Strona 67 z 231 PierwszyPierwszy ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 2305

Wątek: Jamelka25

betty_boo Guest

Domyślnie Odp: Jamelka25

Hej
    Cieszę się, że sprawa z sernikiem została sukcesywnie zakończona! To straszne jakie pokusy mogą czasem przyjść. Ale najgorzej było na początku, teraz mija mi prawie miesiąc diety i nie jest tak źle. W ogóle nigdy w życiu bym nie pomyślała, że uda mi się być miesiąc na diecie.
    Z jajnikiem to lepiej wybierz się do lekarza.
    3maj się :*

Awatar qurrka
    qurrka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Oj to ja miałam tak z sałatką warzywną z "majonezem" od soboty... i chodziłam i do każdego posiłka łyżeczka sałatki lądowała u mnie na talerzyku... aż normalnie tacie zrobiłam kolacje to mu napakowałam 3 wielkie łychy tej sałatki... więc zjadł prawie całą miske dla mojego bezpieczeństwa

oj... mam nadzieje że ten jajnik przestanie... a może na zmianę pogody tak reaguje ;]

Marteee jest nieaktywny Znany na forum

Jamelko może się przeziębiłaś czy coś albo @ nadchodzi???

Dzielna Kobieto! Chylę czoła przed Twą konsekwencją w obronie przed podłym sernikiem!

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez qurrka Zobacz posta
    a może na zmianę pogody tak reaguje ;]
    haha, dobre...

jak będzie edlaej bolał, to pójde do gina w poniedziąłek, bo u nas raz w tygodniu pryzmuje i jest luzik, a jak pójdę do poradni K, to jest dużo ludzi i mało komfortowo..w sumie musze iść po tabletki, bo zostały mi na 1 cykl...na ten i muszę sobie zrobić cytologie, chodzie do gina kilka razy w roku, a cytologie miałam robioną 2 i pół roku temu, zapominam o niej

---------- Wiadomość dodana o 08:23 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:23 ----------

Zapomniałam o wadze dziś 106,1 czyli od poniedziałku mniej 600 gram Teraz w niedziele ważenie.

---------- Wiadomość dodana o 08:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:23 ----------

Cytat Zamieszczone przez Marteee Zobacz posta
    Jamelko może się przeziębiłaś czy coś albo @ nadchodzi???
    własnie mi mi się skończyła w poniedziałek .

Marteee jest nieaktywny Znany na forum

No rzeczywiście leci Ci teraz w tempie światła. Tylko pogratulować

ladieu Guest

Witaj Jamelko fajnie waga spada tylko gratulować
    Qurrka co do majonezu ja kupuję taki nowy z Winiar Jogo Majo.Jest to sos majonezowo-jogurtowy ale smakiem przypomina zwykły majonez.Dla porównania majonez z Winiar ma 702kcal a ten 345kcal.

Jamelka25 Guest

Cytat Zamieszczone przez ladieu Zobacz posta
    Jest to sos majonezowo-jogurtowy ale smakiem przypomina zwykły majonez.Dla porównania majonez z Winiar ma 702kcal a ten 345kcal.
    Nawet niewiedziąłm, ja kupuje light obojętnie jakiej firmy, ostatnio kupiłam kielecki, bo nie zawiera cukru

ladieu Guest

ten akurat ma cukier sprawdziłam przed chwilą z ciekawości

Jamelka25 Guest

Wiem, ale ten kielecki kupiłam do MM, a ze się nie zdecydowałam, to bez różnicy Ja nie unikam az tak bardzo tłuszczy, bo potzrebne sa, zęby rozpuszczały sie witaminy, które nierozpuszczają sie w wodzie A, D, E , K i F

Awatar dolinalotosu
    dolinalotosu jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

cześć Jameluś!
    pozdrawiam cieplutko a wieczorem nadrobię zaległości
    co do tłuszczy masz racje, nawet masło jest potrzebne dla zdrowia....odrobinka oczywiście

Strona 67 z 231 PierwszyPierwszy ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów