Strona 1 z 19 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 186

Wątek: Byle kupić mniejsze ciuchy na zimę! ;)

Versus86 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łąg

Domyślnie Byle kupić mniejsze ciuchy na zimę! ;)

Na diecie jestem od 20 lipca... Z tym, że ostatnio jakaś depresja mnie "naszła" i jadłam te rzeczy, których sobie konsekwentnie przez 2 miesiące odmawiałam. Dziś jednak postanowiłam jakby wrócić na właściwą drogę, heh.

Więc: od 20 lipca schudłam 14 kilogramów. Było już 16 mniej, ale jak pisałam wyżej - deprecha dziwna nadeszła. Momentalnie przybyły mi te dwa parszywe, niechciane kilogramy. Tak więc wracam, wracam...

Jestem na diecie manipulowania metabolizmem, czyli jem białka i węglowodany w różnych proporcjach. Dietka ogólnie jest świetna, jem pyszne jedzonko i chudnę... znaczy chudłam, a teraz znów zaczynam.

Z motywacją jest średnio, dlatego założyłam ten wątek, by mnie ktoś z was, kochani, wsparł duchowo. Na początku motywowała mnie sprawa, o której nikomu nie powiem. Teraz - motywuje mnie chęć usłyszenia od ludzi po raz enty: "Madzia, wyglądasz świetnie!" , "Madzia, ale schudłaś!" , "Madzia, gratulacje, brawo!"...Itd... Hehe, słabe to może ale prawdziwe.

Waga początkowa to były 83 kilogramy. Jaka masakra!!! Teraz ważę 69 kilo i mam zamiar zrzucić jeszcze tak 13-15. Mam 24 lata, 1,63 (mniej więcej) wzrostu. Sobie wyliczyłam idealną wagę i mi wyszło, że powinnam około 55 ważyć. No więc tego się uczepiłam.

Generalnie to mam 2,5 letnią córeczkę ( moje małe szczęście ), ale nie po ciąży tak przytyłam. Ja zawsze byłam "puszysta", heh. Czas się ogarnąć, bo wyglądałam źle, aczkolwiek jakoś z tą tuszą żyłam. Teraz chcę zmian, chcę pokazać innym że jak się chce to można i chcę kurczę kupić sobie kozaki na zimę! ;D

Kochani, jeśli macie koncepcję, by mnie jakoś wesprzeć, to proszę się wpisywać, każdy wpis doda mi otuchy i poprawi nastrój - wiem, jacy jesteście motywujący i jak potraficie "osłodzić" dietę.

Pozdrawiam gorąco! ;*

Awatar suslak
    suslak jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Byle kupić mniejsze ciuchy na zimę! ;)

witam! ja również wracam na łono diety bo dopadło mnie małe jojko i muszę się opamiętać
    Gratuluję zrzuconych kilosków

będę wpadać ze wsparciem i liczę również na rewanż

Powodzenia!
    To ja
    Łork in progress pliz łejt

Awatar XkagaX
    XkagaX jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Gratuluję już zrzuconych kilogramów i życzę dalszych spadków
    Sama jestem po niedawnej "depresji dietowej", ale wróciło mi dużo więcej Nie ma co, w końcu je zrzucę i będę kontynuować cel
    Będę wpadać i wspierać

Awatar Agniesiaaaa22
    Agniesiaaaa22 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

ja rowniez gratuluje tych zrzuconych kg , na jakiej diecie bylas?

bede do Ciebie zagladala

narazie pozdrawiam

Mieszka w
    Łąg

Dziękuje za gratki.

Jestem na diecie manipulowania metabolizmem, tak jak pisalam. Polega to na tym, ze jem pewne produkty weglowodanowe i pewne białkowe. Są różne proporcje skladników, np. pierwszego dnia jem trzy węglowodanowe i jeden węglowodanowo-bialkowy, drugiego trzy weglowodanowe i jeden białkowy itd. Cykl trwa 9 dni, a potem od początku.

Nie narzekam na tą dietę, jest bardzo fajna, chociaż można mieć wrażenie monotonności i ciągłego jedzenia tego samego. W związku z tym pozwalam sobie na malenkie odstępstwa, tzn. czasem zjem płatki z mlekiem, białą bułeczkę z jakimiś warzywami, czasem jakieś ciastko. Nie umieram przez to. ;p

Właśnie dziś konsumuję na śniadanie musli z mlekiem, w kolejce czeka kawałek chlebka razowego z pomidorem - zero masła czy przypraw.

Dziękuję jeszcze raz za posty i już szybciutko zaglądam do was. ;*
    Ostatnio edytowane przez Versus86 ; 28-10-2010 o 08:00

Awatar XkagaX
    XkagaX jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Bardzo fajna ta dietka, kojarzy mi się z ONZ Efekty muszą być podobne, czyli świetne

Awatar suslak
    Mieszka w
    Szczecin

ja sobie znów regularnie dukam i jak zwykle najbardziej mi służy, ale Twoja dietka też nie głupia
    To ja

Mieszka w
    Łąg

Może i podobna do ONZ, ale ja jem cztery posiłki dziennie, co trzy godziny i składniki się różnią jednak, jak tak czytam. Po tej diecie też się podobno metabolizm reguluje, więc nie ma jojo. Ja jednak odchodzę od tej diety chyba za bardzo, np. nienawidzę jajek, mięso to toleruję jedynie w postaci piersi kurczaka, warzyw gotowanych nie zjem - surowe za to wszystkie! Więc idę sobie własnym tropem trochę, a i tak działa.

Dziś zjadłam:
    - miseczka musli z mlekiem
    - kawałek chleba z samym pomidorem
    - kawałek pieczonej piersi kurczaka - w przyprawach
    - jabłko
    - kiwi
    - kawa z mlekiem
    - kawałek suchego chleba razowego ( na zagrychę kurczaczka )
    - ze dwa litry wody niegazowanej

Tak sobie myślę, że jestem i najedzona, i szczęśliwa. Nie mam problemów z niejedzeniem chleba białego, ziemniaków czy słodyczy - nigdy za tym nie przepadałam. Moim utrapieniem był fast foody, czyli wszelkie frytki, hot-dogi, kebaby i pizze ( w szczególności kebab i pizza - kooooocham :P ). No i of course jedzenie po nocach, wieczorami... I tak mi się przybrało do tamtej ohydnej wagi. 83,83,83,83... Sobie będę powtarzać to się zepnę jeszcze bardziej. :P

Awatar suslak
    Mieszka w
    Szczecin

masz zamiar zrobić sobie suwaczek? bo tak odruchowo go szukam w Twoim podpisie i nie ma
    To ja

Mieszka w
    Łąg

No nie ma nie ma... Jak sie robi ten suwaczek, bo to fajna sprawa tylko technicznie nie ogarniam. ;p

Strona 1 z 19 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów