Strona 11 z 30 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 299

Wątek: Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje.

Awatar waszka
    waszka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Ursynów / Kołbiel
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje.

U mnie weekend też jedzeniowo kiepski...
    ale dzis juz jest ok i dużo ruchu

Awatar xJennyx
    xJennyx jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje.

15min tez dobrze, ale nie wiem czy to jest sie sens szarpac jak Cie tak brzuch boli. Moze jakies inne cwiczonka?
    Plan 10 tygodni -> Cel 59.5
    Tydzien 2 /10: -2.1

TU JESTEM: https://forum.jestemfit.pl/p...uchem-591.html

Awatar Macchiato
    Macchiato jest nieaktywny Sławny na forum

U mnie weekend tez nie był dietetyczny, ale w sumie nie żałuję, bo było smacznie a i ruchu też miałam sporo

Awatar Nefrytowy_Ksiezyc
    Nefrytowy_Ksiezyc jest nieaktywny Znany na forum

Żarłam i tak
    Ale za to super mi się dziś biegło i biegałam chyba z 50 minut :O.

W sumie to trochę mnie martwi to wszystko, bo juz mam 5 dni opóźnony okres (a w ciąz nie jestem na pewno ;p). Moze to przez ten antybiotyk co bralam na angine... nie wiem sama.

Awatar Macchiato
    Macchiato jest nieaktywny Sławny na forum

Antybiotyk może być przyczyną ... nie denerwuj się na razie, poczekaj cierpliwie ...

diablick Guest

Fajnie pobiegałaś, zazdroszczę. Ja nie mogę, bo kolano coś mnie boli
    Pozdrawiam

Awatar fatti
    fatti jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Ninti skoro w ciazy nie jestes to przynajmniej za bardzo nie musisz sie stresowac ...5 dni to jeszcze nie tragedia moze faktycznie przez antybiotyk, albo ogolnie przez chorobe wiec czekaj cierpliwie
    a za bieganie to naprawde brawo !!
    1 cel 68.5kg-> 65kg osiagniety!!

tutaj walcze ja: https://forum.jestemfit.pl/s...inear#post3915

Awatar Meeeg85
    Meeeg85 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Wrocław

50 minut? Super kurcze, muszę się zebrać i też zacząc...

Awatar Nefrytowy_Ksiezyc
    Nefrytowy_Ksiezyc jest nieaktywny Znany na forum

Na wadze tka jak się spodziewałam - na razie bez rewelacji, troszkę mi smutno :P bo juz bym chciała znowu mieć 63, no ale będe musiała poczekać.
    Wstawię sobie tickerek.

Wczoraj dietowo ok, dziś też jak na razie w porządku. Wczoraj nie biegałam bo nie miałam kiedy, ale dziś juz sie postaram wyjść.

W ogóle to postanowiłam w miarę możliwości wychodzić wczesniej na to bieganie, jeszcze kiedy jest jasno i biegac troszkę dalej, bo tak to tylko po uliczkach dzielnicy bo tu czuję się w miarę bezpiecznie nawet po zmroku. Mam ambicję dobiec w tym roku na działkę którą mamy pod miastem. Wg taty tam jest ok 11-12 km. Mam nadzieję że gdzieś pod koniec wakacji mi się to uda

Ej, mam jakieś dziwne obawy co do tego mojego zakupu rolek, pieniądze leżą a ja mam coraz więcej wątpliwości bo ja nie umiem na tym jeździć! Nigdy nie miałam rolek, wylize na ulice jak jakas pokraka i sąsiedzi się będą ze mnie smiać ze taka stara dziewucha coś wymyśla i wyprawia ! AAA
    Juz sama nie wiem :|
    Może przeznaczyć tą kasę na fitness... jezó ale ja jakoś tego nie lubię jednak no.
    Radźcie coś ludzie :P
    Ostatnio edytowane przez Nefrytowy_Ksiezyc ; 27-04-2010 o 13:36

Awatar fatti
    fatti jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Hm no z rolkami to sama nie wiem co Ci doradzic , tym bardziej jezeli nie potrafisz jezdzic...ale wiem ze jezdzenie na lyzwach naprawde super dziala na organizm i daje mega wycisk a to podobne ruchy do lyzew
    1 cel 68.5kg-> 65kg osiagniety!!

tutaj walcze ja: https://forum.jestemfit.pl/s...inear#post3915

Strona 11 z 30 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów