Korzystanie z witryny jestemfit.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies. Jeżeli nie akceptujesz polityki cookies prosimy o opuszczenie strony.
Ale ogólnie wyszło mi to na szybsze chudnięcie - chyba.
Żebym tylko w 1 miesiącu ty jogurtów nie jadł - było by jeszcze szybciej,ale na błędach się uczymy.
Czy to znaczy ,że jogurtów nie można jeść ?
a to strażnik mojego męża
początek dukania 17.01.2011
musze sobie kupic lornetke zeby zobaczyc B...... matko kochana Madzia malutka kazałam jej na dworcu podskakiwac żebym ja dojrzała,Benisia malutka co z Wami ............. kunusy kochane)))))))) brac szpilki __________________
O tak ja właśnie będe w szpilakch tylko taki rodzaj obuwia preferuję
Zamieszczone przez mada40
Szukaj mnie....cirpliwie dzien po dniu...my po rozum stały
dokładnie tak jak mówisz,tylko że ja nie wiem czy ty tam żeśmy się nie spóźniły
Faza I 21-06-2010
Faza II od 28.06.2010 do 25.12.2030....czyli do usranej śmierci
mozna tylko takie niskotłuszczowe bez zadnych dodatków w Lidlu albo w tesco kupuje sie zaprawy na aspartanie ok 2 zł jest malinowa i wisniowa dolewasz i masz jogurt malinowy)))))))))) cole zero do 2 l dziennie
..Przyjaciele sa jak Anioły,które podnosza nas,kiedy nasze skrzydła maja kłopoty z przypomnieniem jak sie lata..
Owocowych nie, naturalne tak, byle parametry trzymały stefano jadł owocowe, ale tak mu ten grzech utkwił, ze minęło ponad 8 miesiecy a on załuje (tych grzechów jogurtowych oczywiście)
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo - Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam. Kardynał Richelieu.