Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 60

Wątek: Przyszła dietetyczka na własnej skórze sprawdza czy da się zdrowo schudnąć;)

Awatar suslak
    suslak jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Przyszła dietetyczka na własnej skórze sprawdza czy da się zdrowo schudnąć;)

dieta to pikuś po diecie to dopiero zaczyna się jazda
    To ja
    Łork in progress pliz łejt

wildrose jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Przyszła dietetyczka na własnej skórze sprawdza czy da się zdrowo schudnąć;)

Pewnie, że tak, myślę podobnie. Nie ważne ile czasu to zajmie, byle udało się osiągnąć cel (bez efektu jojo, rzecz jasna).

Awatar Agniecha2q
    Agniecha2q jest nieaktywny Znany na forum

Wiem kobitki Znam ja się z jojkiem bardzo dobrze bo szybciej mi kilosy wróciły niż się ich pozbyłam

Właściwie to chciałabym nabrać takich nawyków żywieniowych żeby już na zawsze zmienić dietę i nie czuć się skrzywdzona jeśli nie zjem do kawy ciasta ale też nie mieć wyrzutów sumienia za kostkę czekolady od czasu do czasu...

Generalnie to muszę się pochwalić ze jeszcze rok temu dzień bez słodyczy był dla mnie niemal nierealny a teraz nawet o nich nie myślę bo się odzwyczaiłam. I przykładowo ważę tyle co rok temu(po koledze jo-jo) ale w talii mam jakies 3-4cm mniej(tłuszcz pochodzący ze słodyczy odkłada się w brzuchu).

wildrose jest nieaktywny Znany na forum

Tego o tym tłuszczu na brzuchu nie wiedziałam. Na szczęście nawyki można zmienić na lepsze (choć na początku jest trudno), gratuluję wyjścia ze "slodyczowego nałogu". Przyznam, że mam małą słabość do słodyczy i czasem sobie pozwalam np. na ciasteczko do kawy.

Awatar suslak
    Mieszka w
    Szczecin

zgadzam się po ostatnich wybrykach dupsko mi się mieści w spodnie ale brzuch tak średnio
    To ja

Awatar Agniecha2q

Witam
    Od 12stej w nocy męczy straszny ból żołądka. Nie wiem skąd się to bierze ale od wiosny co jakiś czas(kilka dni, tygodni) dopadają mnie nocne bóle żołądka, czasem pomagają tabletki przeciwbólowe, a czasem męczę się po kilka godzin Jedyne co zaobserwowałam że częściej się to zdarza kiedy przed snem zjem nabiał i kiedy mam stresujący dzień. Teraz już mnie nie boli ale a pobolewa i mam uczucie że wszystkie flaki mi poskręcało...

Awatar suslak
    Mieszka w
    Szczecin

Nie polecam na ból żołądka tabletek przeciwbólowych bo dodatkowo obciążają.
    najlepiej jakbyś skontrolowała stan zdrowia swojego żołądka
    To ja

katkanna Guest

Cytat Zamieszczone przez Agniecha2q Zobacz posta
    A może znajdzie się jakaś pani która schudła "prawdziwie" zdrowo? Przez zdrowo rozumiem sytuacje w której w diecie nie brakowało żadnych składników odżywczych, w której nikt drastycznie nie uciął liczby spożywanych kcal, która nie składała się z jednego posiłku dziennie....
    To ja się zgłaszam - 10 kg na minusie, bez diety, zmieniając nawyki. Chociaż u mnie dochodził stres, zmiana lekarstw, miałam okresy, kiedy stres nie pozwalał jeść (teraz w takim okresie jestem), ale cały czas staram się odżywiać racjonalnie. Zapraszam do wątku po szczegóły

Awatar Agniecha2q

Cytat Zamieszczone przez suslak Zobacz posta
    Nie polecam na ból żołądka tabletek przeciwbólowych bo dodatkowo obciążają.
    najlepiej jakbyś skontrolowała stan zdrowia swojego żołądka
    Ja wiem że nie powinno się brać przeciwbólowców ale ból momentami jest taki że ręce mi się trzęsą i dostaję zimnego potu. Lekarz mi przepisał no-spe która sobie może w d**cie wcisnąć bo mi nie pomogła nigdy... czasem pomaga espunisan. Muszę wybrać się to jakiegoś specjalisty ale to jak będę w Poznaniu bo w mojej miejscowości leczą sami szamani.

---------- Wiadomość dodana o 12:11 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:10 ----------

Cytat Zamieszczone przez katkanna Zobacz posta
    To ja się zgłaszam - 10 kg na minusie, bez diety, zmieniając nawyki. Chociaż u mnie dochodził stres, zmiana lekarstw, miałam okresy, kiedy stres nie pozwalał jeść (teraz w takim okresie jestem), ale cały czas staram się odżywiać racjonalnie. Zapraszam do wątku po szczegóły
    Witaj!
    Z chęcią zajrzę. Doświadczenie innych jest zawsze mile widziane

Awatar suslak
    Mieszka w
    Szczecin

koleżanka moja ostatnio wylądowała w szpitalu z perforacją, dlatego namawiam do kontroli u specjalisty
    To ja

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów