Strona 170 z 270 PierwszyPierwszy ... 70 120 160 168 169 170 171 172 180 220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,691 do 1,700 z 2693
Like Tree374Lubią to

Wątek: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

kaska60 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Renia witaj

Magis również witaj

Monika cieszę sie, że będziesz towarzyszką niedoli na dłużej nie ma sprawy z wyprowadzaniem...jak dotrwam

Ja umieram grypowo, przeleżałam całe święta, treningu zero, dietę trzymam z wyjątkiem syropów i ferweksu z cukrem (bo ten bez cukru mi wycofali ) Dzisiaj byłam z delirką w pracy bo musiałam, jutro zostaję w łóżku...

Trzymajcie się laseczki i gubcie szybciutko to co nabrałyście przez święta
    W poszukiwaniu motywacji....

Awatar Renia
    Renia jest nieaktywny Znany na forum

Dziekuje za mile powitanie. Odrazu czuje moc i wsparcie Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22-love.gif
    Widze ze nie ja jedna rozminelam sie z dietka w ostatnim okresie Ale to nic. Spinamy posladki i gubimy nadwyzki. A ze to glownie woda to pojdzie calkiem szybko.
    Ja wczoraj dzielnie przetrwalam na tluszczowce z lososia, choc nie powiem zeby bylo lekko. Smaki mam rozbudzone i chwile potrwa zanim znow je wycisze.
    Dobrze ze ta tluszczoweczka nie jest taka monotonna. A bialy serek na kolacje wprost uwielbiam Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22-marzyciel.gif

Kasiu, zdrowiej i wracaj do formy jak najszybciej. A czemu u Ciebie wycofali Fervex bez cukru? Ja go w aptece kupilam bez problemu.

Maggis, witamy w naszym gronie i zachecamy do dzielenia sie wiedza zdobyta z wczesniejszego okresu odchudzania

Maryska, dzieki za wsparcie i trzymam kciuki za Twoj trwaly powrot na "droge cnoty". Musisz wspierac siostre nie tylko slowem ale tez przykladem Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22-slonce.gif

Koala, dopoki sie podnosimy i walczymy dalej to szansa zawsze jest. Ogarnij sie, odloz na bok smutki i zadbaj o siebie. Jak zrzucisz jeszcze pare kg to bedziesz miala lepszy humor, bedziesz pewniejsza siebie a i z problemami latwiej sobie poradzisz

Moni, jestem pod wrazeniem. Jak widac Ty jedna dalas rade i przetrwalas swieta na piatke. Jestes naszym wzorcem Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22-kwiatuszki.gif
    Ostatnio edytowane przez Renia ; 08-04-2015 o 06:40

Awatar maryska13
    maryska13 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Śląskie

Kaska zdrowiej!
    Moni dobra Jesteś
    Maggis cześć.
    Renia już nie znikaj. Siostra zgubiła 20 kg ale jak siedziała przy wielkanocnym śniadaniu i zajadała się jajeczniczką i pomidorem, echhh masakra normalnie

Dziewczyny nadrobimy u mnie już ciut mniej ale 7 niestety oddaliła się lekko...dogonię cholerę i już!

17.01.2015r. Gaca

Cel I - 79,00

moniqsan jest nieaktywny Znany na forum

He he, dziewczynki mnie nie miał kto i co kusić w święta.Raz ,ze nie mieliśmy samochodu żeby wyjechać, a dwa to święta zawsze są u mnie,a w tym roku nie było.Jak wiadomo mam komunię i po prostu z oszczędności nie przyjęłam gości świątecznych na dwa ,a nawet trzy dni .Finansowo by mnie to dobiło.Poza tym moja najbliższa rodzina to niejadki więc jedzą aby przeżyć.Więc spokojnie ,na luzie bez jakiś problemów dietowałam.

Kasia ,zdrowiej.Miałam cukrzyce w ciąży i kilka razy w tym czasie chorowałam.Zdobycie leków bez sacharozy ,glukozy graniczyło z cudem.Nawet antybiotyk bałam w szpitalu w kroplówkach.

Maryska,gratki dla siostry.Pięknie jej idzie.

Renia, a jak ta twoja slim formuła?Możesz jej wystawić opinie?

Reszta lasek spinać pośladki .Do lata jeszcze jest trochę czasu na zrobienie się na bóstwo .

Weszłam teraz na taką wagę, którą miałam dłużej więc teraz pewnie sobie na niej postoje.To samo miałam przy 77 kg.Coś mnie trafiało jak ciągle się kręciłam w jej okolicach.

Zupa kalafiorowa to złocofnęła mi się z powrotem do talerza.Nigdy więcej.Na drugi dzień upiekłam mięso i kalafior w rękawie i tak to zjadłam.

kekaladka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    podkarpackie

maryska ładnie poleciała z wagi twoja siostra! i pomyśleć że gdybym się trzymała tak jak powinnam to efekt mógłby być podobny! bo zaczęłyśmy w jednym czasie, no ale cóż!, jakoś trzeba dalej się spiąć, choć czas nie sprzyja w sobotę urodzinki bratanka, końcem kwietnia 3 dniowa wycieczka z pracy na Węgry a potem z koleżankami na 3 dni w Góry świętokrzyskie, no ale tam przynajmniej może trochę zbiję chodząc po górach ciężko no ale jakoś będzie, póki co dziś wróciłam do kontynuowania dietki tzn idę dalej rozpiską ale nie od nowa tzn tak jakbym cały czas ją stosowała dziś i jutro tłuszczówka na karczku a od piątku płatki z mlekiem sojowym faktycznie to z biedronki było smaczniejsze bo słodsze

START z Gacą 05.01.2015 r.

moniqsan jest nieaktywny Znany na forum

Mi tez to mleko z biedy smakowało.Po trzech dniach tej uczty byłam tak opuchnięta,ze myślałam,ze mi palce u rąk wybuchną
    kekaldka czyli idziemy tą samą dietą w tym samym czasie.

Awatar Koala71
    Koala71 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Dziewczynki. Doradźcie mi jak mam zacząć. Mam rozpiski od Kaski to ona w pierwszym tygodniu miała jajecznica, łosoś, ser czyli tak jakby tłuszczówka tak?
    A może kekeladka mi coś dopomoże, bo miałyśmy podobną wagę, jakbyś mogła to podeślij mi swoje rozpiski [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a może Renia mi dopomoże.
    Dziś zobaczyłam się w lusterku, mam wrażenie, że nogi mi jeszcze bardziej zmisiały, dupsko mi tak urosło, że delikatnie mówiąc załamuje się.
    Gdybym była bardziej wytrwała a tu zawsze coś ...

Mieszka w
    podkarpackie

Koala71 tak to jest tłuszczówka, ja zaczynałam od kuraka z brokułem, nie ma problemu zaraz ci prześlę swoją, tylko wiesz ja mam ściągniętą dietę z internetu, z różnych rozpisek, może jeszcze dziewczyny mające"legalną" dietkę coś ci jeszcze podpowiedzą i podeślą

Mieszka w
    podkarpackie

Koala71 tak to tłuszczówka, ja zaczynałam od kuraka i brokułow-teraz nie mogę ich przełknąćzaraz ci prześlę moją dietę tylko ja ją mam z internetu z różnych rozpisek, może dziewczyny na legalu coś ci jeszcze podeślą

Awatar Koala71
    Koala71 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lublin

Dziękuję Kekeladka, dziękuję również Reni za dobre słowo. Już czasami sobie myślę, że mnie nikt poważnie nie będzie traktował na naszym forum, bo niestety za bardzo błądzę i schodzę z diety poprzez podjadanie.
    A ja tak bardzo chciałabym bardziej uwierzyć, że dam radę i zawalczę o siebie. Skąd czerpać te siły? Pewnie jest w tym duża racja, że jak zobaczę większe spadki, to i moja motywacja się zwiększy i na to bardzo liczę.
    Dziewczynki spinamy pośladki, ja to teraz mam co spiąć, duże to dupsko, że hej ...

Uprawnienia umieszczania postów