U mnie weekend też jedzeniowo kiepski...
ale dzis juz jest ok i dużo ruchu
U mnie weekend też jedzeniowo kiepski...
ale dzis juz jest ok i dużo ruchu
15min tez dobrze, ale nie wiem czy to jest sie sens szarpac jak Cie tak brzuch boli. Moze jakies inne cwiczonka?
Plan 10 tygodni -> Cel 59.5
Tydzien 2 /10: -2.1
TU JESTEM: https://forum.jestemfit.pl/p...uchem-591.html
U mnie weekend tez nie był dietetyczny, ale w sumie nie żałuję, bo było smacznie a i ruchu też miałam sporo![]()
Żarłam i tak
Ale za to super mi się dziś biegło i biegałam chyba z 50 minut :O.
W sumie to trochę mnie martwi to wszystko, bo juz mam 5 dni opóźnony okres (a w ciąz nie jestem na pewno ;p). Moze to przez ten antybiotyk co bralam na angine... nie wiem sama.
Antybiotyk może być przyczyną ... nie denerwuj się na razie, poczekaj cierpliwie ...
Fajnie pobiegałaś, zazdroszczę. Ja nie mogę, bo kolano coś mnie boli
Pozdrawiam![]()
Ninti skoro w ciazy nie jestes to przynajmniej za bardzo nie musisz sie stresowac ...5 dni to jeszcze nie tragedia moze faktycznie przez antybiotyk, albo ogolnie przez chorobe wiec czekaj cierpliwie
a za bieganie to naprawde brawo !!![]()
50 minut? Superkurcze, muszę się zebrać i też zacząc...
Na wadze tka jak się spodziewałam - na razie bez rewelacji, troszkę mi smutno :P bo juz bym chciała znowu mieć 63, no ale będe musiała poczekać.
Wstawię sobie tickerek.
Wczoraj dietowo ok, dziś też jak na razie w porządku. Wczoraj nie biegałam bo nie miałam kiedy, ale dziś juz sie postaram wyjść.
W ogóle to postanowiłam w miarę możliwości wychodzić wczesniej na to bieganie, jeszcze kiedy jest jasno i biegac troszkę dalej, bo tak to tylko po uliczkach dzielnicy bo tu czuję się w miarę bezpiecznie nawet po zmroku. Mam ambicję dobiec w tym roku na działkę którą mamy pod miastem. Wg taty tam jest ok 11-12 km. Mam nadzieję że gdzieś pod koniec wakacji mi się to uda
Ej, mam jakieś dziwne obawy co do tego mojego zakupu rolek, pieniądze leżą a ja mam coraz więcej wątpliwości bo ja nie umiem na tym jeździć! Nigdy nie miałam rolek, wylize na ulice jak jakas pokraka i sąsiedzi się będą ze mnie smiać ze taka stara dziewucha coś wymyśla i wyprawia ! AAA
Juz sama nie wiem :|
Może przeznaczyć tą kasę na fitness... jezó ale ja jakoś tego nie lubię jednak no.
Radźcie coś ludzie :P
Ostatnio edytowane przez Nefrytowy_Ksiezyc ; 27-04-2010 o 13:36
Hm no z rolkami to sama nie wiem co Ci doradzic , tym bardziej jezeli nie potrafisz jezdzic...ale wiem ze jezdzenie na lyzwach naprawde super dziala na organizm i daje mega wycisk a to podobne ruchy do lyzew![]()