Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 503
Like Tree17Lubią to

Wątek: ---------------------> od nowa <------------------------------

UlaUlaUla jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mazury
    Wpisy na blogu
    6

Exclamation ---------------------> od nowa <------------------------------

Cześć dziewczynki!
    Zakładam nowy temat iż zaczynam nowy etap w dążeniu do upragnionej sylwetki.
    Nie mam pojęcia ile ważę gdyż nie posiadam wagi.
    Dla nie wtajemniczonych mieszkam obecnie w Anglii i życie tutaj początkowo sprzyjało mi w utracie masy ciała , aczkolwiek teraz czuję ze "rosnę".
    Aktualnie nie pracuję i wegetuję w domu. Mam coraz to mniej energii i chęci do życia, dlatego czas coś z tym zrobić.
    Skoku wagi nie planuję w święta, iż wraz z D. nie będziemy ich hucznie obchodzić (niestety nie da się).

Plan diety (a raczej mądrego odżywiania się) standardowy:
    śniadanie, przekąska, obiad, przekąska, kolacja + drobne ćwiczenia, spacery; ogólnie jakikolwiek ruch.

Mam na tyle dobrze, że wraz ze mną dietkować będzie także D.

Powodzenia mi życzcie
    Pozdrawiam i zapraszam do wymiany spostrzeżeń

Beatka_93 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszków
    Wpisy na blogu
    3

Domyślnie Odp: ---------------------> od nowa <------------------------------

Witaj kochanie Fajnie że wróciłaś, bede wpadać i wspierać.
    Pozdrawiam.

DO WAKACJI!

Mieszka w
    Mazury
    Wpisy na blogu
    6

Cześć Beatko
    Super ,że wpadłaś mnie odwiedzić ! Patrzę ślicznie poleciałaś w dół na wadze! super ! gratuluję !
    Wiesz musiałam wrócić, bo brakuje mi tej Waszej zajebistej motywacji !

Beatka_93 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pruszków
    Wpisy na blogu
    3

Troche spada, ale bardzo powoli. Wszystkie tutaj jesteśmy zajebiste! hihi

DO WAKACJI!

Mieszka w
    Mazury
    Wpisy na blogu
    6

oczywiście ,że wszystkie !!
    ja może jutro kupię wagę to orientacyjnie zważę się , choć nie wiem czy chcę bo aż strach w chodzić
    mam nadzieję,że chociaż poniżej setki jest

Awatar nancydrew
    nancydrew jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Opole

Cześć
    Trzymam kciuki za Twoje odchudzanie! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli!
    Miłego dnia!

Mieszka w
    Mazury
    Wpisy na blogu
    6

nancydrew dzięki za odwiedziny i za wsparcie !

dziś dzień jest średni. Było źle - skończyłam resztki ciastek. Dobrze- odstawiłam znowu cukier
    Z dnia na dzień będzie coraz lepiej.

Mam na obiad mielone mięsko i nie wiem co z niego zrobić na kolację dla mnie i dla D.
    Macie jakiś pomysł ?

Awatar Dagus
    Dagus jest nieaktywny Znany na forum

No wieki Cie nie bylo...

Ulka....ile mozna za toba tesknic

Gdzie mieszkasz w Anglii??

Moja propozycja dla ciebie odnosnie "tutejszego" jedzenia...

Kupuj chleb weight watchers (w tesco 93 p) max 3 kromy dziennie, mleko 2% i wogole unikaj wszystkiego co tanie i polgotowe, polmrozone...

Szukasz pracy??

---------- Wiadomość dodana o 16:22 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 16:19 ----------

pomidory z puszki (ok 2 puszki) wrzuc do garnika podgotuj dodaj slodzik cebule czosnek pieczarki..itp..mozesz do mielonego dodac jajo i zrobic pulpety/klopsy, albo ugotuj makaronik, ryz

Stesnikalm sie wiesz aha i koniecznie sie zwaz zebys widziala efekty, w bootsie sa wagi elektroniczne i w tesco tez kolo kosmetykow gdzies przy aptece

Matko ale sie ciesze ze wrocilas

dlugo jestes w uk?

Kobiety z natury są aniołami,ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle...
    Dagusiowe wieczne zmagania..---->. . . . Odchudzanie na WYMIAR =) . . . .

Mieszka w
    Mazury
    Wpisy na blogu
    6

hej Daguś !!
    A mieszkam sobie od 15 lutego w Leeds właśnie a Ty gdzie mieszkasz Kochana?
    powiadasz, że w tesco są wagi ? a nie wiesz ile taka waga tutaj kosztuje ? bo budżet mam ograniczony
    Teraz nie pracuję bo troszkę w agencji zrobiłam sobie nie ciekawie .... miałam iść razem z D. do L&R ale mój misiek nie chce żeby tam pracowała bo dość ciężko jest

W ogóle ten tutejszy chleb tak mi nie smakuje ,że bleee... często chodzę do polskich sklepów po produkty

Awatar Dagus
    Dagus jest nieaktywny Znany na forum

Witaj w north yorkshire

Ja mieszkam w Yorku jakies 30 min autemzalezy od drogi czasem jezdzimy na market do leeds po ryby bo wychodzi taniej

Angielski chleb niestety nie jest ani zbyt dobry ani zbyt zdrowy...Jest poprostu nadmuchany..i to wszystko...ja w tesco kupowalam chleb Tiger sol z pieprzem na wierzchu (ok Ł1,20 za bochenek) mozesz dostac wersje z makiem i sezamem - jest w miare dobry. Co do polskiego chleba to uwazaj na daty bo czasem na drugi dzien chleb zielenieje..ale ogolnie nie polecam ci go jesc jesli chcesz schudnac...ogolnie odstaw tutejsze biale pieczywo, bulki ktore wygladaja jak grahamki itp...wszystko smakuje tak samo tylko wyglada inaczej

Jedyny chleb jaki moge ci polecic to weight watchers, krojony, ja kupuje typ Danish malted (zielone opakowanie kosztuje ok 93p) jest tez z ziarnem i bialy. Nie namawiam cie do bycia na diecie straznikow wagi ale ten chleb ja nauczylam sie jesc na diecie slimming word (jesli chcesz mam wersje elektroniczna z przetlumaczonym polskim wstepem). Fajna dietka i jest tylko dostepna w uk, niemczech i stanach chyba no i mozesz jesc wszystko

Po jakims czasie polskie sklepy nie beda ci potrzebne nauczysz sie gotowac polskie obiadki ze skladnikow angielskich choc bardzo czesto mozna dostac polskie pieczarki, pomidory, papapryke, jajka...w tesco

Nie wiem w jakiej cenie jest waga w tesco ale moge ci sprawdzic jak bede w pracy jutro w nocy
    ja kupilam wage w Argosie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Czasem sa tansze tutaj niz w marketach

Jesli chcesz to zobacz czy w najblizszym mc donalds nie maja naboru...lepsze to niz nic na poczatki ja pracwoalam ok 3 lata pensja w zaleznosci ile gdzin beddziesz pracowac w tygodniu ale zawsze mozesz przychodzic na ekstra godziny no i masz kontakt z angolami i dzieki temu uczysz sie jezyka mowionego=) jesli twoj angielski jest ok to zobacz w tesco czy innym markecie czy nie ma naboru na dniowki lub na nocki, zazwyczaj po 3 miesiach dostajesz kontrakt na stale..masz wszytko gwarantowane..jak bedziesz chciala to ci napisze o tym wiecej

Nie tesknisz za domem??

---------- Wiadomość dodana o 17:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 17:39 ----------

p.s co narozrabialas w agencji?? najwazniejsze to nie dac sie zgnoic...bo niestety niektorzy (i polacy i angole) maja dupy wyzej glowy..
    nancydrew lubi to.

Kobiety z natury są aniołami,ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle...
    Dagusiowe wieczne zmagania..---->. . . . Odchudzanie na WYMIAR =) . . . .

Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów