Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 6 7 8
Pokaż wyniki od 71 do 77 z 77
Like Tree15Lubią to

Wątek: Do lata piechotą będę szła - Część 1

Awatar Miran_233
    Miran_233 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Do lata piechotą będę szła - Część 1

Zaglądam sobotnim wieczorem, żeby trochę nadrobić zaległości. Godzinkę temu wróciłam z roboty, po całym dniu jestem zachrypnięta od gadania. Na szczęście palce sprawne Zrobiłam sobie Anatola i coś niecoś podskrobuję na sąsiednich wątkach. Trzeba w sobie wyrabiać pozytywne nawyki
    Wczoraj urządziłam u siebie w mieszkanku kameralną imprezę, przyszły moje trzy przyjaciółki i bawiłyśmy się cudownie Przygotowałam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i drugą [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - mniam! Wszystko byłoby idealnie, gdyby nie murzynek, sernik i trzy butelki szampana przytargane przez dziewczyny No, ale to w końcu moje pierwsze Andrzejki w nowym domku!

A najlepsze było to, że kiedy rano stanęłam na wadze (zły Miranek! nie powinnam była tego robić, ale jakoś tak wyszło), zobaczyłam trzy siódemki Żebym się tylko nie rozbestwiła i z tego wszystkiego nie przeszła na dietę złożoną z ciasta i alkoholu Na szczęście chwilowo jestem na fali i jakoś z powrotem zaczęło mi wychodzić to odchudzanie. We wtorek przecinam ostatnią nitkę. I dobrze.

Pora zacząć powoli myśleć o świątecznym sprzątaniu, że już nie wspomnę o prezentach Na myśl o myciu okien słabo mi się robi, a mam ich od groma i trochę. A mycie mebli, odkurzanie szaf z książkami itp., itd.? a wieszanie firanek, które najpierw trzeba skrócić i dać do obszycia? Do Świąt została jakaś śmiesznie mała ilość czasu. Kiedy to zleciało?!

Pozdrawiam grudniowo z mroźnej Łodzi!
    Ostatnio edytowane przez Miran_233 ; 01-12-2012 o 22:29

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Miranku
    Gratuluję 7! i życze abyś jak najszybciej zobaczyła same 6

Mnie to całe sprzątanie też przeraża... ale musze się za to zabrać i za umycie okien też musze się zabrać... ale ja mam tylko 3 ale też mi się nie chce...
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar Eclairka
    Eclairka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mazowsze

Miranciu, oczywiście, że mi się chciało . Jeśli tylko istnieje szansa, że poprawię Ci czymś nastrój, to z chęcią to robię, bo jesteś dla mnie bardzo ważna . Trzymamy się razem od samiutkiego początku i mam nadzieję, że tak już zostanie, bo dla takich osób, jak Ty - mądrych, ciepłych i życzliwych - ciągle jestem na tym forum . Nawet to nieszczęsne odchudzanie, czy wychodzi, czy też nie... staje się przyjemniejsze w Twoim towarzystwie i bardzo często wspominam Twoje mądre, krzepiące słowa . Bo Ty naprawdę jesteś tutaj jedną z niewielu osób, które uważnie 'słuchają' i dają szczere rady, takie od serca.

Cieszę się, że dobrze bawiłaś się z przyjaciółkami . I że moc wraca . Mam nadzieję, że jesteś grzeczna i kilogramy pięknie sobie lecą .
    Zapraszam do mnie

- aktualizacja w poniedziałki
    - cel do 24 września

Awatar jeera86
    jeera86 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    daleeko

Hop hop... czy ktos tu jeszcze jest????????????? Buzka i milego Dnia zycze
    Jeera 40kg balastu....

20.05.14 - III stopień otyłości
    21.06.14 - II stopień otyłości

No i jak tam idzie droga ku wymarzonej sylwetce na lato?
    Pamiętam jak się pytałam czy zmienisz "tytuł" wątku a w sumie zaraz wiosna będzie ;P
    i wątek jak najbardziej aktualny
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar jeera86
    jeera86 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    daleeko

Gospodyni melduj siem kochana!!!! *****************************************
    Jeera 40kg balastu....

20.05.14 - III stopień otyłości
    21.06.14 - II stopień otyłości

Gospodyni przygotowuje z pewnością święta
    A więc nie przeszkadzajmy jej :P aby było co podjadać jak już w naszych lodówkach zabraknie co wyjadać!

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 6 7 8

Uprawnienia umieszczania postów