Czilga się wkurzyła i czilga chce być piękna i zdrowa póki jest jeszcze młoda.
Każdy się zachwyca moją urodą i dodaje na końcu po cichu "ale teraz jesteś gruba".
DOSYĆ TEGO!
Ćwiczę dla siebie. Dla zdrowia. Dla samoakceptacji. Dla szczęścia.
Czilga się wkurzyła i czilga chce być piękna i zdrowa póki jest jeszcze młoda.
Każdy się zachwyca moją urodą i dodaje na końcu po cichu "ale teraz jesteś gruba".
DOSYĆ TEGO!
Ćwiczę dla siebie. Dla zdrowia. Dla samoakceptacji. Dla szczęścia.
widzę że my tak we dwie ciągle gadamy od miesiąca, że zaczynamy i zacząć nie możemy![]()
Dla szczęścia!!!To przede wszystkim... bo nie wiem jak Tobie, ale mi waga uprzykrza życie każdego dnia.
Odbiera pewność siebie itd. Pora to zmienić i zacząć cieszyć się życiem, prawda?!
Buziak!![]()
Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
Jestem tutaj: Wszystko jest możliwe...
No niestety ja też nie daje rady patrzeć w szyby wystawowe. Nawet ćwiczenia nie są tak wspaniałe jakie by były bez sadła.
Zakupy, zabawa z małym, dbanie o siebie. To wszystko może się zmienić, przy minimalnych zmianach w diecie i wprowadzeniu na stałe ruchu w życieEfekty zauważysz z miesiąca na miesiąc, a po roku ludziom szczeny opadną, a po 3 latach będą Cię wspominać i mówić "kurde jak ona to zrobiła", a po 10 latach "ja pie**ole jak ona super wygląda".
Czy to tak wiele?![]()
13kg za Tobą... widzisz, dałaś radę... dlatego teraz trzeba sobie przypomnieć tamtą siłę i DZIAŁAĆ!![]()
Połowę pracy ma za sobą, kto dobrze zaczął. Miej odwagę być mądrym, zacznij. Horacy
Trzeba zebrać siły i działać! Czas leci szybko... a za miesiąc mozemy byc pare kg chudsze i troche pewniejsze siebie![]()
Dieta na obcasach.
I cel-89, II cel-82, III cel-74
Nick mam długi i dziwaczny. Piszcie po imieniu- Sara . : )
te 13kg to samo jakoś po porodzie poleciało, ale fakt. W styczniu ruszyłam z taką siłą, że na początku schudłam 8kg.
hmmmm co to ja rozbiłam z moim mózgiem? :P
Oj tam, oj tam... ja pamiętam tę Twoją dumę po 8kg... wróćmy do tego, co?![]()
TAK! Wróćmy do tego.
Całą dzisiejszą noc myślałam o tym co mogę zrobić, żeby się jeszcze bardziej zmotywować?
Modyfikuje mojego bloga, niech będzie więcej rzeczy publicznych, nawet zdjęcia brzucha i jego fałd.
Przepisy, życie, marzenia, utracona nadzieja.
Chcę zarazić innych, a moim marzeniem jest stać się polską taralyn (oczywiście nie chce być tak nazwyana, albo nie chce byc jej kopią)- chce zarażać polskie dziewczyny i matki, które utraciły nadzieje.
Póki co czas brać się za siebie.
I Moniu Kochana wrócę do tego, ale tylko z Tobą
Dzięki że jesteś <3
WitamSpotkałyśmy się na akcji XXL. Mam nadzieję, że nie obrazisz się jeśli będę często nawiedzać Twój wątek
ale tak dawno mnie tu nie było,że większość "starej gwardii" zniknęła z diety.pl
![]()
Ja też walczę z kilogramami po ciąży z tym, że moje chłopaki mają już 5 i 4 lata![]()
Obiecałam sobie w tamtym roku,podczas wakacji nad morzem, że są to ostatnie wakacje, podczas których wstydzę się chodzić w bikini ..... no i właśnie przypomniała mi się ta moja obietnicaPostawiłam na ćwiczenia
i zdrową dietę no i czekam na efekty
![]()
Pozdrawiam