślałam, że chociaż do zimy będzie co oglądać.
To co wczoraj leciało - to beznadziejne... więcej gadani i łażenia, niż roślinek.
A może puszczą powtórki poprzednich serii, tak jak jest z innymi programami ? Mam taką nadzieję.
Jak świecznik gotowy - to też chciałabym go zobaczyć. No i wypadałoby go zabrać, żeby Ci chaty nie zagracał...
Bońcia - skoro złożyłaś papiery - to znaczy, że lada dzień urzędnicy Cię odpowiedni "sklasyfikują".
Widzę, że się na bóstwo robisz - bardzo dobrze, tylko przykład z Ciebie brać !
Anulka - skoro masz wątpliwości - to się wycofaj, nie czekaj, aż Cię wybiorą.
Cieszę się, że chmurki podesłane spełniły swoje zadanie.
Goduś - pogoda sprzyja Twojemu wypoczynkowi. Nie chce, żebyś się zamęczyła na polu.
A ta od maratonów gdzie znów się zakopała ? Rezydentów wspomaga ?
Poczekam na Manię - i idę do wyrka. Za bardzo napaliłam i śpiąca jestem...
a dziś dzien leniwców znaczy moj tez wiec mozna poswietowac
http://www.national-geographic.pl/me...469cbe9e2.jpeg
A ja miałam dzis pogrzeb w rodzinie a na dodatek bedąc na cmentarzu zobaczyłam znajome nazwisko przyjaciela z przed lat no i sprawdziłam w necie i okazało sie ze juz poł roku jak odszedł a ze kontakty nam sie juz urwały to i zadnej w iesci nie dostałam , a to na dodatek chrzesny małego .
Anoola w tym roku juz nic Nasze Dziecko mi nie wymysli bo to byla taka jednorazowa akcje a durne mysli łzą mi po głowie na okragło i nie widz e szans na jakas poprawa .
EE licha słabizna juz jestes łapy nie rozbujasz :p
Godus taka sieczkarnia to samo cudo na badyle ogrodowe a pociete wszystko zdecydowanie szybciej sie rozkłada i mniej miejsca zajmuje .
Optus i jak ten program Ci sie widzi , ja z decydowanie wole Gardeners world , ale mam juz sporo nagranych to se bede puszczac .Doczytałam ze tez Ci sie nie widzi ,i trzeba sprawdzac program bo oni tak jakos dziwnie daja te programy bo w zeszłym roku chyba dwie s erie leciały i jeszcze Monty jezdził po ogrodach Francji , fajne to było
a dzis tez odwiedziłam cmentarz tu gdzie tesciowa lezy bo trza dac wytyczne slubnemu no i lisci pełno ale jeszcze bardzo duzo na drzewach wiec nie ma co przyspieszac z robotą.
Pomysl kiedy wpadniesz .
Bonciu no nie moge wstawiac fotki swiecznika zanim Optus go nie odbierze bo musi miec niewiadomą do konca hehehe
Tez musze podstrzyzyny zrobic bo juz za długie pejsy wiszą .