Strona 15070 z 28937 PierwszyPierwszy ... 14070 14570 14970 15020 15060 15068 15069 15070 15071 15072 15080 15120 15170 15570 16070 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 150,691 do 150,700 z 289368
Like Tree2Lubią to

Wątek: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Awatar ilina83
    ilina83 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Dolne Wymiary

Domyślnie Odp: dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat Zamieszczone przez platyna19 Zobacz posta
    możesz wrzucić te zdjęcie, które zrobiłeś komórką, a później drugie, które zrobi Ci żona
    ja dlatego nie wpisuję miejsca zamieszkania, a rok urodzenia ujawniłam tez po jakimś czasie
    zdjęcia też wrzuciłam z pewną obawą.... no ale jak ktoś ze znajomych mnie tu rozpozna to trudno się mówi
    też musze popracować nad zmianą galeri
    W sumie jak rozpozna to rozpozna, nie kradniemy i nie kłamiemy, zdjęcia są nasze, a że się odchudzamy to nie trudno zauważyć patrząc na nas Ja maksymalne ograniczenia mam zrobione na NK, a i tak często niepowołana dusza pojawia się na profilu
    Moje życie ma soundtrack

start 06.11.2012

Awatar Justys1920
    Justys1920 jest nieaktywny Sławny na forum

Przychodzi baba do lekarza.
    - Panie doktorze, jesteśmy z mężem już pół roku po ślubie i współżycie nam nie wychodzi. Tak szczerze mówiąc, to nie wiemy, jak to się robi.
    Lekarz był nieśmiały, nie bardzo wiedział, jak to objaśnić pacjentce. Przywołał ją do okna.
    - Widzi pani te dwa pieski na trawniku To trzeba robić tak samo.
    Po kilku dniach uszczęśliwiona baba przychodzi do lekarza.
    - Panie doktorze, serdecznie panu dziękuję. Współżycie układa nam się teraz wspaniale, tylko na początku mąż nie chciał wychodzić na trawnik.

start: 15.10.2012

Awatar platyna19
    platyna19 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Psocislawa Zobacz posta
    Panie Panowie
    Buziaczki na cały weekend
    Jak się uda to zaglądnę do Was jeszcze........... mua mua mua
    pa psotko udanego weekendu
    Cytat Zamieszczone przez Justys1920 Zobacz posta
    juz jestem
    co wy sie martwicie zdjeciami jak ktos ze znajomych zobaczy jego sprawa i tak na zywo nas widza jeszcze lepiej niz na zdjeciach...................... a sesji rozbieranej nikt nie ma !!!
    po zdjęciach poznają, że ja to ta i poczytaja jakie bzdury tu wypisuję
    poza tym mnie na zywo sporo znajomych nie widziało po diecie, bo zmieniłam miejsce zamieszkania....

Początek diety 3.05.2010

Awatar Justys1920

Cytat Zamieszczone przez ilina83 Zobacz posta
    W sumie jak rozpozna to rozpozna, nie kradniemy i nie kłamiemy, zdjęcia są nasze, a że się odchudzamy to nie trudno zauważyć patrząc na nas Ja maksymalne ograniczenia mam zrobione na NK, a i tak często niepowołana dusza pojawia się na profilu
    kochana na tej nk takie dziwy sie porobily ze szok !!!!!!!!!!! na poczatku bylo tylko fajnie znajomi i git a teraz powymyslali zzdjecie jakies avarty kaza sobie placic sms-ami jak sie chce zobaczyc kto na nasz profil wchodzil tylko wymyslaja i kase ciagnal a i tak juz wiele ludzi rezygnuje z tego profila

Awatar platyna19

Przychodzi baba do lekarza.
    - Panie doktorze, jesteśmy z mężem już pół roku po ślubie i współżycie nam nie wychodzi. Tak szczerze mówiąc, to nie wiemy, jak to się robi.
    Lekarz był nieśmiały, nie bardzo wiedział, jak to objaśnić pacjentce. Przywołał ją do okna.
    - Widzi pani te dwa pieski na trawniku To trzeba robić tak samo.
    Po kilku dniach uszczęśliwiona baba przychodzi do lekarza.
    - Panie doktorze, serdecznie panu dziękuję. Współżycie układa nam się teraz wspaniale, tylko na początku mąż nie chciał wychodzić na trawnik.
    ha ha ha to się wyjątek trafił - myślę, ze nie jeden facet by chciała tak na trawniku

Początek diety 3.05.2010

Awatar Justys1920

Cytat Zamieszczone przez platyna19 Zobacz posta
    pa psotko udanego weekendu

po zdjęciach poznają, że ja to ta i poczytaja jakie bzdury tu wypisuję
    poza tym mnie na zywo sporo znajomych nie widziało po diecie, bo zmieniłam miejsce zamieszkania....
    komu tam przyjdzie na mysl ta dieta.... a poza tym u mnie ci co wiedza ze sie odchudzam na dukanie pewnie nawet im mysl nie przeszla zeby zobaczyc czy jest takie forum i jak im opowiadam na jakich zasadach jest ta dieta bo chca sie czegos wiecej dowiedziec (zwlaszcza jak opowiadam ile to mniej wiecej trwa) to wiekszosc z nich nie wraca do tematu

Awatar ilina83
    ilina83 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Dolne Wymiary

kochana na tej nk takie dziwy sie porobily ze szok !!!!!!!!!!! na poczatku bylo tylko fajnie znajomi i git a teraz powymyslali zzdjecie jakies avarty kaza sobie placic sms-ami jak sie chce zobaczyc kto na nasz profil wchodzil tylko wymyslaja i kase ciagnal a i tak juz wiele ludzi rezygnuje z tego profila
    oj kochana nie poruszaj p[rzy mnie tego tematu bo nie wygrasz i zrobi się awantura. A żeby ci udowodnić że nie masz racji podam przykład. Otwierasz ogródek piwny, przez pierwszy miesiąc piwko dla pierwszy 10 osób za free, po miesiącu koniec promocji i trzeba za piwko płacić, będziesz się kłóciła awanturowała, pisała do gazet i wylewała żale na forum? nie kupisz piwko i wypijesz i tu jest tak samo to jest firma i żeby zarabiać może robić co chce, byle zgodnie z prawem a jak Ci się nie podoba to adijos bejbe.
    Moje życie ma soundtrack

start 06.11.2012

Awatar shamanka2
    shamanka2 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

a ja tego zdjęcia z komórki nie widzę.... :/ czyżbyś Arku juz je usunął??
    wszyscy widzieli a ja nieeeee a ja pierwsza o zdjęciu pisałaaaammm...

---------- Wiadomość dodana o 12:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:23 ----------

Cytat Zamieszczone przez ilina83 Zobacz posta
    oj kochana nie poruszaj p[rzy mnie tego tematu bo nie wygrasz i zrobi się awantura. A żeby ci udowodnić że nie masz racji podam przykład. Otwierasz ogródek piwny, przez pierwszy miesiąc piwko dla pierwszy 10 osób za free, po miesiącu koniec promocji i trzeba za piwko płacić, będziesz się kłóciła awanturowała, pisała do gazet i wylewała żale na forum? nie kupisz piwko i wypijesz i tu jest tak samo to jest firma i żeby zarabiać może robić co chce a jak Ci się nie podoba to adijos bejbe.
    łee jeejuuu a co to?? kłótnia o NK?? hihiihi
    START ----> 14.05.2010

Awatar platyna19

komu tam przyjdzie na mysl ta dieta.... a poza tym u mnie ci co wiedza ze sie odchudzam na dukanie pewnie nawet im mysl nie przeszla zeby zobaczyc czy jest takie forum i jak im opowiadam na jakich zasadach jest ta dieta bo chca sie czegos wiecej dowiedziec (zwlaszcza jak opowiadam ile to mniej wiecej trwa) to wiekszosc z nich nie wraca do tematu
    właśnie tak dziś sobie myślałam, ze duzo osób odstrasza czas w jakim się stosuję to dietę - ale jak ma być raz a porządnie to trzeba sie napracować!
    Moja koleżanka w 1,5 miesiaca schudła 16 kg, a później anoreksja... bo przecież mało jadła....

Początek diety 3.05.2010

Awatar kamiska1978
    kamiska1978 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

ja też się nad tym zastanawiam, trzyma mnie tylko te, że z niektórymi nie mam kontaktu na codzień, mieszkają daleko i nie mam jak się z nimi zobaczyć, więc tu możemy looknąć jak i co
    mnie raczej nikt tu szukac nie będzie, a jeśli już to nie mam się czego wstydzić, moich nagich zdjęc tu nie znajdą, haha, więc spoko, dooopy nie pokazuję więc jest OK