To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wiecie z tym zamykaniem wątku i przenoszeniem ,to jakaś paranoja. Znowu wyjadę i jak wrócę ,gdzie ja WAs znajdę? Taka zabawa w ciuciubakę. Rozumiem ,że być może jest to konieczne ,ale jakże uciążliwe!
Dzisiaj za klamerkę robiła Kreseczka................................![]()
[7.10-3,12 2010 I,II faza = 10,80 kg
od 6.06.2011 IV faza z wagą 74,20kg
Witajcie!
Zgadzam sie z przedmowca...Upierdliwe to i uciazliwe z tymi kolejnymi watkami...
Czy ktoras wie wlasciwie dlaczego taki system przyjeto? I cz to juz na zawsze tak zostanie?
Mnie waga dzis na dzien dobry ciut rozczarowala-widac ten wczorajszy spadeczek to byla jej jakas jednodniowa fanaberia, a ja w swej naiwnosci zaraz suwaczek(dla zachety!) zmienilam... nic to dzis znowu 66kg...no ale patrzac przez rozowe okulary Sonki...to przeciez cudowny wynik-prawda?![]()
I koniec spokoju, wnuczka wstała to ja muszę znikać.Może wieczorem zajrzę.
[7.10-3,12 2010 I,II faza = 10,80 kg
od 6.06.2011 IV faza z wagą 74,20kg
Witajcie w nowej odsłonie w mroźny niedzielny poranek - 19 st brrrr
Żeby odpowiedzieć , muszę kopiować jak cajmer
Kawka już mi przestygła, ale sączę z przyjemnością
Hellen
"patka jest z tyłu płaszcza, taki prostokątny kawałek materiału, zawsze miałam w dzieciństwie płaszczyki z patką z tyłu
no ale we wojsku może być , że patka to cóś innego... "
Masz rację, z tyłu płaszcza jest patka, ale tutaj można powiedzieć "patka kołnierzowa haftowana".
Ale będę drążyć temattak mnie to zaabsorbowało, że gotowa jestem obejrzeć fim aby usłyszeć co powiedział Franek Dolas????
---------- Wiadomość dodana o 08:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:39 ----------
Haluska
" Bosze, dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych odchudzajacych się mężów i ty i Goldwi i Antona...mozecie spokojnie robic chude jedzonko, nie kupowac ani nie gotować kalorycznych potraw.... "
U mnie to nie tak wygląda do końca, mąż tylko je na kolacje owsiankę a reszta B/Z
---------- Wiadomość dodana o 08:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:41 ----------
RASTI przepis ciekawy, nawet jako smarowidełko do chlebka![]()
Ostatnio edytowane przez Goldwingerka1800 ; 12-02-2012 o 08:51
Ach zapomnialam zapytac? Rasti- Co to znaczy serek wiejski duzy? To 200g takiego bialego sera w "mokrych ziarenkach"?
Ja musze u nas szukac odpowiednika, wiec potrzebuje dokladnych danych...
W polskim sklepie mozna dostac tylko twarog poltlusty w kostkach-to sie pewnie nie nadaje...albo trzeba by widelcem rozgniesc i polaczyc ze smietana badz jogurtem?