Odp: Wyboista droga do mety. - Część 3

Zamieszczone przez
Tomek
drobne uwagi i sugestie zawsze w cenie. Po to jest forum
Oczywiście i za każde uwagi jestem wdzięczna 

Zamieszczone przez
Tomek
Masz jakieś założenie w ilości tłuszczu na kilogram ciała, czy ustalasz na oko?
30% dziennego spożycia kalorii to tłuszcze i z reguły oscyluje to wokół 50-60g, czyli ok. 0.7-0.9g na 1kg ciała 
Z drugiej strony objawy podchodzą lekko pod anemię. Może dieta nie taka? Jesz jakieś witaminy? Ja ze swojej strony polecam zestaw witamin i minerałów VITA-MIN z Olimpu, na redukcji niezbędne.
Anemii nie mam, bo robiłam 3 tygodnie temu zestaw badań, bo właśnie chciałam się upewnić, że jej nie ma 
Witaminy jem w postaci owoców i warzyw, które bardzo często u mnie goszczą, szczególnie w ostatnim czasie urlopów. Ja aktualnie się wystrzegam wszelkich dodatkowych tabletek, bo mi już bokiem wychodzą, wystarczy, że mam swój codzienny zestawik z witaminą B6 w składzie

Zamieszczone przez
Sanddy
Oj sprobuj, nie ma cie kto zawiesc do tego lekarza ?
Co do Mc czy kfc...ja też już nic tam nie chcę zjeść. Pewnie by się ktoś znalazł, tylko właśnie odkryłam, że ta pani nawet nie przyjmuje... nic pogadam z mamą jak wróci z pracy.
Niefajnie ze skórą, ale dasz radę. Ćwiczenia zdziałają cuda, tylko musisz być cierpliwa 
Czuję się, jeszcze nie wiem w sumie. Taka trochę zdezorientowana i słaba, ale zaraz ruszam zmierzyć sobie ciśnienie i się coś poruszać.
Waga tak jak sądziłam wróciła do normy, ale fajnie było przez jeden dzień poczuć, że można ważyć 68kg
Miłego dnia
"To, co dają za d a r m o, na ogół nic nie jest warte. "
- Małgorzata Musierowicz