Barbarko zrobilam sobie test Dukana a jakchyba w 2 czy 3 dniu uderzeniowki, ktorej notabene niestety nie zrobilam prawidlowo
Zachlysnelam sie mnogoscia przepisow i pomimo, ze ksiazke przeczytalam ale ... nie ustrzeglam sie mleka - bo bardzo lubie i nie wyobrazalam sobie zaczynac dnia od kubka przed sniadaniema w uderzenieowce jest zabronione i jeszcze kilka innych bledow no ale nic uderzeniowke robi sie 1 raz wiec teraz soie zalozylam ze bede proteiny robic bez dozwolonych i zobacze w piatek bedzie rowno 4 tyg wiec jakies podsumowanie dla sie wyprodukuje
A wracajac do Twojego zapytania - test nie byl zrobiony bardzo szczerze, bo nie pamietalam wagi takiej po 18 - zawsze mialam okolo 80 chyba - nie przepadalam za wagamoze i bylo po drodze z 70 - wpisalam na pale 65 i test mi wyszedl jak na suwaczku. czas ... rzecz wzgledna .
Moj plan ktory bede realizowaci negocjowac z moja skromna ale niemala osoba
jest do konca roku 100 ale pewno bedzie 105 - w sumie zdrowiej chudnac okolo 1 kg tyg. Na 1000 kcal chudlam swego czasu ok 6 - 7 kg m-nie wiec ... ale z drugiej strony ta skora ... zawsze mialam z tym problem po duzym ubytku ... ehhh NO i bylam ze ... hmm 15 lat mlodsza
Dieta wg GURUdo konca listopada 2010 czyli dla mnie cos rok pozniej 3 faza do 2012 cos ponad 550 dni !!! ale jak nie mam miec jojo ... to co tam jakies marne 1,5 roku sie utrwalac - marchewka poczeka te 3 lata i buraczki tez
![]()