Ines bardzo się cieszę,że widzę tu nową duszyczkę chętną do wspólnej walki. Link do moich wcześniejszych postów jest na I stronie wpisany przez administratora. Witam Cię
![]()
Ines bardzo się cieszę,że widzę tu nową duszyczkę chętną do wspólnej walki. Link do moich wcześniejszych postów jest na I stronie wpisany przez administratora. Witam Cię
![]()
i my nie możemy się zmobilzować do codziennego ruchu
wiem, ze w koncu przyjdzie na to czas i wrocimy do codziennych spacerów.
od tego mam zamiar zacząć a potem basenik, siłownia i te sprawy
najpierw jednak chcę nieco zrzucić za pomocą diety, poxniej za pomocą diety i domowej gimnastyki oraz codziennych spacerów / kiedy pies juz bedzie zdrowy/ i na końcu, kiedy chudnie się najtrudniej wprowadzę basen, siłkę, rower itd ...ale to już na wiosnę
miłego dzionkah
To razem jesteśmy na MŻ![]()
świetnie
i znowu możemy rozpoczynać dzionek cytrynowym drinalem
ło matko ...alez ten czas galopuje![]()
o wlasnie, cytrynowy drinal rano, trzeba bedzie o tym pamietac, fajnie na Wujka Czeska dziala![]()
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
Gosik - trochę popedałowałam. Muszę jednak przyznać,że moja forma jest okropna
. Postanowiłam ,że będę wchodzić na 8 piętro na nogach. Dzisiaj mam okropny ból głowy, ale to chyba jest spowodowane pogodą. Jest paskudnie i mam wrażenie,że za chwilę urwie mi balkon.