Przychodzi baba do lekarza.
- Panie doktorze, jesteśmy z mężem już pół roku po ślubie i współżycie nam nie wychodzi. Tak szczerze mówiąc, to nie wiemy, jak to się robi.
Lekarz był nieśmiały, nie bardzo wiedział, jak to objaśnić pacjentce. Przywołał ją do okna.
- Widzi pani te dwa pieski na trawniku To trzeba robić tak samo.
Po kilku dniach uszczęśliwiona baba przychodzi do lekarza.
- Panie doktorze, serdecznie panu dziękuję. Współżycie układa nam się teraz wspaniale, tylko na początku mąż nie chciał wychodzić na trawnik.
kochana na tej nk takie dziwy sie porobily ze szok !!!!!!!!!!! na poczatku bylo tylko fajnie znajomi i git a teraz powymyslali zzdjecie jakies avarty kaza sobie placic sms-ami jak sie chce zobaczyc kto na nasz profil wchodzil tylko wymyslaja i kase ciagnal a i tak juz wiele ludzi rezygnuje z tego profila
komu tam przyjdzie na mysl ta dieta.... a poza tym u mnie ci co wiedza ze sie odchudzam na dukanie pewnie nawet im mysl nie przeszla zeby zobaczyc czy jest takie forum i jak im opowiadam na jakich zasadach jest ta dieta bo chca sie czegos wiecej dowiedziec (zwlaszcza jak opowiadam ile to mniej wiecej trwa) to wiekszosc z nich nie wraca do tematu
oj kochana nie poruszaj p[rzy mnie tego tematu bo nie wygrasz i zrobi się awantura. A żeby ci udowodnić że nie masz racji podam przykład. Otwierasz ogródek piwny, przez pierwszy miesiąc piwko dla pierwszy 10 osób za free, po miesiącu koniec promocji i trzeba za piwko płacić, będziesz się kłóciła awanturowała, pisała do gazet i wylewała żale na forum? nie kupisz piwko i wypijesz i tu jest tak samo to jest firma i żeby zarabiać może robić co chce, byle zgodnie z prawem a jak Ci się nie podoba to adijos bejbe.
a ja tego zdjęcia z komórki nie widzę.... :/ czyżbyś Arku juz je usunął??
wszyscy widzieli a ja nieeeeea ja pierwsza o zdjęciu pisałaaaammm...
---------- Wiadomość dodana o 12:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:23 ----------
łee jeejuuu a co to?? kłótnia o NK?? hihiihi![]()
ja też się nad tym zastanawiam, trzyma mnie tylko te, że z niektórymi nie mam kontaktu na codzień, mieszkają daleko i nie mam jak się z nimi zobaczyć, więc tu możemy looknąć jak i co
mnie raczej nikt tu szukac nie będzie, a jeśli już to nie mam się czego wstydzić, moich nagich zdjęc tu nie znajdą, haha, więc spoko, dooopy nie pokazuję więc jest OK