Cześć Vikipiki
Suwak aktualny? Cieszę się że wróciłaś
Cześć Vikipiki
Suwak aktualny? Cieszę się że wróciłaś
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."
Nie wiem dlaczego ale coś posta nie mogę dodać ;P
mam nadzieję, że teraz się uda..
suwak aktualny?
Co tam u Ciebie słychać?
Przepraszam, że nie odwiedzałam... ale mam ciężkie dni za sobą :P
czytaj @...
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."
Parszotka suwak bedzie aktualny jak bede miala wage , maz ma wolny weekend wiec jak nam nic nie wyszkoczy pojedziemy kupic .
Melduje ze wczorajszy dzien dietkowy
Sniadanie , kromka chleba z szynka , pozniej jablko , miseczka zupy warzywnej , piers z kurczaka z kalafiorem z jogurtem i czosnkiem, jogurt 125 g o% tluszczu .
Kupilam sobie magnez i plusza multiwitamine , stosuje codziennie .
Dzis juz mam sniadanie ( to samo co wczoraj) i jablko za sobba , zupa jeszcze jest , nie mam ochoty na gotowanie dzis , wiec pewnie 2 razy zjem zupe :P
Mam nadzieje ze dieta bedzie mi szla dobrze bo w tym roku mamy troche zlotow rodzinnych , w marcu moje urodziny i 30 stka szwagra , czerwiec 60 lat konczy tesc itd
Czytalyscie moze ksaizke Piecdziesiat twarzy Greya ? Jak nie to POLECAM!!!! w 2 dni lyknelam pierwsza czesc ok 600 stron , wczoraj zaczelam 2 czesc i pewnie dzis skoncze . Dawno mnie zadna kasiazka tak nie wciagnela....
Vikipiki, Twoja dietka brzmi pysznie. Ale chyba malutko tego, co? Nie chodzisz glodna? :* Heh, pewnie to tylko ja taki zarlok jestem...
Dziekuje za namiary, dzisiaj, najpozniej jutro bede dzwonic do dietetyczki. Moze sie zgodzi prowadzic mnie na odleglosc. Mi tez zalezy na schudnieciu. Pod koniec maja mam byc zaproszona na wesele kuzynki. Fajnie byloby do tego czasu na dobre pozegnac setke.
Ja Greya czytalam po niemiecku, ale bez zachwytu, a pod choinke dostalam... po polsku od brata Nie wiem, czy jeszcze raz sie "zmusze"
Witaj!
Podziwiam Cię że już tyle balastu zrzuconego masz za sobą! Imponujące to jest...Ciesze się że nadal chcesz walczyć i mam nadzieję że się Tobie uda
Vikipiki wróciłaś z kopytem
No to w takim razie czekam na zakup nowej wagi ja tej książki nie czytałam... ogólnie w ostatnim czasie mało czytam. Nic mi sie nie chce... dzisiaj to już w ogóle mam zero ochoty do życia.. smęcę się po forum, domu... paranoja!
Ja pije plusssz lady skóra i detox i w sumie jestem zadowolona
Ja wlasnie czytam 3 czesc ale nie hmm... nie podnieca mnie, jak to opisuję kobiety, że ciągle niby mają ochotę na seks czy cos. Czytam, bo ciekawa jestem zakońćzenia. Ale czy to takie super?
A o czym to w ogóle jest?
Może też się wciągnę...
Choć w mojej bibliotece tego nie ma.. a żal mi kasy na książki :P
A mnie to wciagnelo, cala ta relacja 2 osob .... tajemniczosc Greya :P
Parszotka - raczej w bibliotece tego jeszcze nie bedzie
Dzis spalam od 23 do 5 rano ciurkiem .... wow nie pamietam kiedy tak mialam :P Cora dala mi fory nocne
Ja chce juz wage , marudze mezowi ciagle :P A on sie smieje ze moze dobrze ze jej nie ma , bo bym ciagle na nia stawala hihi
Wczoraj sprawdzal w jaki dzien wypadaja walentynki :P Ciekawe czy cos szykuje ...
Dietuje ciagle ladnie , glodna nie chodze jest git
Dzis na obiad dla rodzinki ppierogi ze szpinakiem i ruskie , a dla siebie robie rybke w ziolach z oliwkami i pomidorami .
Kurczę vikipiki może dostaniesz wagę na walentynki?
albo może jakaś kolacja...
kurczę... jest duża szansa, że masz już 9 :P
a nawet o tym nie wiesz..