jak na razie slonko![]()
niedlugo przestanie
i wtedy ... sie bede martwic
a Ty spokojnie sobie dietkuj i nie panikuj za duzo
---------- Wiadomość dodana 26-11-2009 o 09:03 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 25-11-2009 o 21:46 ----------
Piekny dzionke dzisiaj
Slonko za oknem - srednio zimnowiatry sie uspokoily
, do pracki nie trzeba isc co by tu jeszcze aaa tylko musze sie ruszyc ... kontrakt podpisac no i zakupy - hmmm lista trzeba zrobic bo znowu zapomne czegos nabyc !!
MInusow nie uwzgledniam w programie dnia
Waga - nie lubi mnie dzisiaj - ale z drugiej strony utwalamy sobie te 112,5. Dobrze, ze mam wytlumaczenie @ sie zbliza wiec nie dziwny zastoj wagi.
Poszaleje troszke w kuchni musze na jutro jakies mufinki miesno warzywne wymyslic - hmmm mielone juz mam rozmrozone, twarog sie znajdzie , pieczarki i papryka tez - wiec cos tam poprodukuhe
Milego dzinka zycze wszystkim - sobie rowniez![]()
I faza 16/10/2009 - 10 dni - 4.6 kg mniej II faza 26/10/2009 ...do skutku a wg Dukana 13/11/2010
W 6 miesiecy ze 123 kg na 98 kg - 25 kg mniej
Zmagania z waga - Grupy Wsparcia Dieta.pl
U nas wyjątkowo ciepło
Basiu mam pyt. W jakiej ilości mogę pepsi i jaka???
Ty masz zastój????
lecisz jak burza!!!
Buziaczki
Olenko ja niecierpie / no nie cierpialam dietetycznych napoi i wogole gazowanych nie uzywalam a teraz...
Jesli chodzi o ilosc, moje zdanie nie przesadzac
Czasem jak chce mi sie cos slodkiego to wlasnie zapijam Pepsi ( cola jakos nadal do mnie nie gada , pepsi light tez - tylko MAX)
Wydaje mi sie , ze sproboj tak pol litra dziennie - jesli to za malo szklanka wiecej ale pamietaj ze jak waga bedzie Ci stala albo szla do gory to moze byc od coli czy pepsi.
Nie zawiera toto kalorii ale w polaczeniu z jedzonkiem niestety zatrzymuje czasami wode w zaleznowsci co jemy.
Przynajmniej ja tak zauwazylam u siebie.
Dzisiaj jednak sie pojawil @ wiec dlatego waga stoi ale ... ja tam nadal twierdze ze utrwalam i juz nigdy takie cos nie wroci wiec , nic tylko dietkowac dalej.
Zrobilam wlasnie mufinki z kurczaczka faszerowane pieczarkami - degustacja jutro - ale pachna ... bosko i wygladaja tez bosko
Oplacilo sie zainwestowac w foremki silikonowe i maszynke do mielenia miesa
A pogoda o dziwo nadal slonkokocham Irlandie
![]()
I faza 16/10/2009 - 10 dni - 4.6 kg mniej II faza 26/10/2009 ...do skutku a wg Dukana 13/11/2010
Już chwilkę nie było Basieńki i ja już tęsknie....
Ciumeczek kochana i pozdrawiam:-D
---------- Wiadomość dodana 29-11-2009 o 13:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 28-11-2009 o 14:39 ----------
Przesyłam gorące uściski dla Basieńki...
Już mi tęskno Basi nie ma....hmmm.....![]()
Witam zagladajacych
W niedziele mnie wywalilo a pozniej juz nie mialam czasu
Troszke zalatany weekend i bedzie zalatane nastepne 10 dni a moze i 14
ale coz czasem tak bywa.
Waga ... hm wczoraj pierwszy dzien proteinek dzisiaj 200g mniej w stosunku do wczoraj ale tylko 100 g mniej co do suwaczka ale spokojnie. Suwaczek zmienilamszybko coby sie nie zauroczyl
![]()
Nadal sie dziwie ze chudne !!!
Jem mniej ale za to troszke popijam ... syropek - jest bez cukru ale na pewno ma cos czego nie powinnam , no i tabletki do ssania.
Do tego w czystych proteinka chcialam jesc tylko proteiny bez dozwolonych jak maka kukurydziana, ale mufinki mi zostaly z niedzieli
Dzisiaj ostatnie zuzylam wiec ... ketozy nie bedzie ...
Niemniej jednak jesli nie skacze waga w gore jakos strasznie to co tam sie martwic
Wazne, zeby spadalai tak ma byc nadal
czego sobie i innym zycze
![]()
grunt, to spadeczki![]()
Dzieki Waszko
Lece zawiadomic ze zlecialo znowu !!!
I znowu w stosunku do wczoraj 1,2 kg !!!
NIEROZUMIEM ale sie ciesze
Stad dzisiaj 110,9
i zeszlam z BMI 40 !!!!
bardzo się cieszę razem z Tobą
oby tak dalej, a z nowym rokiem dwucyfrowa bedziesz