Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31
Like Tree1Lubią to

Wątek: STOP słabości, lenistwu i łakomstwu

junona20 Guest

Domyślnie Odp: STOP słabości, lenistwu i łakomstwu

Przepraszam, że tak długo mnie nie było. Co robiłam w tym czasie? Grzeszyłam... Wstyd mi, że znowu to się dzieje brakuje mi silnej woli i samozaparcia! Muszę w końcu coś z tym zrobić. Mimo małych i większych grzeszków udało mi się zrzucić prawie 2kg jak dla mnie to wielki sukces hehe ale to i tak za mało. Zmieniłam sobie cel. Do końca wakacji chcę schudnąć 13kg - mam nadzieję, że się uda. Pozdrawiam wszystkich czytających!

axxk jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tomaszów Lubelski

witaj ponownie, mam nadzieje ze teraz na dluzej zawitałas.
    Sprawdziłas czy niechcący nie ma żadnych ciastek pod ręka? zrób porzadki na poczatek
    start: 08.08.2011 -173 cm, waga 95,1 I cel: 75 -osiągniety 13.10.12

Start nr 2 -22.04.2013 waga 81,5

Tu się chowam : Rok 2013 - to będzie szczęśliwa 13

junona20 Guest

Cytat Zamieszczone przez axxk Zobacz posta
    zrób porzadki na poczatek
    Porządki zrobione. Nie mam żadnych kalorycznych i niechcianych rzeczy pod ręką. W lodówce same zdrowe i niskotłuszczowe produkty. Jestem gotowa na rozpoczęcie kolejnego tygodnia zmagań. Mimo, iż ten pierwszy nie był idealny, to się nie poddaję. Idę do przodu. Mam też nadzieję, że zawitałam na dłużej Trochę mam problem z systematycznością co odbija się w każdej dziedzinie mojego życia, a najgorsze jest to, że podczas diety także. Ale walczę z tym. Pozdrawiam i ślę całusy :*:*

Awatar Agnessaaa
    Agnessaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

no kochana mam nadzieje że teraz będziesz częściej zaglądać uwierz to pomaga !!!!!!!! czasem samemu sobie z sobą ciężko poradzić a szczególnie ze słabościami swoimi dlatego warto wtedy po prostu się o tym wypisać lżej się robi

junona20 Guest

Cytat Zamieszczone przez Agnessaaa Zobacz posta
    no kochana mam nadzieje że teraz będziesz częściej zaglądać uwierz to pomaga !!!!!!!! czasem samemu sobie z sobą ciężko poradzić a szczególnie ze słabościami swoimi dlatego warto wtedy po prostu się o tym wypisać lżej się robi
    Właśnie nie wiem co jest grane, ale jak coś mi nie idzie, czy mam zły dzień, to unikam forum jak ognia Zresztą jesteś jedyną osobą, która mnie odwiedza. Dzięki :*:*

Mieszka w
    Tomaszów Lubelski

hmmmmm jedyną ? a ja to co niby??????
    jak minal dzien? spowiadac mi sie tutaj

junona20 Guest

Wybacz :*

Dzień minął istnie niedzielowo, czyli bardzo leniwie. Nic się nie ruszałam, zalegałam tylko przed telewizorem. Na szczęście nie zgrzeszyłam jeśli chodzi o jedzenie. Dziś było troszkę swawolnie, a mianowicie pozwoliłam sobie na łyżkę ziemniaków z koperkiem i sosem, poza tym wszystko grzecznie boję się trochę o jutro, bo będę na uczelni i będzie mi ciężko powstrzymać się od kupienia łakocia z automatu, bo u nas wszędzie te automaty cholerne stoją. Na każdym kroku automat z łakociami i kuszą one i kuszą. Muszę się bardzo powstrzymywać i ciężko mi to przychodzi. Ale takie są początki. Kiedyś jak dietkowałam na dukanie bardzo szybko się przyzwyczaiłam do tego trybu. Teraz też miał być Dukan ale muszę z niego zrezygnować, bo moje nerki znów się odzywają. Kiedyś miałam z nimi problem i wolę nie ryzykować z Dukanem a szkoda, bo to fajna i SKUTECZNA dieta. Schudłam kiedyś na Dukanie aż 8kg ale byłam dumna Rozpisałam się dziś wyjątkowo a nauka leży i czeka... niedługo sesja aaaa trzeba się brać do roboty Pozdrawiam Was moje czytelniczki kochane! :*

Mieszka w
    Tomaszów Lubelski

to ruszaj tyłek kochana i wio do nauki
    a w wolnej chwili napisz co studiujesz ciekawego.

a niedziela nieładnie spedzona, mozna było pojsc na spacer

Awatar meandmyself
    meandmyself jest nieaktywny Znany na forum

A moze wydrukuj sobie zdjecie jakiejs ladnej, szczuplej laski na plazy (albo wez swoje ze szczuplych czasow) i jutro za kazdym razem jak bedziesz miala ochote na slodycze z automatu, to sobie wyjmij to zdjecie z portfela i na nie popatrz?

Pozdrawiam i trzymam kciuki.

junona20 Guest

Hejka
    axxk - masz rację. Zawaliłam trochę tą niedzielę, ale już po ptokach. W przyszłą niedzielę na pewno pójdę na spacer Studiuję filologię polską, jestem na II roku.

meandmyself - muszę spróbować tej metody

---------- Wiadomość dodana o 08:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:35 ----------

No to zaczynamy kolejny tydzień diety i szkoły. Zdecydowanie bardziej przyjemne jest dla mnie to pierwsze Od dziś wprowadzam też nowe postanowienie, a mianowicie: nie palić papierosów! Trzeba rzucić to świństwo i żyć zdrowo, bo ciało i życie ma się tylko jedno Buziaki dla wszystkich i miłego dnia!!!

---------- Wiadomość dodana o 11:00 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:37 ----------

Dzień jakoś mija. Powoli ale z pełną motywacją. Pierwszy wpis w indeksie już mam Zjadłam dziś Danone Activia i jeden Serek Wiejski lekki, więc póki co jest dobrze. Trochę humor mi nie dopisuje nie wiem czemu, być może przez to, że zbliża się sesja i egzaminy

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów