Strona 3 z 74 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 731

Wątek: Zmagania z waga

Awatar basiaka
    basiaka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Newtown Mount Kennedy

Domyślnie Odp: Zmagania z waga

Cytat Zamieszczone przez Barbarkaaa Zobacz posta
    Ja postanowiłąm dojść do dwucyfrówki na koniec stycznia.
    Robiłąś sobie test Ducana?
    Mam dojść do 85 kg w maju - wg pana doktorka.
    Barbarko zrobilam sobie test Dukana a jak chyba w 2 czy 3 dniu uderzeniowki, ktorej notabene niestety nie zrobilam prawidlowo
    Zachlysnelam sie mnogoscia przepisow i pomimo, ze ksiazke przeczytalam ale ... nie ustrzeglam sie mleka - bo bardzo lubie i nie wyobrazalam sobie zaczynac dnia od kubka przed sniadaniem a w uderzenieowce jest zabronione i jeszcze kilka innych bledow no ale nic uderzeniowke robi sie 1 raz wiec teraz soie zalozylam ze bede proteiny robic bez dozwolonych i zobacze w piatek bedzie rowno 4 tyg wiec jakies podsumowanie dla sie wyprodukuje

A wracajac do Twojego zapytania - test nie byl zrobiony bardzo szczerze, bo nie pamietalam wagi takiej po 18 - zawsze mialam okolo 80 chyba - nie przepadalam za waga moze i bylo po drodze z 70 - wpisalam na pale 65 i test mi wyszedl jak na suwaczku. czas ... rzecz wzgledna .
    Moj plan ktory bede realizowac i negocjowac z moja skromna ale niemala osoba jest do konca roku 100 ale pewno bedzie 105 - w sumie zdrowiej chudnac okolo 1 kg tyg. Na 1000 kcal chudlam swego czasu ok 6 - 7 kg m-nie wiec ... ale z drugiej strony ta skora ... zawsze mialam z tym problem po duzym ubytku ... ehhh NO i bylam ze ... hmm 15 lat mlodsza

Dieta wg GURU do konca listopada 2010 czyli dla mnie cos rok pozniej 3 faza do 2012 cos ponad 550 dni !!! ale jak nie mam miec jojo ... to co tam jakies marne 1,5 roku sie utrwalac - marchewka poczeka te 3 lata i buraczki tez
    I faza 16/10/2009 - 10 dni - 4.6 kg mniej II faza 26/10/2009 ...do skutku a wg Dukana 13/11/2010
    W 6 miesiecy ze 123 kg na 98 kg - 25 kg mniej

Zmagania z waga - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar Barbarkaaa
    Barbarkaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin
    Wpisy na blogu
    2

Fajna jestes babeczka.
    Powiedz jak robisz tatara z łososia, ja jego uwielbiam
    Podrówka

Awatar basiaka
    Mieszka w
    Newtown Mount Kennedy

Cytat Zamieszczone przez Barbarkaaa Zobacz posta
    Fajna jestes babeczka.
    Powiedz jak robisz tatara z łososia, ja jego uwielbiam
    Podrówka
    Dzieki Basiu

Tatar robie najprosciej jak sie da.
    Nabywam lososia wedzonego w plastrach - tak 200g do tego 3 ogoreczki drobno pokroic jak masz kiszone to super jak korniszony to tez dobrze, cebule drobno pokrojona wg uznania jesli chodzi o ilosc, pieprz - bo ja nie sole juz od kilkunastu lat, no i na ta ilosc 2 zoltka
    Jessssu jakie dobre .... tylko zuzywam nie na noc, bo jednak zatrzymuje wode w organizmie pomimo, ze nie sole

Posobno dobry nastepnego dnia - nie udalo mi sie sprawdzic

zezarlam calosc za kazdym razem

Pozdrowionka
    I faza 16/10/2009 - 10 dni - 4.6 kg mniej II faza 26/10/2009 ...do skutku a wg Dukana 13/11/2010

Antares jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

Witaj Basiu, jeszcze u Ciebie nie byłam. Widzę, że idziesz jak burza. A na uderzeniówce, to ja też zrobiłam trochę błędów. Ale teraz jakoś idzie. Tatrek z łososia musi być pycha. Muszę sobie też przyrządzić, bo ja teraz to często spożywam wołowy. Też dobry. Powodzenia Basiu. Pozdrawiam

NA DUKANIE:I FAZA OD 14-09-09 DO 20-09-09 minus 3 kg*II FAZA OD 21-09-09 DO 18-02-10 minus 20 kg*od 19-02-10 III faza
    TU JESTEM https://forum.jestemfit.pl/o...a-po-50-a.html

Awatar basiaka
    Mieszka w
    Newtown Mount Kennedy

Witaj Antares

Tatarek polecam - pychotka ja za wolowina nie przepadam - raz nabylam i .... jakos nie przemawia do mnie, w zadnej postaci.
    Za gulaszami nigdy nie przepadalam. Moze kiedys sie skusze jak uda mi sie zdobyc wolowine ktora bedzie wygladala na chuda bo tu ciezkawo jednak zawsze jakies biale widze kolo albo i naokolo.

Jak na razie mam czyste proteinki wiec nie wymyslam cudow.
    Chce sprawdzic czy bez dozwolonych produktow uda mi sie zgubic wiecej niz okolo kg, ze wzgledu na ketoze. Powiem w niedziele
    Pewno szybciej by szlo gdybym sie wiecej ruszala ale moj cross trainer ma max 115 wiec musi poczekac, do niedzieli najmarniej, ale od poniedzialku wsiade i popracuje nad bioderkami i lapkami

Moze jak pogoda pozwoli to jednak jutro pojde na jakis spacerek.
    W pracy nie bedzie to trzeba sie wykazac prywatnie

olenka814 Guest

Witaj Basiu!!! Ja Ducana zaczynam od piątku mam nadzieje, że przyniesie upragniony spadek wagi... Będę wpadać do Ciebie i podglądać jak Ci idzie no i oczywiście wspierać!!! POzdrawiam

Gratuluje spadku wagi!!!

Awatar basiaka
    Mieszka w
    Newtown Mount Kennedy

Witam Olu (chyba )

Dzieki zapraszam na watek bede sie produkowac z moich sukcesow no i grzeszkow - choc szczerze mowiac nie udalo mi sie swiadomie zgrzeszyc

A nieswiadomie sie nie liczy
    Czasem ytrzeba czytaz ze zrozumieniem

W koncu jak mowi Maszkuleczka ma byc bezstresowo !!

---------- Wiadomość dodana 12-11-2009 o 09:26 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 11-11-2009 o 22:03 ----------

Haa

Piekny dzionek sie zaczal
    Waga zaczela wspolprace !!!!
    Wiec moze srednia miesieczna wyjdzie tak jak powinna

Czyli po wspolpracy jest ... 115.5

No to moze cross trainer sie zalapie (na moja skromna osobe ) juz w sobote

Na zewnatrz mniej fajnie ale nie wieje tylko pada wiec bedzie dobrze.

Awatar basiaka
    Mieszka w
    Newtown Mount Kennedy

Waga zaczela wspolpracowac ale ... znalazlam w polowie ceny normalnej, wage z analizerem, a co tam wymienilam moja stara - bo moglam - no stara to ona nie byla, nawet miesiaca nie miala

Jakies dziwne rzeczy mi ona pokazuje ale .. pewno ma racje, tylko niewiem czemu te 2256 kcal ma sluzyc, ma zuzywac tyle czy jak

Zawsze mowilam, ze moje kosci duzo waza dlatego jestem taka ciezka, a tu tylko 2.4 kg !
    48.1 % tluszczu - jesuuu prawie polowa wody 85.0% ! miesni 40.9% i tu sie z lekka zastanowilam po dodaniu 48.1+85+40.9 = ...174 % jak to ma sie do calosci czyli 100%

Z cyferek bylam zawsze dobra ... moze to jakas nowa matematyka teraz !!

Na pocieszenie tego mojego badz co badz efektywnego odchudzania, zrobilam sobie prezencik i poszlam do fryzjera, a co niech wloski tez sie uciesza

Znowu sobie pojadalam ale nie zgrzeszylam czyste proteinki ida. Zadnych dozowlonych.

Wiec mam nadzieje, ze nowa wago analizatorka bedzie przychylna jutro i pokaze troszke deka mniej tak w ramach zapoznawczych moze

---------- Wiadomość dodana o 09:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:21 ----------

No i kolejne 300g mniej

Piekny dzionek, na dodatek sloneczny

Zyc sie chce

Awatar malutka8479
    malutka8479 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry

Dziewczynki o co chodzi z ta dietka Ducana?? Bo jakos tak nie doczytalam:P Gdybyscie mogly jakiegos ciekawego linka podeslac albo jakiez zalozenia?? Naprawde daje dobre efekciory??
    Pozdrawiam cieplo

olenka814 Guest

Basieńko dziękuję Ci za ten długi post bardzo mnie podniósł na duchu i zmotywował.

Masz racje kochana w tym co piszesz...100%racje.

DZIękuje

wpadaj częsciej do mnie

Strona 3 z 74 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów