Myślisz, ze to zaraźliwe może być? To może się zarazę![]()
Myślisz, ze to zaraźliwe może być? To może się zarazę![]()
hehehehehh moze byc zaraźliweZARAŻAM CIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehehheheh nie idzjestes chora
![]()
![]()
Hehe...jeszcze chyba do mnie nie dotarło...ale mzoę do imprezy dotrze...dziś impreza, jutro na torta jestem zaproszona...nie lubię tortów, ale jak mus, to mus
A mówiąłm Wam, ze mój śliczny tort ślubny na podłodze wylądował, zdążyąłm ukroic 4 kawałki, dalam M do potrzymania i się zsunął z patery
hehehehhe grunt ze wy mieliscie tortanio i bylo wesoło
![]()
a ja uuuuwieeelbiaaaam mniami mniami oj a jak jeszcze jest czekoladowy i nasączony, albo z orzeszkami, albo dużo śmietanki ... uuuu... muszę się spiąć z tą dietą cholernie!!!! i jeśli osiągnę coś koło idealnie idealnych założen moich to na moje ćwierć wieku zrobię sobie mega pysznego torta i go zeżrę sama, wcale się nie podzielę
![]()
![]()
A potem to już tylko pólroczna walka z jojem po torcie
No to rzeczywiście śmiesznie z tym tortem weselnym... będziecie mieli co wspominać
Pipuchna no to Ci zazdroszczę, jak Cię odrzuca! Masz przepis na to jakiś?
Ja torty kochaaaaaaaam z bitą śmietanką no mniam![]()
Och, szalone kobiety!!!! Gdzie tu na forum o tortach pisać...!!!!! wstydźcie się!!!! Smaka tak robić na taki pyszniutki, przekładany śmietaną, z owocami, wilgotny torcik mhmhmhmmmmDobrze, że ja torty to tylko na weselach jadam, a tych niewiele w ciągu roku
W sierpniu mam wesele brata, ciekawe jaki będzie torcik?
![]()
Hej laseczki!!! A ja wczoraj pogrzeszylam torcikiemna szczescie kawalkiem tylko( chociaz nie lece az tak na nie).
Kalafiorek czy brokulek moge zjesc sama gotowany w osolonej wodzie i nic wiecej!!! Chociaz latem kiedy czasem moja corka mowi " Mamus zrob z posypka"- to raz dwa i ulegne i zrobie dla siebie tez z polewka maselko i buleczka. Nokurka co. Chwilka rozkoszy w gebie cale zycie w biodrach
Jamelus czyli swietujemy dzis JOZEFINKI. Jakbym byla w Pl to od dzis do konca maja imprezom domowym i obzarstwu nie bylo by konca
. Tak to lapie tylko za sluchawke i skladam grzecznie zyczonka
z jednej strony sie ciesze , z drugiej mi smutasno
Nie mozna dac sie zwariowac- trzeba jesc wszystko ale ciupinkei oczywiscie z rozsadkiem.
Start2009-99kg>85,5(2010)>2.01.2011-91kg>87kg teraz
Tutaj jestem Malymi kroczkami..byle do przodu- Grupy Wsparcia Dieta.pl