Ps
Strazak dla jubilatki, puppy dla mnie!!!!
Ps
Strazak dla jubilatki, puppy dla mnie!!!!
Skąpiradło nie postawi...
Sama se nalałam. I zrobilam sobie pyszne kurze filety. Zaprawilam z majerankiem, musztardą i różnymi innymi i wyszły pyszne.
Zrobiłam w piekarniku.
Ajsa też przyznala ze pychotka.
No i zachcialo mi sie pieczywa. Od dawna nie jadlam, kupilam sobie dwie bułki, zaraz jedna wciągne po na poczęstunek od jubilatki nie mam co liczyc.
Szybciej nowy rok szkolny postawi niz ta moja wybranka....
Yoanko - zdrowia Ci życzę i cierpliwości - najbardziej !!!! Chudości, miłości, radości i CZASU. Odpoczynku , podróży i wszystkiego czego sobie zamarzysz
czy-kobiety-lubia-dostawac-kwiaty.jpg
A napitków jak nie było tak nie ma a co niektórzy niedługo spać pójdą.
I jak tu nie odwoływać ślubu????
Ludzka podłość nie ma granic!
Bardzo dziękuję za życzenia, jesteście KOCHANE !
Na razie tylko takie kielonki mogę postawić, bo nie mam dostępu do kompa
Y [kwiat] Y [kwiat] Y [kwiat] Y [kwiat] Y [kwiat] Y [kwiat] Y [kwiat] Y [kwiat]
Cholera, nie to forum, kffiotki nie wychodzą . . . Na starym były takie niebieskie . . .
Jesteśmy na termach w Uniejowie, to prezent od mężowidła i D. I wiecie co ? Wściekła jestem, bo NAPRAWDĘ chciałam siedzieć w domu, spać i jeść . I mieć wszystko w odwłoku. Czy to tak trudno zrozumieć ? Chcę SPOKOJU. Po 341 godzinach zapierdalania w sierpniu. Chyba mam prawo do odpoczynku takiego, jaki mi się podoba ?
Prawie się pokłóciliśmy. A właściwie - nie prawie. Urodziny, wolny weekend, a tu kwasy. Mężowidło samo na termach, a ja śpię w pokoju. W zamku arcybiskupów gnieźnieńskich. I mam wyjebane na wszystko . I nie mam zamiaru moczyć się w tych zatłoczonych termach i w tym jazgocie.
bo176-c0cd.jpg
Yoanko!
Wszelkiej pomyślności,dużo więcej chudości i wypoczynku ,relaksu jak lubisz!
Yoanko Kochana ....ile ja razy mylę te "kfffiotki" i jeszcze insze....Co się dziwić jak tyle lat się ich używało i ja najbardziej je lubiłam. No to jak Ty w swoje święto jesteś zła , to nie jest dobrze....ale ja się nie dziwię. Tyż nie lubię "nic na siłę" ...ale z drugiej strony TNM, chciał byś jak najlepiej odpoczęła....Mój MUSIAŁ BY mi się zapytać - czy ja tak chcę. Ale czy byłaby to niespodzianka ? No nie.
Kielonki są !! Więc zdrówko Twoje nieustannie, Anoola wstawaj , impreza jest ...o jeny jak za dawnych lat
Polewam 100 LAT
gf-9Ftn-6T9T-Gv8N_czerwone-wino-664x442-nocrop.jpg